Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Počitnice na Krku! HUDA CENA za morski oddih v apartmajih s pogledom na morje!

od 110,00 €

# / 9
ISKANO

Počitnice na Krku! HUDA CENA za morski oddih v apartmajih s pogledom na morje!

od 110,00 €

Letošnje počitnice preživite na elitni lokaciji v mestu Malinska na otoku Krk, ki je največji otok na Hrvaškem in ponuja številne možnosti za umirjene ali aktivne počitnice. Otok je že v starih časih dobil ime Zlati otok, zato vas bo njegov obisk pustil brez besed. Uživate lahko prednosti čistega in zdravilnega Jadranskega morja, raznovrstno turistično ponudbo in čudovite plaže. Vključeno tudi končno čiščenje apartmaja!

Center Malinske je od apartmajev oddaljen 1 km, najbližja plaža pa je oddaljena 200 m!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih Lavande*** v Malinski na otoku Krk
 • brisače in posteljnina
 • končno čiščenje
 • brezplačno parkiranje
 • brezplačen Wifi

Apartmaji Lavande

Apartmajsko naselje Lavande se nahaja v mirnem območju nad borovim gozdičkom in pogledom na morje v mestu Malinske. Naselje omogoča možnost počitka kot tudi aktivnih počitnic za športne aktivnosti, kot je kolesarjenje. Plaža je oddaljena le 50 m. Od centra Malinske je od 200 do 300m.

APARTMAJI
Na voljo je skupno 80 lepo urejenih apartmajev. Apartmaji so za 2 do 4 osebe. Vsak apartma ima eno spalnico, kuhinjo s pripadajočim inventarjem, dnevno sobo z dvema ležiščema in TV, kopalnico in balkon ali teraso. Hišni ljubljenčki so dovoljeni in WIFI je brezplačen.

KULINARIKA
V restavracijah v mestu Malinska in okolici ohranjajo in razvijajo obalno-ribiško tradicijo v tej regiji s svojo kulinariko, zahvaljujoč kateri lahko gostje uživajo okuse Krkške kuhinje. Ponudba večinoma temelji na morskih sadežih, ki so v kombinaciji z lokalnim sadjem del avtohtone Dubašljanske kuhinje.

PLAŽE
Mesto Malinska ima številne in lepo urejene peščene plaže. Najbližja se nahaja le 200 od apartmajev. Na voljo so še plaža Porporela, Hotel Koralj, Koraj, Redagara, Portapisana, Pav, Pnezići, plaža Sv. Marka.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • najbližja plaža oddaljena le 200 m
 • nočitev v sodobno opremljenih apartmajih
 • počitnice na največjem otoku na Hrvaškem
 • veliko možnosti za aktivne počitnice
 • številne peščene plaže s čistim in zdravilnim Jadranskim morjem

Potrebna je rezervacija

Domačim živalim prijazno

Wi-Fi

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajsko naselje Lavande se nahaja v mirnem in gozdnatem območju na otoku Krk v kraju Malinska. Apartmaji so od centra mesta oddaljeni zgolj 1 km. Otok Krk je drugi največjo otok na Hrvaškem in ponuja mnogo aktivnosti, tako za družine kot posameznike.

KAM NA IZLET?

 • Krški most: Je dvopasovni cestni most, ki povezuje otok Krk z obali pri Kralevici. Dolžina mostu z vsemi
  dostopi znaša 1430m.
 • Biserujka: Jama je na ogled turistom, v njej pa lahko vidite razne jamske bisere. Točka jame je bila merjena pri -13 metrih, dno jame pa je le 30 metrov nad morsko gladino.
 • Krški slapovi: Vela Rika (Krčka Suha Ričina) edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske.
 • Veli Vrh: omogoča relativno lahek vzpon za otroke in omogoča vrhunske razglede na Kvarnerske otoke, Rijeko, Risnjak in Velebit. Del poti se vije čez dišeč borov gozd, del pa po urejenih pastirskih stezicah. Bolj zahtevni pohodniki se lahko odpravite naprej, do najvišjega vrha Krka – Obzova (568m).
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (193)