k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Poletne počitnice v Dalmaciji! HUDA CENA za apartma ali studio v bližini plaže!

od 69,00 €

# / 7

Poletne počitnice v Dalmaciji! HUDA CENA za apartma ali studio v bližini plaže!

od 69,00 €

Apartmaji v mirnem in majhnem mestecu nudijo udobno namestitev in počitnice brez iskanja prostora na plaži. Prodnata plaža je skoraj pred vrati, lokacija pa ponuja še številne druge plaže in kristalno čisto morje, v bližini je na voljo vse za počitniško kulinarično ustvarjanje ali restavracije za razvajanje brbončic z lokalno kulinariko. Počitnice kot so bile nekoč!

Apartmaji v mirnem in majhnem mestecu, brez gneče in iskanja prostora na plaži!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih Ristovski
 • vključena posteljnina
 • uporaba žara
 • končno čiščenje
 • brezplačen WiFi in TV/SAT

Apartmaji ristovski

Apartmaji Ristovski se nahajajo v majhnem in mirnem mestu. Nahajajo se ob prodnati plaži, cesta, ki se vije mimo apartmajev pa je redko obiskana, zato lokacija ponuja tudi mir in tišino. Nudijo namestitev v 8 apartmajih, nekateri se nahajajo v pritljičju, drugi v 1. nadstropju. Apartmaji so novi in klasično opremljeni (kuhinja, kopalnica, posteljnina, posoda, ...). Vsi imajo TV/SAT in brezplačno WiFi povezavo. Na voljo imate skupni pralni stroj, ob apartmajih je dovolj parkirnih mest, za piko na i pa je za hišo žar, ki vam je na voljo za uporabo.

STUDIO
Studio apartma ima 18 m² in teraso. Hiša poseduje 4 take apartmaje, 2 sta primerna za 2 osebi.

APARTMA
Dvoposteljni apartma za 4-5 oseb ima jedilnico s posteljo, klimo, kuhinjo, 1 sobo s francosko posteljo, SAT TV, izhod na teraso ter 1 sobo, ki ima 2 postelji.

PLAŽA
Prodnata plaža je od manestitve oddaljena le 100 m. 

KULINARIKA
V Ribarici so 3 restavracije, najbližja le 100 metrov od hiše, kjer lahko razvajate brbončice z lokalno in dnevno svežo kulinariko. V bližini je mini market, pekarna ter trgovina s sadjem in zelenjavo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijetni in udobni apartmaji s teraso ter žarom za hišo
 • mirna lokacija brez gneče in s plažo v neposredni bližini
 • v okolici 3 restavracije, market, pekarna in trgovina s sadjem in zelenjavo
 • lokacija ponuja številne možnosti za izlete in ogled znamenitosti
 • blizu otokov Rab in Pag

Dolga veljavnost kupona

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Apartmaji se nahajajo v majhnem, mirnem mestu, 5 kilometrov severno od Karlobaga, točno na glavni obalni cesti Rijeka - Zadar, pod planino Velebit. Lokacija nudi številne možnosti za izlete, je blizu otokov Pag in Rab in nekaterih narodnih parkov.
Okoliške plaže so večinoma skalnate, nekatere betonske, najbližja plaža, ki je skoraj pred vrati ap je prodnata. Na tej plaži obstajajo tudi podvodni viri sveže vode.

KAM NA IZLET?

 • Severni Velebit: narodni park, ki leži na gorskem grebenu Velebita. Znotraj parka se nahajajo strogo varovani rezervati: Hajdučki kukovi, Rožanski kukovi, Lukina jama - ena od najglobjih podzemnih jam na svetu, botanična rezervata Visibaba in Zavižanj-Balinovac-Velika kosa in Veliki botanični vrt. Na tem območju so do sedaj odkrili okoli 150 podzemnih jam.
 • Paklenica: Eden od osmih narodnih parkov na Hrvaškem. Po parku je speljanih približno 150 km označenih pohodniških poti. Tako so peš dostopne jama Manita peč, skalna stena Aniča kuk, gozdarska koča Lugarnica, mlin, planinski dom Paklenica, vrhova Sv. brdo in Vaganski vrh.
 • Plitvička jezera: veličastno delo narave predstavlja eno največjih atrakcij v Evropi. Šestnajst jezer v čudovitih plavozelenih pastelnih barvah, v katerih se zrcalijo gosti gozdovi.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (168)