Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Zimski oddih v naravi! HUDA CENA na bivanje s polpenzionom ali zajtrkom v Bohinju!

od 18,50 €

# / 11
SAMO NA KUPONKO.SI

Zimski oddih v naravi! HUDA CENA na bivanje s polpenzionom ali zajtrkom v Bohinju!

od 18,50 €

Naužijte se svežega gorskega zraka in se podajte v nove avanture. Izkoristite dodatni popust in doživite nepozabno smuko na priljubljenem smučišču Vogel. Izjemna lokacija smučišča in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo tako za začetnike kot za izkušene smučarje. Po aktivnem dnevu pa se odpočijte v udobnem penzionu in hostlu Pr Pristavc.

Lokacija je tudi čudovita izletniška točka za pohodništvo in ostale zimske aktivnosti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Pr Pristavc penzionu in hostlu v Bohinjski Bistrici
 • 20% popust na celodnevno smučarsko karto smučišče Vogel (število kart je omejeno)
 • 20% popust na celodnevno kopalno karto v Vodnem parku Bohinj
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

Pr Pristavc PENZION IN HOSTEL

Pr Pristavc hostel in penzion se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Poleg moderno opremljenih sob ponuja še restavracijo, brezplačen brezžični internet na vseh površinah in brezplačno zasebno parkirišče.

PRIVATNE SOBE V PENZIONU
Za pare ponuja Pr Pristavc penzion dvoposteljno sobo z balkonom ali z lastno kopalnico. Obe sobi sta moderno opremljeni s prijetno leseno dekoracijo ter nudita pogled na gore ali pogled na vrt. 

SKUPINSKE SOBE V HOSTLU
Pr Pristavc hostel ponuja 3 sobe s skupinskimi spalnicami, ki so namenjene večjim ali manjšim skupinam. Skupinska spalnica za 4 osebe ponuja 4 enojne postelje ter lastno kopalnico. Je najmanjša izmed skupinskih sobi in šteje 14m2. Spalnica za 6 oseb meri 40m2 in ponuja enojne postelje na 3 pogradih ter lasten jedilni kot. Največja spalnica meri 40m2, vsebuje 10 enojnih postelj in nudi še balkon, jedilnico in omaro. Skupinske sobe nudijo še pogled na vrt ali na gore. 

KULINARIKA
Vsak dan lahko začnete z zdravim zajtrkom, ki vključuje širok izbor hrane in pijače. Zajtrk je na voljo med 7 in 10 uro v Gostilni Pr Pristavc. Prvi zapisi gostilne s 150-letno tradicijo  segajo že nazaj v 19. stoletje, ko jo je zgradil njen prvi krčmar. Z doplačilom lahko poskusite še slastne obroke, ki jih vsak dan pripravijo odlični kuharji gostilne. Gostilna nudi tudi pester izbor odličnih pic, ki se pečejo v krušni peči na bukova drva. 

SMUČIŠČA V OKOLICI (z doplačilom)
Izkoristite 20% popust na celodnevno smučarsko karto in se podajte na nepozabno smuko v najbljižji smučarski center Vogel, ki leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom. Izjemna lokacija in veličastno naravno okolje v kombinaciji z odličnimi storitvami zagotavljajo neponovljivo izkušnjo. Smučišče s skupno dolžino 22km smučarskih prog ponuja mnogo zabave tako za izkušence kot za začetnike. Poleg smučanja lahko uživate v teku na smučeh, deskanju, turne smuke in sankanju. Za ljubitelje smučanja pa Vogel ni edina izibira. V bližini vas čaka malce manjše smučišče Senožeta, ki je oddaljen le slabih 5km od nastanitve. Dodatna prednost tega čudovitega smučišča je lokacija v dolini in njegova dostopnost. Priljubljeno smučišče Pokljuka je od nastanitve oddaljeno slabih 16km. 

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Izkoristite 20% popusta na celodnevno kopalno karto in se odpravite v priljubljeni Vodni Park Bohinj. Vodni park se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičnkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogata kulinarična ponudba v restavraciji s kar 150-letno tradicijo
 • pester izbor hrane in pijače za zajtrk
 • sprehodite se ob Bohinjskem jezeru ali obiščite Slap Savica
 • obkroženi z naravo in mirom se odpočijte in si napolnite baterije
 • okolica ponuja vse od mirnega pohodništva do adrenalinskega doživetja
 • dodatni popust na celodnevno kopalno karto v Vodnem parku Bohinju!
 • izkoristite dodatni popust na celodnevno smučarsko karto
 • okolica ponuja tudi mnogo možnosti za nepozabno smuko

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Pr Pristavc hostel in penzion se nahaja v Bohinju na Gorenjskem, kar je odlično izhodišče za različne športne aktivnosti, kot so smučanje, kolesarjenje in ribolov. Smučarski center Vogel je oddaljen 5 km, informacijski center Triglavskega narodnega parka pa je 17 km stran. Urejene tekaške proge in smučišča so pravi raj za ljubitelje zimskih športov. Bohinj je skrivnosten kraj, kjer so kultura in običaji prebivalcev močno prepleteni s starimi poganskimi verstvi, pripovedkami in nenavadnimi doživetji. Da je vse to je vtkano v naravo in v pojave v njej, se lahko prepričate na krajših ali daljših sprehodih in gorništva v visokogorju Julijskih Alp.

Vodni park Bohinj je oddaljen le 4,2 km in obsega številna bazene in savne: atraktivni notranji rekreacijski in otroški bazen z igrali, dva whirpoola, dva tobogana, divja reka, številne masažne šobe, glasbena votlina in votlina za zaljubljence ter dve plezalni steni.

KAM NA IZLET?

 • Slap Savica: Tretja najbolj obiskana atrakcija v Sloveniji. Spektakularen slap, vklenjen v prepadne stene Komarče.
 • Korita Mostnice: Dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave.
 • Bohinjsko jezero: odlična destinacija za družinski izlet, saj nudi raznolike aktivnosti po vseh okusih. Sprehod okoli jezera traja približno dve uri. 
 • Bohinj ponuja številne možnosti za pohode in kolesarjenje. Povzpnite se na Ajdovski gradec, Rudnico, Vodnikov razglednik, Vogar ali Studar, se nadihajte svežega zraka in občudujte ustvarjalnost narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)