Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Kar 50% popust na aktiven oddih v penzionu v avstrijskem gorovju z wellnesom!

169,00 €

Redna cena od 339,00 €

# / 11

Kar 50% popust na aktiven oddih v penzionu v avstrijskem gorovju z wellnesom!

169,00 €

Redna cena od 339,00 €

Idealna turistična destinacija za vsakogar, ki išče aktivne počitnice - odkrijte naravne lepote avstrijske Koroške in se odpravite v Bad Kleinkirchheim! Penzion je izjemno izhodišče za pohode po okoliških hribih in gorah, po napornem dnevu pa se lahko sprostite v savni ali parni kopeli. Penzion je primeren za družine in pare ter prijazen do hišnih ljubljenčkov!

Družinam in parom prijazen penzion v bližini gora! Vključena uporaba savne in parne kopeli.

Penzion Bad & Ski Kleinkircheim

Bad & Ski Pension stoji v centru Bad Kleinkirchheima, slavnega smučarskega in wellness središča v srcu avstrijske Koroške. Zaradi odlične lokacije je vas popolno izhodišče za pohodnike. Penzion stoji le 300 m od St. Kathrein Spa in 800 m od Rimskih kopeli. Regija je idealna izbira za družine in skupine, saj Bad Kleinkircheim ponuja široko paleto športnih in wellness objektov in programov. 

S kartico ugodnosti Kärnten Card pa si boste lahko s popustom ali celo brezplačno ogledali številne muzeje, turistične atrakcije, naravne znamenitosti in ostalo zanimivo turistično ponudbo, ki vam jo ponuja Avstrijska Koroška.

SOBE
Na razpolago imajo dvo- in troposteljne sobe ter družinske sobe s 4 do 5 ležišč. Večina sob ima predsobo, 7 od 17 sob pa ima tudi balkon. Vsaka soba je opremljena s TV-jem in kopalnico.

WELLNESS
V sklopu penziona se nahajajo tudi center dobrega počutja s finsko in turško savno ter soba za druženje.

ZAJTRK
V penzionu vsak dan pripravijo obilen samopostrežni zajtrk. Pri zajtrku lahko pojeste kolikor želite, vendar pa je nošenje hrane iz penziona prepovedano. 

AKTIVNOSTI
Uživajte v središču z dvema ogromnima wellnessoma na 4000 m2, ljubkimi alpskimi hišicami, gorami od višine od 2000 do 2500 m, in kristalnimi jezerci med gorami. Vse to na področju zgolj enega narodnega parka. Poleg tega boste našli 10 km stran večje jezere z bistro vodo, ki ima zaradi mikroklime poleti od 23 do 25 stopinj. v naselju boste našli tudi veliko domačih gostilnic, muzeje, teniška igrišča, golf igrišče, pozimi pa seveda - nepozabno smučanje.

ST. KATHREIN SPA (z doplačilom)
Spa ponuja unikatno privlačnost velikih plavalnih površin. Na 1200 m² se raztezajo tako pokriti kot zunanji bazeni, tako da St. Kathrein Thermal Spa ponuja največje vodne površine med vsemi tovrstnimi objekti na avstrijskem Koroškem. Največ veselja družinam zagotavlja 86 m visok tobogan, na katerega se povzpnete skozi ogrevan stolp, speljan pa je v zaprte bazene objekta in je tako na voljo skozi vse leto. Vodne fontane v otroškem bazenu pa zagotavljajo zabavo tudi za otroke!

Rimske kopeli: kjer se koroške gore Nockberge dotaknejo vrhunske arhitekture - Rimske kopeli v Bad Kleinkirchheimu združujejo vodo in gore z umetelno notranjostjo in zunanjostjo. Slavni arhitekt Behnisch je že z olimpijskim stadionom v Münchnu dokazal svoj talent, tukaj pa mu je uspelo v konstrukcije združiti še naravo. Končni rezultat je alpski spa & wellness najvišjega razreda. Osvobodite se tegob vsakdanjika, stresa in skrbi, začutite tople naravne kamne pod stopali in se potopite v svet lepote in čutnosti, ki ga ponujata spa izkušnja in mir.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • družinam in parom prijazen penzion v bližini gora
  • izkoristite bližino term Romerbad in St. Kathreim
  • sprostite se v savni in turški kopeli v penzionu
  • otroški kotiček v penzionu na najmlajše
  • idealna lokacija za preživljanje aktivnega dopusta
  • s kartico Kärnten Card: ogled muzejev, atrakcij, naravnih znamenitosti..

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)