k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Poletje na Pohorju! HUDA CENA za oddih v apartmaju s panoramskih razgledom!

70,00 €

# / 10

Poletje na Pohorju! HUDA CENA za oddih v apartmaju s panoramskih razgledom!

70,00 €

Popoln odklop v naravi! Mirna soseska in idealna lokacija za sprehode po neokrnjeni naravi, za pohodništvo, kolesarjenje in tudi druge športe. Ne daleč stran, se nahaja rekreacijski center Rogla, ki poleti omogoča številne možnosti za rekreacijo, kot so skike-nordijske rolke in rolanje, tenis, pohodništvo, kolesarstvo. Po čudovitem dnevu pa si privoščite sprostitev v Termah Zreče!

Sodobno opremljen apartma na 1.050 metrih nadmorske višine s panoramskim razgledom na Pohorje!

Apartma panorama

Apartma se nahaja v več stanovanjski hiši na mirni lokaciji v vasici Planina nad Pohorjem 1050 metrov nad morjem. 

APARTMA
Apartma je velik 60m2 in se nahaja v drugem nadstropju, večstanovanjske hiše. Ima lasten vhod, pred hišo pa je brezplačno parkirišče. Ima dve sobi ki sta ločeni s pregradno steno in štiri dodatna ležišča. V apartmaju je TV z ravnim zaslonom, kuhinjo s pečico, hladilnikom in kuhalno ploščo ter zasebno kopalnico.

KULINARIKA (z doplačilom)
Pohorci še vedno sami gojijo hrano, ki jo potrebujejo ter ohranjajo tradicionalne recepte in z njimi povezane običaje, ki jih predstavljajo tudi na prireditvah in tematskih večerih. Ustvarili so tudi blagovno znamko Okusi Rogle, ki jih lahko poskusite v restavraciji Brusnica in v Gostišču Smogoven na poti iz zreč do Rogle. Za domače jedi pa poskrbijo v Gostilni Jurček.

TERME ZREČE (z doplačilom)
Terme Zreče nudijo bogatih 1600 m2 naših bazenov polni zdravilna akratotermalna voda s kalcijem, magnezijem in hidrogenkarbonatom, predvsem pa izjemnim blagodejnim vplivom na telo, potrebno rehabilitacije. Notranji bazeni obsegajo rekreacijski bazen s počasno reko, zasteklen zimski vrt z 8 vodnimi ležišči in 2 masažnima bazenoma, sveže prenovljen terapevtski bazen in otroški čofotalnik.

AKTIVNOSTI
V okolici so aktivnosti primerne tako za družine z otroki, kot tudi za posameznike. Za naše najmlajše je na Rogli postavljena prava mala vasica z 9 lesenimi hiškami in cerkvico. Postavili so tudi ranč z konji lipicanci, vsako nedeljo pa ob jezeru najdete tudi Ponije. Za malo večje otroke pa je na voljo Bike park in sankališču Zlodejevo. Za vse ljubitelje kolesarjenja je na voljo Pohorski pragozd z idiličnimi gorskimi potmi in cestnimi vzponi. Na voljo je tudi veliko planinskih poti, ki so označene in primerne za pohodnike vseh generacij vse od Lovrenških jezer, Ribniške koče, Osankarice in do Črnega jezera. Za tiste bolj rekreativne pa ponujajo še skike ali nordijsko rolanje, ki kombinira elemente kolesa in tehniko teha na smučeh. Na voljo so tudi 4 urejena teniš igrišča s peščeno podlago.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • panoramski razgled na Pohorje
 • apartma se nahaja na mirni lokaciji
 • 3km stran se nahaja rekreacijski center Rogla
 • sodobno opremljen apartma
 • odlično izhodišče za razne izlete v naravi
 • hišni ljubljenčki so dovoljeni

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Apartma Panorama se nahaja v prelepi vasici Planina nad Pohorjem, 3 km od žičnice Jurgovo in 4,3 km od Rogle. Apartma vas bo očaral s čudovitim razgledom na Pohorje. Leži na nadmorski višini 1050m in je odlična iztočnica za izlete, obisk term, kolesarjenje, pohodništvo.

KAM NA IZLET?

 • Lovrenška jezera: Odpravite se do uro in pol hoda oddaljenega največjega visokega barja v Sloveniji. Lovrenška jezera z 20 jezerci,so nastala v ledenodobnem obdobju pred 8000 leti. Celotno barje nima površinskega dotoka, jezerca napajajo izključno padavinske vode. Večji del barja porašča ruševje, v nekaterih jezercih raste tudi beli lokvanj. Živalski svet je razmeroma skromen, čeprav predstavljajo Lovrenška jezera najpomembnejše življenjsko okolje ogroženega ruševca. Iz stolpiča ob jezerih se odpirajo čudoviti pogledi na vse strani.
 • Črno jezero: leži med Osankarico in Velikim vrhom na nadmorski višini 1200 m. Jezero je obraščeno s smrekovjem in šotnim mahom. Na dnu jezera so se leta in leta nabirali organski odpadki odmrlih rastlin in živali ter sčasoma ustvarili debelo plast mulja, ki je temne, tako rekoč črne barve. Jezero je zato na pogled, kot bi bilo polno črnila, čeprav je voda kristalno čista. S svojo gozdnato okolico je Črno jezero zavarovano kot gozdni rezervat.
 • Dravsko nabrežje: Primerno je za krajši ali daljši sprehod. Lahko se odpravite po poti, ki vodi po levem bregu reke Drave od Lenta, najstarejšega dela mesta s Staro trto (najstarejšo
  trto na svetu), mimo mostička Studenška brv ter pod Koroškim mostom vse do Koblarjevega zaliva, od koder imate le še malo do Mariborskega otoka, ene od naravnih znamenitosti Maribora. Z Mariborskega otoka se odpravite nazaj do Koroškega mostu, ga prečkajte in se spustite k reki. Približno 20 minut hoje ob desnem nabrežju vas bo mimo Jožefovega vodnjaka in nekoliko na hribčku cerkve sv. Jožefa pripeljalo v središče mesta, do Starega mostu. Razprostrl se vam bo čudovit panoramski razgled na celoten Lent.
 • Pohorje: 1543 metrov visoka naravna oaza s širnimi gozdovi, jasami, pašniki, slapovi, šotnimi barji z jezerci. Raziščite pohorski pragozd, Lovrenško, Črno in Ribniško šotno barje z jezerci, mogočne slapove Veliki in Mali Šumik in bistro Lobnico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (301)