Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na oddih v eko hiškah v idiličnem apartmajskem naselju!

od 24,00 €

# / 15

HUDA CENA na oddih v eko hiškah v idiličnem apartmajskem naselju!

od 24,00 €

Preživite čas v prijetni vasici z lesenimi hiškami v mirnem okolju zdraviliškega parka in zelenih gozdov. Hiške so le 5 minut hoje oddaljene od term Topolšica Spa, kjer lahko zaplavate v bazenih z zdravilno termalno vodo, se sprostite v številnih savnah ter izkoristite priložnost za umiritev z masažami ali drugimi wellness storitvami.

Privoščite si termalni oddih v idilični vasici, si odpočijte od hitrega tempa življenja in si naberite nove energije!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajskem naselju Ocepkov gaj****
 • brezplačen vstop v bazene vključno s prvim in zadnjim dnevom za vse osebe
 • brezplačen vstop v savno v Hotelu Vesna za vse osebe
 • posteljnina za prijavljeno število oseb
 • kopalni plašči in dnevna menjava brisač za vse osebe
 • končno čiščenje
 • brezplačna WiFi in parkirišče

O HIŠKAH

Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev (tip A: 99 m² in tip B: 150 m²). Vsi apartmaji imajo teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega in kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v energijsko varčnih hišah iz okolju prijaznih materialov
 • vasica na zelenem pobočju, nedaleč stran od hotelskega kompleksa
 • notranji bazenski kompleks v Hotelu Vesna s kar 1.760 m² vodnih površin
 • topli vrelci, otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli
 • notranji pol olimpijski bazen (29°C) in zimsko-letni bazen (30°C-36°C)
 • sprostitev v finski, turški in infra savni
 • možnost koriščenja bogate ponudbe Wellness centra Zala
 • Wellness: kar 10 različnih savn, tematski sprostitveni prostori in masaže

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajsko naselje Ocepkov gaj je idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami, ki se razprostira na zelenem pobočju sredi mirnega gozda, le 5 min hoje od Term Topolšica. 

TERME TOPOLŠČICA
Terme Topolšica se nahajajo stran od mestnega vrveža in divjih cest, njihove goste pa pričaka objem gorskega zraka in spokojne tišine. Ob čudovitem razgledu na okoliške hribe lahko uživajo v blagodejni srednjegorski klimi in mnogih sončnih dneh. Zdravljenje in zdravilstvo sta v Termah Topolšica že tradicionalna, v zadnjem času pa ob mnogih posodobitvah vse skupaj postaja razkošen termalno-turistični kompleks z najsodobnejšimi wellness programi in mnogimi ostalimi storitvami, ki v objem zdravilišča privabijo najrazličnejše obiskovalce, ki od njih odhajajo zadovoljni in sproščeni.

KULINARIKA
V svetlem ambientu steklene kupole se na vrhu Wellness centra Zala razprostira čudovita restavracija Luna. Izbrana kulinarična doživetja, bio specialitete in mamljive slaščice bodo pika na i popolnemu dnevu sprostitve in užitkov. Restavracija z 80 sedeži je tudi odlična gostiteljica zaključenih družb, slikovit ambient z zelenim razgledom in prostorno zunanjo teraso pa v restavracijo privabi tudi nemalo turistov in ljubiteljev izbrane kulinarike. V restavraciji hotela Vesna boste lahko v samopostrežnem baru sami izbrali svoj meni. Zraven restavracije z 272 sedeži pa vam je na voljo še poseben del z 90 sedeži, ki je lahko namenjen tudi zaključenim družbam.

KAM NA IZLET?
Odpravite se lahko v Šoštanj - mesto, ki leži na zahodnem delu Šaleške doline. Nahaja se na ravnini ob reki Paki, pod razvalinami Pustega gradu, ki je včasih nadziral pot skozi ozko dolino Pake. Največje znamenitosti so Pusti grad (Grad Šoštanj), Kulturni dom, graščina Turn, vila Široko, Kajuhov dom, Kajuhov park, Muzej usnjarstva na Slovenskem, cerkev sv. Mohorja in Fortunata, mestna hiša in drugo. Graščino Turn (Vošnjakova graščina) so zgradili konec 16. stoletja ali v začetku 17. stoletja. Zgradba ima potegnjen pravokoten tloris. Nahaja se na manjši vzpetini med starim mestnim jedrom in razvalinami Pustega gradu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (286)