k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

56% popust na družinski oddih v vilah z vključenim kopanjem v Termah 3000!

od 139,00 €

Redna cena od 0,00 €

prodani

Prodanih 45 kuponov

# / 11

56% popust na družinski oddih v vilah z vključenim kopanjem v Termah 3000!

od 139,00 €

prodani

Prodanih 45 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pravljična vasica v Moravskih Toplicah čaka na vas! Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja in čudovita narava! Privoščite si sproščen dopust v Panonski vasi, ki ponuja udobno bivanje v Panonski vili. Zaplavajte v priljubljenih Termah 3000 in izkoristite čudovito okolico, ki ponuja veliko možnosti za aktivnosti.

Vključena uporaba koles, žara, posteljnine in brisač ter končno čiščenje! Namestitev v vilah zgrajenih po prekmurskem izročilu.

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za 5-7 oseb, unovčljivo MED VIKENDOM, od petka do nedelje (odhod)

  Preberi vse

  HUDA CENA

  179,00 €

  Vrnemo 0,90 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev za 5-7 oseb, unovčljivo MED TEDNOM, od ponedeljka do petka (odhod)

  Preberi vse

  -56 %

  318,00 €

  139,00 €

  Vrnemo 0,70 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v razkošni Panonski Vili
 • vključena 3x celodnevna kopalna karta za odraslo osebo ali otroka od 5. leta starosti za Terme 3000
 • brezplačno kopanje v Termah 3000 za otroke do 4,99. leta starosti
 • uporaba posteljnine in brisač
 • končno čiščenje
 • uporaba koles in žara
 • LCD televizija, klima
 • WiFi in parkirišče

PANONSKA VAS

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov Terme 3000. Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, kulinarična doživetja in razvajanja v termalnih vodah sosednjih term.

PANONSKA VILA
Panonska vila je, tako kot celotna Panonska vas, zgrajena po prekmurskem izročilu. Srce Panonske vile je velika, odlično opremljena kuhinja iz masivnega lesa z jedilno mizo za 8 oseb. Gostu so na voljo moderni pripomočki, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, hladilnik z zamrzovalnikom. Kuhinja in jedilnica neopazno prehajata v dnevno sobo s kavčem, ki služi tudi kot enojno ležišče za osmo osebo. Iz dnevne sobe je izhod na veliko teraso, od koder se odpira krasen pogled na prostrana rodovitna polja. Poseben čar Panonske vile je tudi domiselno zasnovana galerija, na kateri so zakonska postelja, ter vhod v kopalnico in manjšo spalnico. Sicer pa vila vsebuje sobo z zakonsko posteljo, enojno posteljo v pritličju, sobo z zakonsko posteljo v mansardi in 2 kopalnici.

TERMALNI PARK TERME 3000
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih prenovljenega kopališča! V termalnem parku je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C.
Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. 
Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. V termalnem parku sta tudi 2 tobogana (140 in 170 m) z zvočnimi in vizualnimi efekti. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 10 tipično panonsko zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke
 • notranjost krasi ročno izdelano masivno leseno pohištvo
 • čarobno, v času ujeto naselje, ki se nahaja v čudovitem Prekmurju
 • pestra kulinarična ponudba kraja, kjer lahko poskusite tipične jedi
 • za ljubitelje golfa: le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000)
 • nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja
 • ogromno možnosti za izlete: doživljajski park Vulkanija, dvorec Rakičan ...

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Potrebna je rezervacija

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 30.6.2020 (odhod) ali od 1.9.-20.10.2020 (odhod). Razprodano: 26.6.-30.6.2020 (odhod).

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačna turistična in promocijska taksa za otroke do 6,99. leta
brezplačno kopanje v Termah 3000 za otroke do 4,99. leta starosti
5 €/dan otroška posteljica

DODATNE UGODNOSTI

20 % popust pri nakupu celodnevnih kopalnih kart za Terme Vivat
20 % popust pri nakupu celodnevnih kopalnih kart za Terme 3000

OBVEZNA DOPLAČILA

2 €/dan/osebo za turistično in promocijsko takso
1 €/dan/otroka od 7. do 17,99. leta za turistično in promocijsko takso

MOŽNA DOPLAČILA

6 €/dan/osebo za zajtrk v prestižnem zastekljenem kozolcu
3 €/dan/otroka od 3. do 6.99. leta za zajtrk v prestižnem zastekljenem kozolcu
5 €/dan za bivanje hišnih ljubljenčkov v sobi, po predhodnem dogovoru s ponudnikom
10 €/dan za dodatno ležišče
69 €/osebo/ za podaljšano bivanje za 2 nočitvi

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefonsko številko 031 758 000  ali e-mail info@panonskavas.si.

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Check in: od 12:00, check out: do 10:00 ure.

VEČ O PONUDNIKU

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000). Naselje sestavlja sedem, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, kulinarična doživetja in razvajanja v termalnih vodah sosednjih term. V okolici se nahajajo tudi številne znamenitosti, kot je Otok ljubezni, rotunda iz 14. stoletja, dvorec Rakičan, grad Grad na Goričkem ter stolp Vinarium.

BAZENI VIVAT
Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks Term Vivat obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 

WELLNESS
Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih Kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobremu počutju in lepoti telesa in duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, negami telesa, terapijami z ribicami garra rufa, anticelulitnimi in shujševalnimi programi.

GOLF IGRIŠČE LIVADA – Najdaljše igralno polje v Sloveniji
Posebnost Golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami. Golf igrišče Livada je tako primerno za začetnike kot za izkušene golfiste.

KAM NA IZLET?

 • Pustolovski park Bukovniško jezero: V parku, ki se nahaja ob čudovitem Bukovniškem jezeru, je skupaj 58 elementov, od tega 7 unikatnih. Najdaljša plezalna pot ima razpon kar 27 metrov. Park ima prilagojene programe glede na starostne skupine in zmogljivosti.  
 • Bukovniško jezero: Jezero in čudovit gozd, ki ga obdaja nudi domovanje številnim živalim na ogled pa nudi tudi okoli 300 različnih rastlinskih vrst. V premeru 450 metrov okrog izvira je odkritih in označenih 26 zdravilnih točk. Bukovniško jezero s svojimi sprehajalnimi potmi je odličen izlet v naravo.
 • Doživljajski park Vulkanija: Spoznajte zadnji bruhajoč vulkan, ki je ustvaril vulkansko pobočje Smrekovec, na območju današnje Slovenije pri Gradu na Goričkem in doživite njegov izbruh. 
 • Grad - največji Grad na Slovenskem: Grajsko poslopje, s 365 sobami, spada med najobsežnejše fevdalne komplekse na Slovenskem. Na poti poleg kulturno-zgodovinskih in naravnih znamenitosti spoznate tudi prijazne domačine, ki bodo ponudili rokodelske izdelke, goričke kulinarične dobrote ali drugo ljudsko izročilo.
 • Kmečki muzej Pristava: Prikazuje 600 let vaške zgodovine in 500 let družinske zgodovine. Ogledate si lahko kmečko izbo s pečjo in ostalimi družinskimi predmeti, ki ponazarjajo kmečko življenje 19. stoletja.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (179)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!