Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih v apartmajih s parno savno v gorski vili Tubej z vinsko kletjo!

od 10,00 €

# / 17
Izkoristi turistični bon

HUDA CENA za oddih v apartmajih s parno savno v gorski vili Tubej z vinsko kletjo!

od 10,00 €

Idilična sončna lokacija v neokrnjeni naravi nad Bohinjsko dolino! Preživite nekaj sproščenih dni v dvoje ali z družbo v prijetnih apartmajih Gorske vile Tubej in raziskujte Triglavski  narodni park ter se udeležite safari ogleda živali na pašnikih! Ob hladnih večerih uživajte v prijetnem apartmaju ob toplem kaminu ali se segrejte v parni savni v masažni kabini! Na voljo vam je tudi družabni prostor s kaminom v prijetnem Toskanskem slogu in vinska klet, kjer lahko ob doplačilu organizirajo degustacijo.

Idilična sončna lokacija v neokrnjeni naravi nad Bohinjsko dolino! Vključen safari ogled živali na pašnikih! Ob hladnih večerih uživajte v prijetnem apartmaju ob toplem kaminu!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v apartmaju Tubej**** na Kobli
 • popolnoma opremljen apartma s kaminom v osrednjem prostoru
 • parna savna v masažni kabini v apartmaju
 • brezplačni safari po bližnjih pašnikih – ogled domačih živali – ovce, koze, krave, konji, jeleni, damjaki)
 • drva za kamin
 • posteljnina in brisače
 • brezplačna wifi in parkirišče

GORSKA VILA TUBEJ

Bogato opremljeni apartmaji v alpskem stilu se nahajajo na odlični lokaciji v Bohinju s pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino na višini 720 m. Primerni so za goste, ki si želijo miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, planinarjenja in EKO turizma. Ker je gorska vila 250 metrov nad Bohinjsko dolino boste lahko uživali v jutranjem soncu, medtem ko je v dolini še megla.

APARTMAJI BOHINJ - TUBEJ ZA 2 OSEBI
42 m2 velik apartma v alpskem slogu vključuje dnevno sobo s kaminom, LCD TV, popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico s kombinirano masažno prho/parno savno. Imajo dnevni prostor 26m2 s kuhinjskim kotom (pomivalni stroj, 4 električne plošče, nad kaminom pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik, zmrzovalnik, toaster, aparat za kavo) kamin, LCD TV, dostop do interneta, raztegljivi fotelj, kopalnica z wc-jem, bidejem, parna savna z masažno tuš kabino z radijem, mp3 in soba z zakonsko posteljo.


APARTMAJI BOHINJ - TUBEJ ZA 4 OSEBE
42 m2 dvosobni: dnevni prostor 26m2 s kuhinjskim kotom (pomivalni stroj, 4 električne plošče, nad kaminom pečica, mikrovalovna pečica, hladilnik, zmrzovalnik, toaster, aparat za kavo) kamin, LCD TV, dostop do interneta, raztegljivi fotelj, kopalnica z wc-jem, bidejem, parna savna z masažno tuš kabino z radijem, mp3 in soba z zakonsko posteljo.

APARTMAJI BOHINJ - TUBEJ ZA 6 OSEB
Prostorni studio 50m2 s 15m2 spalno galerijo s 4 zakonskimi posteljami in klimo. Dnevni prostor s kuhinjskim kotom (pomivalni stroj, 4 električne plošče, mikrovalovna pečica, hladilnik, toaster, likalnik, sušilec za lase) kamin poleg CK, LCD TV, dostop do interneta, dva raztegljiva fotelja (200x140 cm), kopalnica z wc-jem, parna savna z 12 masažnimi šobami, stenskim in stropnim tušem v prostorni tuš kabini z radijem.

ŽIVALSKI SAFARI
Osebje vam ponuja prav posebno izkušnjo vodenega safarija po bližnjih pašnikih. Ogledali si boste domače živali - ovce, koze, krave, konje, jelene in damijake.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • apartmaji višje kakovosti s kaminom in parno savno
 • safari ogled živali na pašnikih
 • možnost odlične domače bohinjske hrane
 • mir in sprostitev v naravi s številnimi možnostmi sprehajanja in planinarjenja
 • sončna gorska lokacijo nad Bohinjsko dolino
 • možnost degustacije vin ob doplačilu v novi vinski kleti

Dolga veljavnost kupona

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Bogato in v alpskem stilu opremljeni apartmaji Tubej**** na Kobli na kmetiji pr Tubej, so na odlični lokaciji v Bohinju s pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino na višini 720 m. Apartmaji vabijo goste, ki si želijo mirnega ali aktivnega oddiha v objemu čudovite alpske pokrajine in ki jim je blizu eko turizem. Lokacija je izvrstno izhodišče za številne pohode in planinske podvige, okolica pa nudi raznolikost tudi sprehajalcem, saj so v okolici hiše oštevilni travniki in sprehajalne poti.
Gostom apartmajev nudijo klasične masaže celega telesa, smučarsko šolo + izposoja smučarske opreme, tematske večere za zaključene skupine, ski rafting, smučanje s cenejšimi smučarskimi kartami, vodeno planinarjenje, pohodništvo in sankanje, restavracijski prostor za 50 oseb in vinsko klet.

KAM NA IZLET? 

 • Park damjakov se nahaja približno 150 m od apartmajev.
 • Črna prst: Poznana je po flori, ki jo je na njenih predvsem južnih pa tudi severnih pobočjih veliko. Vrh se nahaja v Spodnjih Bohinjskih gorah nad Bohinjsko Bistrico. Le nekaj metrov pod vrhom stoji planinski dom Zorka Jelinčiča, ki pa je odprt le v poletni sezoni.
 • Orožnova koča: Nahaja se pod pobočji Črne prsti na planini za Liscem. Od koče je lep pogled proti Triglavu in njegovim sosednjim vrhovom. Poleg koče je na planini še nekaj pastirskih stanov.
 • Planina Vogel: 1923 m visok hrib, ki leži na jugovzhodnem delu Julijskih Alp. S severne strani ga prepoznamo po piramidasti obliki, ki daje gori lep videz. Razgled z vrha je čudovit saj se vidi del Primorske, veriga Spodnjih Bohinjskih gora in Triglav z okolico.
 • V okolici se nahaja še veliko bohinjskih planin, ki z lažjimi in težjimi potmi zadovoljijo vse, pohodov željne obiskovalce.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (53)