Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

MODERNE TERME! HUDA CENA za antistresni oddih s polpenzionom in kopanjem!

229,90 €

# / 14
SAMO NA KUPONKO.SI

MODERNE TERME! HUDA CENA za antistresni oddih s polpenzionom in kopanjem!

229,90 €

Predajte se izjemnemu razvajanju in se odpravite na antistresni oddih! Odpeljite se v Moravske Toplice, kjer se boste sproščali na kar 2.000 m2 velikem bazenskem kompleksu Term Vivat. Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Vključena tudi antistresna masaža in ugodnosti v salonu tajskih masaž Tawan! 

Vključeno kopanje v bazenih s termalno vodo, ki se raztezajo na 2.000 m2 površinah! Tudi na dan prihoda in odhoda.

TERME VIVAT

HOTEL
Hotel Vivat****superior je sodoben hotel, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih. V hotelu se nahaja glavna restavracija Vivat, ala carte restavracija Vita in zunanja terasa, salon tajskih masaž, konferenčne dvorane, lepotni estetski studio, fitnes center in zobozdravstvena ambulanta.

SOBE
V hotelu se nahaja 89 sob tipa dvoposteljnih, suite in prestige sob. Vse sobe so klimatizirane, imajo LCD TV, telefon, WiFi, mini bar, sef, kopalnico s prho, wc-jem in sušilcem za lase.

TERMALNI BAZENSKI KOMPLEKS TERM VIVAT
Bazenski kompleks obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa zajema rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči je namenjen samo odraslim osebam.

WELLNESS (z doplačilom)
Izkoristi antistresno masažo in darilni bon v Wellness centru Vivat, ki temelji na zgodbi petih Kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobremu počutju in lepoti telesa in duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, negami telesa, terapijami z ribicami garra rufa, anticelulitnimi in shujševalnimi programi.

SALON TAWAN (z doplačilom)
Izkoristi darilni bon v salonu tajskih masaž Tawan, kjer boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo Tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljno deželo Orienta in vam bodo približale 2.500 let staro tajsko tradicijo, ki bo poživila vaš duh in telo.

SVET SAVN (z doplačilom)
Svet savn obsega notranje in zunanje savne od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanjim bazenom za knajpanje ter vrhunskimi počivališči, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepote telesa in duha.

KULINARIKA
V hotelu se nahaja glavna restavracija Vivat, a la carte restavracija Vita in zunanja terasa. V hotelski restavraciji so vam na voljo bogati samopostrežni zajtrki in večerje, med tednom so na voljo tipična prekmurska, balkanska in italijanska kuhinja. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • sodoben hotel, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih
  • uživanje v termalnem kompleksu, ki se razteza na cca. 2.000 m2
  • vključena antistresna masaža
  • rekreacijski notranji bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo
  • whirpooli in otroški bazen za zabavo naših najmlajših
  • natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo v zunanjem delu
  • ločen notranji bazenski del, namenjen le odraslim za popolno sprostitev
  • ob petkih in sobotah možnost nočnega kopanja
  • možnost obiska wellnessa z različnimi masažami, negami, terapijami ...
  • možnost salona tajskih masaž Tawan, kjer boste doživeli dotik Orienta

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

Terme Vivat se nahajajo v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških, poslovnih in športnih storitev. Sodobno opremljen Hotel Vivat****superior dopolnjuje edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda, ki prihaja iz globin vrelcev Term Vivat. Je natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda, ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva.

Depandansa Vivat**** gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih ter je od hotela oddaljena le 50m. V depandansi se nahaja 63 sob tipa studio, family in royal. Vse sobe so klimatizirane s Sat TV-jem, telefonom, wi-fi-jem, mini barom, kopalnico s prho, wc-jem, sušilcem za lase in telefonom.

Hotel Vivat****superior je sodoben hotel, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in aktiven oddih. V hotelu se nahaja 89 sob tipa dvoposteljnih, suite in prestige sob. Vse sobe so klimatizirane, imajo LCD TV, telefon, Wi-fi, mini bar, sef, kopalnico s prho, wc-jem in sušilcem za lase.

Bazenski kompleks obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa zajema rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči je namenjen samo odraslim osebam. V zunanjem delu bazenskega kompleksa so olimpijski bazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (213)