Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Nova počitniška oaza! HUDA CENA za oddih v sodobnem hotelu z odlično kulinariko!

od 106,00 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

Nova počitniška oaza! HUDA CENA za oddih v sodobnem hotelu z odlično kulinariko!

od 106,00 €

Preživite oddih v novo odprtem hotelu, skritem v razkošnem zelenju Punte, s pogledom na morje! Navdušeni boste nad minimalistično eleganco sob in kulinaričnimi dobratami. Izposodite si kolesa, raziskujte okolico, odpravite se v fitnes, zvečer pa se sprehodite po plaži ter si oddahnite na najsrečnejšem mestu na umaški obali.

Popolnoma prenovljen hotel v letu 2017! Na voljo keep fit, stretching, vodna aerobika, steza za jogging ...

Hotel Sol Sipar****

Hotel z 236 sobami je bil prenovljen v letu 2017 in ponuja zunanje bazene, trgovino s spominki in časopisi, bankomat, restavracijo, bar v preddverju in brezplačen brezžični internet v vseh prostorih.

SOBE
Sobe v zelenih, modrih in rumenih odtenkih Mediterana so udobne in prostrane. V vseh sobah je satelitska televizija, telefon, internet priključek in brezžični dostop v vseh sobah, mini bar, sef, klimatska naprava, kopalnica s kadjo/tušem in sušilnikom za lase, balkon, možnost rezervacije povezanih sob in družinskih sob (2+2), sobe pa so prilagojene osebam z invalidnostjo v pritličju. Z doplačilom na voljo tudi room service.

KULINARIKA
V hotelu je buffet restavracija s show-cooking-om, lobby bar, pool bar/Snack-bar (na voljo od sredine junija do sredine septembra) in a la carte restavracija na plaži.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Na voljo zabavni in animacijski prigram ter športni program: keep fit, stretching in vodna aerobika (na voljo od sredine junija do sredine septembra), steza za jogging ter športna ponudba v bližini z doplačilom: teniška igrišča in šola tenisa, vodni športi, odbojka na mivki, postajališče Park & Ride – avtomatiziran sistem za izposojo mestnih in e-koles. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobne sobe z razkošnimi balkoni
 • popolnoma prenovljen hotel v minimalistični eleganci
 • na voljo 3 zunanji bazeni z morsko vodo - tudi za najmlajše
 • buffet restavracija s show-cooking-om, lobby bar, pool bar/Snack-bar ...
 • na voljo keep fit, stretching, vodna aerobika, steza za jogging ...
 • brezplačna uporaba senčnikov in ležalnikov ob bazenu

Wi-Fi

Izjemen razgled

Namestitev ob morju

Bazen z morsko vodo

VEČ O PONUDNIKU

HOTEL SOL SIPAR
Nastanitev Sol Sipar se nahaja v mirnem letovišču Punta, približno 1 km od središča Umaga. Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2017, ponuja pa bazene ter zabavne in animacijske programe tako za družine kot otroke. 

KAM NA IZLET ?

 • Motovun: srednjeveško mesto z kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu.
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje.
 • Hum: najmanjše mesto na svetu. 
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov.
 • Mesto Umag: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • Antični ostanki v  Katoru: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • Mestno obzidje: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • Savudrijski svetilnik: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (225)