Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Otok Krk! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v hotelu blizu plaže!

od 149,00 €

# / 14

Otok Krk! HUDA CENA za oddih s polpenzionom v hotelu blizu plaže!

od 149,00 €

Odpravite se na sproščujoče počitnice v prečudovito mesto na otoku Krku. Privoščite si odklop od vsakodnevnega vrveža, predajte se toplim žarkom sonca, sprehodite se ob morju in se napolnite z novo energijo. V hotelu, ki je le 100 m od morja vam bosta vrhunska postrežba in lep ambient zagotovila popoln odklop.

Sredozemska klima, mediteranska kulinarika in kristalno čista voda. Privlačna destinacija za čudovit oddih na drugem največjem otoku hrvaške obale.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi ALI v družinski sobi v Hotelu Omorika*** v Punatu na otoku Krk (odvisno od razpoložljivosti)
 • pijača dobrodošlice
 • brezplačen WiFi na recepciji in terasi hotela
 • brezplačno parkirišče

Hotel Omorika***

Hotel Omoriko*** 83 namestitvenih enot s pogledom na morje ali hotelski park. V bližini hotela se nahajajo številne peš poti, trgovine, restavracije in kavarne. Hotelska okolica nudi tudi obilico možnosti za rekreacijo, kot so odbojka na mivki, mini golf in vodni tobogan.

DVOPOSTELJNE IN DRUŽINSKE SOBE
Hotel ima dva tipa namestitev, 20 dvoposteljnih in 59 družinskih sob. Dvoposteljnih sob je 19, 11 jih je s pogledom na morje in 9 s pogledom na park, merijo 24 m². Družinskih sob je 59, od tega jih 19 gleda na morje in 40 na park. Družinske sobe so sestavljene iz spalnice z veliko zakonsko posteljo in manjše sobe v kateri je pograd, merijo 27 m². Vse sobe so opremljene s kopalnico in vključujejo telefon, televizijo, sušilec za lase, hladilnik ter klimo. 

KULINARIKA
Gastronomska ponudba vključuje avtohtone, tradicionalne mediteranske jedi in mednarodno kuhinjo v restavraciji "a la carte" in penzionsko "bife" restavracijo.Na otoku lahko ljubitelji gastronomije poskusijo razne vrste kakovostnega medu in edinstvenega domačega ovčjega sira. 

PUNAT
Punat je čudovito majhno mesto z majhnim otočkom in je zagotovo najbolj znano ravno zaradi ogromne marine. Poleg same marine pa Punat slovi tudi po na splošno zelo razširjenem turizmu.
Vzdolž obale je 3,5 km dolgo sprehajališče s kavarnami in restavracijami, ki se nahajajo neposredno na plaži. Punat nudi tudi veliko rekreacijskih vsebin, kot so odbojka na pesku, tobogani, najem jet ski, paragliding in še veliko drugih dejavnosti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • miren hotel le 100 m od plaže
 • možnost aktivnega preživljanja prostega časa
 • brezplačen WIFI na recepciji in terasi hotela
 • mediteranska in internacionalna kulinarika v restavraciji hotela
 • sredozemska klima, mediteranska kulinarika in kristalno čista voda
 • čudovit oddih na drugem največjem otoku hrvaške obale

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Omorika *** ponuja kvaliteto in standard hotela s 3 zvezdicami. Hotel ima 83 nastanitvenih enot z pogledom na morje ali park. Le 100 meterov je oddaljen od plaže, ki ponuja ležalnike in senčnike, sprehajalne poti ob morju, privlačne športne aktivnosti, kot so mini-golf, odbojka, aqua-gun in mnoge druge aktivnosti. Bližina kavarn, trgovin, trgovin s spominki in restavracij bo dopolnila vašo nastanitev v hotelu. Gostoljubno osebje, bo poskrbelo da bo vaš dopust mirenin prijeten.

KAM NA IZLET?

 • Jama Biserujka: Jama je bila odkrita pred približno 100 leti in velja za podzemni biser otoka Krk. Podzemne galerije so polne slikovitih stalagmitov, kalcitnih stebrov in stalaktitov. Jama je za oglede odprta od aprila do oktobra.
 • Vrbnik: V glavnem izletniški kraj, ki privablja obiskovalce s svojo pestro zgodovinsko preteklostjo in čudovitimi razgledi na morje.
 • Košljun: Majhen otoček, od mesta je oddaljen okoli 750 metrov in do njega lahko pridete s taxi čolnom. Na otoku je muzej z etnografsko zbirko, kjer je na ogled bogata zbirka slik, kovancev, ikon, knjig, narodnih noš iz vsega otoka ter redkih izvodov inkunabul in glagolskih rokopisov. 
 • Vela Rika: edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske.
 • Obzova: Najvišji vrh otoka Krk je dostopen z različnih smeri. Pogled iz vrha je čudovito doživetje. Najpogostejši izhodišči sta Treskovac (1.5 ure hoje) ali Draga Baška (2.30 ure hoje)
 • podajte se v mesto Krk, ki je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času, iz rimskih časov pa so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 • Baška: nahaja se na jugovzhodni obali otoka Krk. Zahvaljujoč legi, dolgi plaži in zapuščini je Baška izjemno privlačno mesto. Zaradi hribovitega sveta pa je najbolj primerna točka, od koder lahko zavijete na različne pohodniške poti.
 • raziskujte Malinsko, Baškot in ostale priljubljene turistične lokacije s čudoviti plažami in mediteranskim rastjem.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (203)