Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Smučarski paket! HUDA CENA za oddih z vključenimi kartami na Kopah!

od 149,00 €

# / 11
EKSKLUZIVNO

Smučarski paket! HUDA CENA za oddih z vključenimi kartami na Kopah!

od 149,00 €

Izkoristite priložnost za popoln zimski oddih na Kopah, kjer boste lahko smučali po 8 kilometrov urejenih smučarskih progah, primernih za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev. Vključena tudi nočna smuka! Namestitev v hotelu, nedaleč od smučišča, v centru Slovenj Gradca pa vam omogoča neprestano zabavo. Preživite božič na smučišču ali pa se udeležite zabave za Ski Opening!

Vključena tudi nočna smuka! Preživite božič na Kopah ali pa se udeležite zabave za Ski Opening! Namestitev v gostom zelo prijaznem hotelu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v hotelu Slovenj Gradec*** v Slovenj Gradcu
 • brezplačno parkirišče in WiFi

Hotel Slovenj Gradec

Hotel Slovenj Gradec se nahaja v centru starega mestnega jedra in je primeren za vse tiste goste, ki želijo bivati v centru dogajanja in imeti na dosegu vse privilegije mesta. S svojo dostopnostjo je primeren za športne navdušence. V hotelu se nahaja tudi shramba za smuči. Med tednom pa je možen tudi organiziran prevoz do smučišča Kope.

SOBE
Hotel ponuja prenovljene sobe s sodobno opremo. Sobe so velike 20 m2 in imajo zasebno kopalnico in TV z ravnim zaslonom. So locirane v drugem in tretjem nadstropju hotela.

KULINARIKA
Na voljo je bogat samopostrežni zajtrk, hotelska restavracija pa v sodobno opremljeni jedilnici nudi široko paleto regionalnih in mednarodnih jedi. Sprostite in zabavate se lahko tudi v piceriji in pivnici Kufr, tu je za vse ljubitelje dobrega piva na voljo več kot 20 različnih vrst piv. Sladkosnedci pa boste prišli na svoj račun v slaščičarni Kufr, kjer že vrsto let sami pripravlja dnevno sveže torte, sladice, pecivo in sladoled.


SMUČIŠČE KOPE
Smučišče Kope je od hotela oddaljeno 15 km. Razprostira na površju zahodnega dela Pohorja, nad mestom Slovenj Gradec, na nadmorski višini od 1010 m do 1542 m. V čaru zimske narave lahko uživate na 8 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezujeta 2 štiri-sedežnici in 6 vlečnic. Glede na zahtevnost so smučarske proge raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev. Ob smučišču Kope v Holcer pub lahko doživite že pravo zabavo, saj skozi celotno zimsko sezono prirejajo v času zimske sezone gostijo številne  domače in tuje glasbene goste. Več o aktivnostih si lahko preberete TUKAJ.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v prijetnem hotelu, nedaleč od smučišča Kope
 • smučanje po 8 kilometrov urejenih in vzdrževanih smučarskih progah
 • vključeno tudi nočno smučanje po planu obratovanja
 • za ljubitelje teka na smučeh je na voljo 15 km slikovitih prog
 • nepozabni zimski sprehodi in pohodi po grebenu Pohorja
 • neomejena zabava v Holcer klubu na Kopah

VEČ O PONUDNIKU

Smučišče Kope slovi po tem, da je lepo urejeno in prijazno družini in otrokom, ima pa tudi vse pogoje za umirjen in hkrati aktiven dopust v idilični naravi in za razvajanje zahtevnejših gostov. Kope so mesto, kjer se pretaka energija in kjer se prepletajo generacije, tam pa se srečujejo ljubitelji smučanja in teka na smučeh, pa tudi drugih oblik rekreacije. 

KAM NA IZLET

 • Raziščite srednjeveško mestno jedro Slovenjgradca
 • Pustolovska doživetja in teambuildingi na višinskih, nizkih, pustolovskih in športnih postajah, ki se nahajajo v doživljajskih parkih v neokrnjeni naravi
 • Energetske točke se nahajajo na vrhu Pungarta, kamor se lahko odpravite peš ali pa s sedežnico
 • Holcerija: Nepozaben humoristični šov, v katerem udeleženci spoznajo in sodelujejo pri starih gozdarskih opravilih s starimi orodji, dogajanje pa povezujta humorist in pravi pohorski Holcer
 • Koroški pokrajinski muzej
 • Za otroke so na Kopah na voljo mini trail, mini živalski vrt, poslikava obraza, igralni park na prostem ... 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (200)