Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktivni oddih v apartmaju na čudoviti lokaciji z uporabo koles!

od 10,00 €

# / 10
Izkoristi turistični bon
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za aktivni oddih v apartmaju na čudoviti lokaciji z uporabo koles!

od 10,00 €

Prostorna počitniška hiša je na prečudoviti elitni lokaciji, v zelo mirnem okolišu, odmaknjena od mestnega vrveža! Lahko se razvajate na ležalnikih na veliki sončni terasi ali pa ob najljubši knjigi sproščate na visečih mrežah med drevesi. Lahko občudujete prelepo naravo in uživate v številnih športnih aktivnostih. Posebnost namestitve pa je zagotovo bio hrana, ki vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka! Čaka vas tudi simbolično darilce in neomejena uporaba koles za popolno raziskovanje čudovite okolice. 

Odklop v neokrnjeni naravi med gorami in smaragdnimi vodami. Vključeno sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka ter simbolično darilce!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v komfortnem apartmaju v Bovec Holiday House
 • neomejena uporaba koles
 • sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka
 • gradivo z napotki o pohodniških in kolesarskih poteh (možnost udeležbe na festivalu pohodništva)
 • simbolično darilce
 • posteljnina in brisače
 • brezplačen wi-fi in parking
 • končno čiščenje

Bovec Holiday House

Bovec Holiday House se nahaja v Bovcu, le 18 min hoje od letališča Bovec, ponuja pa vrt, brezplačen WiFi in brezplačno zasebno parkirišče. Z vseh strani se razprostira čudovit razgled na razkošne gore ter na privlačno zeleno okolico. Bovec Holiday House je zelo velika in prostorna počitniška hiša, saj ponuja možnost prenočitve kar 19-tim gostom, katerim je na voljo apartma ali dvoposteljna sobo. Vsaka nastanitvena enota pripoveduje svojo edinstveno unikatno zgodbo. Poseben čar je podstrešje z manjšo knjižnico s planinskimi knjigami ter z otroško igralnico z veliko zanimivimi igračami. 

APARTMA
V apartma vstopite skozi glavni vhod hiše, povzpnete se po marmornatih stopnicah v nadstropje hiše, kjer je apartma lociran. Dekorira ga zlata barva. Ima razgibano razporeditev in je zelo prostoren, saj obsega kar 80 m2. Gostom je skupaj s sončno teraso na razpolago več kot 100 m2 prostora. Apartma razpolaga s čudovito prostorno teraso, s kar 20 m2 prostora. V apartmaju je:  opremljena kuhinja, jedilnica, kopalnica s kadjo ali tušem, pogledi na okoliške hribe iz velike sončne terase z ležalniki ali iz velikega bio vrta z visečimi mrežami, dnevni prostor, kabelska televizija, centralno ogrevanje.

AKTIVNOSTI
Bovec je odlična izhodiščna točka za raziskovanje okolice: cestno in gorsko kolesarjenje po razgibanem terenu različnih težavnostnih stopenj, planinski pohodi ali visokogorske ture v Triglavski Narodni park z Julijci, kajak in rafting na Soči, soteskanje, ribolov, konjeništvo, golf, zipline, jamarstvo... Posebnost Bovca pa je tudi urejeno športno letališče, kjer so zadnja leta vedno bolj uveljavljeni skoki s padalom, panoramski leti in jadralno letalstvo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • oddih v neokrnjeni naravi med mogočnimi gorami in smaragdnimi vodami
 • vključeno sezonsko sadje in zelenjava iz bio vrta in sadovnjaka
 • neomejena uporaba koles za raziskovanje čudovite okolice
 • knjižnica s planinskimi knjigami in otroško igralnico
 • v ceno vključeno končno čiščenje
 • Bovec je odlična izhodiščna lokacija za izlete

Pestra dodatna ponudba

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hišo sta od A do Ž postavila starša lastnikov, s pomočjo prijateljev in sorodnikov, zgrajena je bila leta 1979. Že veliko let se ukvarjajo s poljedelstvom in kozjerejo. Nudijo možnost vodenega ogleda mini kmetije in živali, ki jih otroci lahko hranijo. Kdor pa želi pa lahko brezplačno pomaga tudi pri kmetijskih opravilih. Nagrada pa je posebno doživetje: spanje na seniku.
Bio hrana vam je na razpolago direktno iz njive, vrta ali sadovnjaka. Na njivah in na vrtu pridelujejo bio zelenjavo, ki je na voljo gostom: krompir, zelje, repa, rdeča pesa, korenje, blitva, solata, endivija, radič, fižol, grah, česen, čebula..
V okolici hiše je simpatičen sadovnjak, gostom je na voljo bio sadje: jagode, maline, ribez, jabolka, hruške, slive, breskve, ringloji, češnje, kostanj, orehi, lešniki…

KAM NA IZLET ?

 • Triglavski narodni park: prvo biosferno območje v Sloveniji, ponuja varna prenočišča v objemu neokrnjene narave, pokriva pa kar 840 km² - 4 % slovenije.
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje_uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vo ar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
 • Stara Fužina:
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
 • Bohinsjka bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bphinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (47)