k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Oaza miru v neokrnjeni naravi! HUDA CENA za najem vile v bližini smučišč!

75,00 €

# / 7

Oaza miru v neokrnjeni naravi! HUDA CENA za najem vile v bližini smučišč!

75,00 €

Nedotaknjena gorska narava in vrhunska ponudba sta dober razlog za popoln oddih v hotelu Oaza Mira Vlašić. Priljubljeno smučišče Babanovac je le 2,5 km stran, žičnica Markovac pa je oddaljena 3,1 km. Do smučišč vam je na voljo tudi brezplačen prevoz. Na planini Vlašić z najvišjim vrhom 1943 m sneg ne skopni kar 5 mesecev, zato je pravi raj za vse ljubitelje zimskih športov! 

Le 2,5 km stran od smučišča Babanovac, do katerega nudijo tudi brezplačen prevoz!

Oaza Mira Vlašić Hotel & Resort

Hotel Resort Oaza Mira se nahaja v kraju Vlašić, 2,2 km od žičnice Babanovac 1. Ponuja brezplačen brezžični internet v vseh predelih, restavracijo in brezplačno parkirišče, do nastanitve pa lahko prismučate.

VILLA 
Vila je velika 128 m2. Sobe vam ponujajo, da se sprostite in napolnite svoje baterije. Vila ima tri spalnice s 6 enijnimi postelji, 1 raztegljivim kavčem in 1 veliko zakonsko posteljo. Ima zasebno parkirišče, 2 kopalnici, popolno opremljeno kuhinjo balkon in veranda. Sobe nudijo čudovit pogled na bližnje gore. 

KULINARIKA
V namestitvi imajo z doplačilom možnost kontinentalnega zajtrka in kosil ter večerje. 

SMUČIŠČE VLAŠIĆ
Športni center Babanovec se nahaja na planini Vlašić v centralnem delu Bosne in Hercegovine in je od kraja Travnik oddaljen 28 km. Razprostira se na nadmorski višini od 1260 – 1570 m.  Smušišče razpolaga s 14 km prog in ima 3 žičnice. Smučišče je namenjeno rekreativnim smučarjem in ima 5 vlečnic, ki lahko v uri prepeljejo do 3000 smučarjev. Ob smučišču je urejena skakalnica za smučarske skoke, kjer se vsako leto odvija tekmovanje »Pokal Vlašić«. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nedotaknjena gorska narava na planini Vlašić
  • smučišče Babanovac je le 2,5 km stran
  • na voljo brezplačen prevoz do smučišč
  • vila velika 128 m2 z 2 kopalnicami in čudovitim pogledom na gore

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Resort Oaza Mira se nahaja v kraju Vlašić, 2,2 km od žičnice Babanovac 1. Ponuja brezplačen brezžični internet v vseh predelih, restavracijo in brezplačno parkirišče, do nastanitve pa lahko prismučate. Najmlajši se lahko v sklopu hotela zabavajo na otroškem igrišču, možen pa je tudi najem koles in avtomobila. Okolica je priljubljena za smučanje. Žičnici Babanovac 2 in 3 sta 2,6 km stran, žičnica Markovac pa je oddaljena 3,1 km.


KAM NA IZLET?

  • Planina Vlašić: 100 km gozdnih cest, reka Ugaar in nešteto travnikov je nepogrešljiv izziv za vse ljubitelje aktivnosti v naravi, tako pozimi kot tudi poleti
  • Reka Ugar: 45 km dolga rega izvira na planini Vlašić in razpolaga z mnogimi aktivnosmi kot so rafting, vožnja s kajaki ipd.
  • Babanovac: Na Babanovcu (1260m), ki je povezan s Travnikom, je znan zimsko športni center,ki ima 5 vlečnic, poti za hojo s smučmi s skupno dolžino 15 km.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)