Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA na jesenski oddih v apartmaju z vključenim najemom kolesa in kopanjem!

od 61,00 €

# / 9
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA na jesenski oddih v apartmaju z vključenim najemom kolesa in kopanjem!

od 61,00 €

Privoščite si popolno sprostitev z družino v neokrnjeni naravi s prekrasnimi gorami! Sposodite si kolo in raziščite čudovite kolesarske poti, ter zadihajte sveži gorski zrak ali pa se odpravite po znanih pohodniških poteh. Po aktivnem dnevu pa se odpočijte v prijetnem ambientu apartmajev ali pa se odpravite v Hotel Jezero, kjer vas čaka aktivno ali ležerno kopanje v bazenu!

Uživajte v radostih v enem izmed najlepših krajev v Sloveniji! Vključeno tudi kopanje v bazenu Hotela Jezero!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmajih TD Bohinj****
 • 1-dnevni brezplačni najem koles
 • 1x kopanje v Hotelu Jezero za 2 osebi
 • vključena posteljnina, brisače in kuhinjska oprema
 • vključeno  končno čiščenje

Apartmaji TD Bohinj****

Ponujajo vam sodobno opremljene apartmaje na luksuzni lokaciji v turističnem središču. V neposredni bližini jezera, reke, restavracije, trgovine, info centra, pošte in avtobusne postaje. Vabljeni na aktivne počitnice v naravi, kjer lahko izbirate med ponudbo športnih, kulturno zabavnih in drugih aktivnosti.
Vse namestitve nudijo zasebni sef, zastonj brezžični internet, kabelsko TV, pralni stroj, klimatsko napravo in parkirišče.

APARTMA Z 1 SPALNICO
Apartmaji imajo možnost bivanja za 2 – 3 osebe, apartma št. 2 je možno bivanje za 2 – 4 osebe.

KULINARIKA
V gostišču Danica vam nudijo slastne in zanimive kombinacije tradicionalnih okusov ter privlačnega sodobnega garniranja. Poleg splošne ponudbe po naročilu z jedilnega lista so vam na voljo tudi posebej izbrane sezonske jedi, sladka presenečenja ter degustacijski meniji. Vse skupaj lepo zaokrožuje pestra ponudba slovenskih vin.  
Bohinj z okolico je najbolj znan po mlečnih in sirarskih izdelkih, tudi sladki skuti, mesninah, domačini pa izdelujeo tudi izdelke iz suhih zelišč in odlične pekovske izdelke.

BAZEN V HOTELU JEZERO
Izkoristite brezplačno kopanje in se odpravite v Hotel Jezero. Hotel ima notranji bazen z ogrevano vodo in vrt ob bazenu, fitness, proti doplačilu pa so na volju tudi savne in masaže. 

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Izkoristite popust in se odpravite v Vodni park Bohinj, ki se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičnkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bližina krasnega Bohinjskega jezera
 • odlična ideja za razvajanje in sproščanje
 • pobeg od stresnega vsakdanjika v čudoviti alpski svet
 • možnost raziskovanja Triglavskega narodnega parka
 • vključen brezplačni najem kolesa

Odličen nakup

Pameten nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V TD Bohinj**** se trudijo za urejenost in boljšo prepoznavnost Bohinja ter njegove ponudbe doma in po svetu. Z novimi močmi si prizadevajo za ohranjanje in povečanje zasebnih namestitev v Bohinju, za povečanje sodelovanja turističnih akterjev Bohinja ter za izboljšanje turistične ponudbe. Upravljajo s slapom Savica, kampom Danica ter cerkvijo sv. Janeza.

KAM NA IZLET?
Okolica ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, plezanja,...

 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi spomladi
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park
 • Bohinjska Bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, cerkev sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (133)