k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Sončni Novigrad! HUDA CENA za oddih v objemu borovcev v bližini plaže!

29,90 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

Sončni Novigrad! HUDA CENA za oddih v objemu borovcev v bližini plaže!

29,90 €

Denarnici prijazen oddih! Idealna lokacija za uživanje v počitnicah z družino ali kot posameznik. Mladinski hotel je odlična izbira za vse, ki si želijo sproščenega oddiha med borovci, tik ob plaži. Živahno mestno jedro Novigrada je kot nalašč za večerne sprehode in uživanje v kulturi in kulinariki. V okolici je tudi obilo možnosti za kopanje, izlete ali deskanje, smučanje, potapljanje in podvodni ribolov. 

Čudovita lokacija v senci dreves, v neposredni bližini travnate, kamnite in betonske plaže!

MLADINSKI HOTEL PINESTA

Mladinski hotel Pinesta z vrtom in restavracijo se nahaja v istrskem Novigradu, 2,1 km od cerkve sv. Pelagija ter sv. Maksimilijana, prav toliko pa je tudi do marine Novigrad. Ponuja skupno kuhinjo, otroško igrišče in brezplačen brezžični internet v vseh prostorih.

SOBE
Vsaka soba vključuje mizo in skupno kopalnico, nekatere pa še pogled na morje. Sobe so za 3 ali 6 oseb. Hostel ponuja možnost rezervacije sob v kombinaciji glede na razpoložljivost in vaše želje za skupno bivanje.

KULINARIKA
V mladinskem hotelu nudijo restavracijo z samopostrežnim zajtrkom in možnostjo (proti doplačilu) postreženega kosila in večerje. Sicer pa Novigrad nudi pestro izbiro prehrane saj restavracij kar mrgoli, zato lahko vsakdo najde nekaj po svojem okusu. V restavracijah najdete ponudbo celovitih zdravih obrokov, vključno z raznovrstnimi solatami in sadjem. Prav tako so v ponudbi jedi z žara, hitra prehrana, kot so burgerji in pizze, ter sladoled, vaflji, palačinke in druge sladice vseh vrst.

PLAŽA
V neposredni bližini so travnate, kamnite in betonske plaže, ki se bohodijo pod senco borovcev! Novigrad pa nudi tudi druge lepe plaže kot so Plaža Hotela Aminess Maestral, Plaža hotela Aminess Laguna, Plaža Kampa Mareda, Plaža Aminess Sirena, RT Kamenjak, Koversada v Vrsarju, Uvala Lone v Rovinju.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • mestno jedro v večerih prizorišče glasbenih in filmskih dogodkov
 • ogled starega mestnega jedra, patricijske palače Rigo, muzeja Lapidarium
 • za vse ljubitelje navtike - sodobni center Marina Nautica
 • bližina vodnega parka Istralandija in karting steze v Poreču
 • možnost deskanja in smučanja na vodi, potapljanja, podvodnega ribolova
 • možnost vožnje z ladjico do nacionalnega parka Brioni

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Gorenjsko mladinsko letovišče Pinesta Novigrad obkrožajo zasajeni bori, cedre, pinije, tise in grmičevje, ki so jih z ljubeznijo posadili otroci prejšnjih generacij. Otroci in njihovi mentorji so 36.910 m2 golega priobalnega rta spremenili v čudovit park iglavcev, kjer sonce, morje in zahodni vetrovi svež morski zrak plemenitijo z vonjem in aromo iglavcev, kar preverjeno zdravilno deluje na telo in duha. Omogočimo otrokom vodene počitnice v zdravilni naravi in jim dajmo priložnost, da začnejo pisati svojo zgodbo. Otrokom so na razpolago športna igrišča (nogomet, odbojka, košarka, odbojka na mivki) in peskovnik za najmlajše.

KAM NA IZLET?
Novigrad je priljubljena turistična destinacija za vse ljubitelje sproščujočega oddiha, ki ga nudi čudovita okolica, plaže z razgledom na odprto morje, dobra hrana in prijeten ambient starega ribiškega mesteca.

 • župnijska cerkev sv. Pelagija in sv. Maksima, troladijsko baziliko z edino zgodnjeromansko kripto v Istri
 • muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja
 • obzidje s stolpi in nekdanjimi glavnimi mestnimi vrati
 • galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo
 • obiščite Coffee & Wine bar Vitriol, kjer boste ob kozarcu vina in lesketanju morja lahko doživeli najlepši sončni zahod
 • poskusite dnevne surove ribje specialitete, bolj znane kot sredozemski Sashimi , v restavraciji Damir & Ornella v starem mestnem jedru Novigrada
 • v Novigradu je na vsakem koraku picerija, bistro ali restavracija s hitro prehrano
 • v Novigradu se vse leto odvijajo številne prireditve, od gastronomskih in glasbenih festivalov do umetniških in športnih prireditev.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (173)