k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za smučarske počitnice s polpenzionom v znanem olimpijskem centru!

590,00 €

# / 11
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za smučarske počitnice s polpenzionom v znanem olimpijskem centru!

590,00 €

Doživite nepozabno smuko, se naužite svežega gorskega zraka in uživajte v prelepi okolici narave. Olimpijski center Jahorina ima bogato smučarsko zgodovino. Leta 1984 so se namreč tukaj odvijale zimske Olimpijske igre, smučišče pa danes ponuja 40 km urejenih smučarskih prog, ki so primerne tako za začetnike kot za že izkušenejše smučarje. Privoščite si še počitek v udobnem hotelu, ki nudi sodobno opremljene sobe in mnogo možnosti za zabavo tudi po aktivnem smučanju.

Jahorina predstavlja enkratno ravnotežje med kvaliteto smučanja, čudovito naravo , tradicionalno dobro zabavo in edinstveno kulinariko!

OLIMPIJSKI CENTER JAHORINA

HOTEL BISTRICA***
Hotel Bistrica se nahaja na Jahorini, natančneje na 1620 m nadmorske višine. Hotel razpolaga z 140 sobami in nekaj apartmaji, kar pomeni da svojim gostom skupaj ponuja 300 osnovnih in 60 pomožnih ležišč. Vse sobe so prijetno opremljene in imajo udobna ležišča, lastno zasebno kopalnico s tušem ali kadjo, satelitsko televizijo, Wi-Fi brezžično povezavo, telefon, na recepciji pa je možno koristiti tudi sef.

SOBE
Dvoposteljna soba je primerna za dve osebi in ima zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji, TV, Wi-Fi brezžično povezavo, kopalnico s tušem ali kadjo in wc.

KULINARIKA
V hotelu se nahaja prijetna restavracija, kjer postrežejo zajtrk in penzionske obroke, hkrati pa ima hotel v svoji ponudbi še apertivi bar, konferenčno sobo, salon za zabavo z biljardem, ročnim nogometom in namiznim tenisom, notranji bazen, 2 finski savni in fitnes. Za goste je na voljo tudi parkirišče z 80 parkirni mesti.

SMUČIŠČE JAHORINA
Jahorina je v zadnjih letih postala sinonim za odlično smuko saj garantirajo 120 smučarskih dni. Predstavlja enkratno ravnotežje med kvaliteto smučanja, čudovito naravo , tradicionalno dobro zabavo in edinstveno kulinariko. Vse to seveda po izjemno privlačnih cenah. Smučišča na Jahorini so primerna za vse smučarske navdušence ne glede na znanje smučanja. Posebna je zaradi odličnih smučarskih prog, ki deloma segajo tudi nad gozdno mejo, kar nudi prekrasne poglede na okoliške hribe. Na voljo je skupaj 40 km smučarskih prog, ki so namenjene tako začetnikom kot tudi najzahtevnejšim smučarjem, ki se lahko preizkusijo na olimpijski progi za smuk. Vsekakor Jahorina spada med najlepše smučarske centre na Balkanu, z razmerjem med kvaliteto in ceno pa se lahko postavi ob bok tudi smučiščem v Sloveniji, Avstriji in Italiji.

NOVE SMUČARSKE PROGE
Novosti v smučarski sezoni 2018/2019 - dokončan zelo učinkovit in sodoben sistem umetnega zasneževanja,smučišče je opremljeno s preko 100 sodobnimi napravami za izdelovanje umetnega snega. Posodobljene in razširjene smučarske proge, tako da je sedaj na voljo 40 km urejenih smučarskih prog,, ki so številne namestitve predvsem v naselju Šator popolnoma približale smučišču. Na voljo je tudi 3 km osvetljenih smučarskih prog,ki ponudijo nepozabno doživetja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sodoben hotel v neposredni bližini smučišča
  • na smučišču so se leta 1984 odvijale zimske Olimpijske igre
  • 40 km urejenih smučarskih prog
  • primerno tako za začetnike kot za že izkušenejše smučarje
  • hotel vsebuje tudi salon za zabavo, in wellness prostor
  • JAHORINA je v zadnjih letih postala sinonim za odlično smuko
  • znan kot najlepši smučarski center na Balkanu
  • v ponudbo so vključene smučarske karte

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Adrenalin

Ekskluzivno

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Bistrica se nahaja na Jahorini, natančneje na 1620 m nadmorske višine. Hotel razpolaga z 140 sobami in nekaj apartmaji, kar pomeni da svojim gostom skupaj ponuja 300 osnovnih in 60 pomožnih ležišč. V hotelu najdemo tudi restavracijo, konferenčno sobo in salon za zabavo ter wellness prostor.

Za goste je na voljo tudi parkirišče z 80 parkirni mesti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (301)