k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Počitnice v Piranu! HUDA CENA za oddih na obali v ekološkem aparthotelu!

od 45,00 €

# / 13

Počitnice v Piranu! HUDA CENA za oddih na obali v ekološkem aparthotelu!

od 45,00 €

Guesthouse PachaMama Pleasant Stay se nahaja v centru Pirana, v neposredni bližini Tartinijevega trga in za obzidjem iz 13. stoletja. Moderno urejen aparthotel je tudi ekološko osveščen in deluje na področju ekologije ter varovanja okolja. Sprostite se v najstarejšem slovenskem primorskem mestu in se naužijte njegove lepote in morja.

Namestitev ob Tartinijevem trgu in le nekaj korakov od morja!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitiev v standardni dvoposteljni sobi v Guesthouse PachaMama Pleasant Stay v Piranu
 • penina in sladko presenečenje za Valentinovo
 • brezplačen WiFi

Guesthouse PachaMama Pleasant Stay

Nastanitev Guest House PachaMama Pleasant Stay se nahaja v središču starega mestnega jedra Pirana, v neposredni bližini glavnega mestnega trga. Ponuja sodobne nastanitvene enote s klimatsko napravo in z brezplačnim brezžičnim internetom, notranje dvorišče s predelom s sedežno garnituro ter skupen salon.

PACHAMAMA PLEASANT STAY SOBE
Dvoposteljne sobe v svetlih odtenkih so velike 10 m², udobno opremljena z zakonsko posteljo, lepo dekorirana s sodobnimi dodatki iz hrastovega in macesnovega lesa, keramiko in popotniškimi fotografijami. Soba ima lastno kopalnico s tušem, brisačami, higienskimi dodatki in sužilnikom za lase, klimatsko naparavo, brezplačno internetno povezavo in obežalniki.

Soba nima TV sprejemnika zaradi česar se boste lahko na vašem oddihu spočili od prenatrpanih urnikov in obveznosti in s svojo bližnjo osebo preživeli kvalitetne trenutke pri čemer vas ne bodo motili zvoki televizije. Na vašo željo lahko izklopijo tudi internetno povezavo, vi ugasnete mobilnik in popoln oddih je tu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • ekološko osveščen aparthotel
 • naužijte se lepot slovenske obale
 • aparthotel tik ob Tartinijevem trgu
 • neposredna bližina mestnega jedra Pirana in obale
 • bližina večih primorskih mest za izlete kot so Izola, Portorož, Trst in Benetke

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

PachaMama se nahaj v centru Pirana v neposredni bližini vseh zanimivejših in pomembnejših lokacij. PachaMama po kečujsko pomeni Mati Zemlja, izvira pa iz kečujskega jezika iz Južne Amerike. Je tudi njihovo vodilo, saj se zavedajo koliko krat v hitrem tempu življenja pozabimo na bistvo, ki se skriva v naravi. Mlado podjetje, ki stemi k naravi ter dobremu in kvalitetrnemu bivanju njihovih gostov. V sklopu njihovega delovanja, se trudijo spoštovati zakone narave, njene lepote in moči, ter po svojih najboljših močeh skrbeti za čim manjšo oskrunjenost narave, kamor spada reikliranje odpadkov, uporaba ekoloških materialov, bio barv, racionalna poraba energije ipd.

PIRAN
Srednjeveško mesto je prepoznavno po arhitekturi z ozkimi ulicami in tesno povezanimi hišami. Piran je eden izmed glavnih slovenskih turističnih znamenitosti in eno najbolj fotogeničnih mest. S svojim posebnim čarom letno privlači številne obiskovalce. Prepustite se in vstopite v biser sredozemskega morja, spoznajte zgodovino, kulturo in zgodbe naših domačinov.
Čarobni prizori ustvarjeni na piranskih ulicah, vam dajejo občutek pristnosti v nepozabnih trenutkih. Posnamite svojo razglednico z mestnega obzidja, privoščite si skodelico kave v družbi violinista in virtuoza Tartinija na glavnem trgu ali opazujte tradicije domačinov skozi staro mestno jedro.

KULINARIKA
Pravijo, da kdor želi primorske kraje resnično doživeti in razumeti, naj o njih ne bere knjig, temveč naj jé! To je star kmečki rek, po katerem se ravnajo na slovenski obali. Kulinarika izvira iz tradicionalne primorske kuhinje, ki temelji na tradiciji in lokalnih sestavinah, jedi pa kuharski mojstri še danes pripravljajo po tem načelu. 

KAM NA IZLET ?
Odilična lokacija kar kliče po krajših izletih. Lahko se odpravite v Mesčev zaliv ali na Sečoveljske soline, v kolikor pa ste željni daljše avanture je Trst oddaljen slabih 38 km, Benetke pa le kakšen kilometer nad 200 km. 

 • Izola: v bližini je staro mediteransko mestece, kjer se pristna tradicija ribištva in vinarstva, mistični sledovi preteklosti ter prijaznost domačinov stapljajo v nepozaben mozaik doživetij. Temperamentni utrip mesta in romantični značaj kar vabita v svoje naročje.
 • Portorož: ponuja vse – najobsežnejšo ponudbo wellnessa v Evropi, peščene plaže, marino, čar starega kopališča, trendovske klube tik ob morju in prefinjene restavracije ter domačne gostilnice, kjer ves dan gori ogenj v kaminu.
 • Terme Talaso Strunjan: kjer se boste lahko razvajali s talaso terapijami, na voljo pa so tudi različne vodene športne aktivnosti: nordijska hoja, dihalne vaje na solinah in sprehodi do energijskih točk po neokrnjeni obali in bazeni z ogrevano morsko vodo.
 • Salinera Resort: je obdan z zeleno barvo. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk. Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti so v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate tradicionalen način pridobivanja soli. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (296)