Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Poletne počitnice v osrčju Dalmacije! HUDA CENA za oddih v hotelu tik ob morju!

od 253,00 €

# / 12

Poletne počitnice v osrčju Dalmacije! HUDA CENA za oddih v hotelu tik ob morju!

od 253,00 €

Preživite poletni oddih v majhnem luksuznem hotelu, ki se nahaja tik ob obali v Vodicah. Hotel Villa Radin je obkrožen s čudovitim vrtom z vonjem magnolij, s pogledom na morje in bližnje otoke. Začnite dan z okusnim zajtrkom na terasi, sprostite se ob bazenu, s kolesi raziskujte okoliške plaže, zvečer pa se odpravite v živahno mesto Vodice, ki je od hotela oddaljeno le 150 m. Vključena izposoja koles, uporaba bazena in ležalnikov!

Soba z balkonom in pogledom na morje! Vključena izposoja koles, uporaba bazena in ležalnikov.

Hotelu Villa Radin ****

Hotel Villa Radin se nahaja ob plaži v Vodicah ter ponuja restavracijo, urejen vrt z zunanjim bazenom ter teraso s pogledom na morje in bližnje otoke. Zahvaljujoč njegovi lokaciji na mirnem polotoku Punta je idealen kraj za sprostitev. Po drugi strani pa je od živahnih Vodic z restavracijami, klubi in pestrim dogajanjem, hotel oddaljen le 150 m.

SUPERIOR SOBE
Elegantne sobe velikosti 27 m2 imajo balkon s pogledom na morje in okoliške otoke. Vsaka soba ima luksuzno opremljeno zasebno kopalnico, HD LCD televizijo, pisalno mizo, telefon, mini bar, sušilec za lase, kozmetične pripomočke, sef, na balkonu pa se nahaja tudi vrtna garnitura.

BAZEN
Zunanji bazen se nahaja na urejen vrtu in ob morju. Okoli bazena so udobni ležalniki in senčniki za sproščanje. V pijači in prigrizkih iz hotelske restavracije pa boste lahko uživate tudi ob bazenu (doplačilo).

KULINARIKA
V hotelu vam na čudoviti terasi nudijo z bogat samopostrežni zajtrk z najrazličnejšimi slanimi in sladkimi dobrotami. Vrhunski kuharji hotelske restavracije pa pripravljajo različne nacionalne jedi.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • luksuzni hotel s sobami s pogledom na morje
 • hotel obdaja lepo urejen park
 • vključena upora bazena in koles
 • ob živahnem in priljubljenem mestu Vodice
 • obiščite nekaj bližnjih nacionalnih parkov - Plitvička jezera, Kornati in Krka

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Villa Radin je majhen luksuzni hotel, ki se nahaja tik ob obali v Vodicah. Obkrožen je s čudovitim, lepo urejenim vrtom in je le 150 m oddaljen od središča Vodic; kulturnih spomenikov, restavracij, klubov in številnih prireditev.


KAM NA IZLET:

 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu.
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes.
 • Baroči Grad družine Arnerić: v Blatu, ki izhaja iz renesančne dobe.
 • Srednjeveške cerkvice v okolici Blata: Cerkev sv. Marije v Polju iz 1338 leta, Cerkev sv. Mihovila iz 1346 leta.
 • okoliški otoki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)