Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Makarska riviera! HUDA CENA za počitnice s polpenzionom v hotelu tik ob plaži!

od 410,00 €

# / 13
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Makarska riviera! HUDA CENA za počitnice s polpenzionom v hotelu tik ob plaži!

od 410,00 €

Odpravite se na končno mesto priljubljene makarske riviere in se nastanite v udobnih in sodobno opremljenih sobah hotela Laguna. Odpravite se do plaže, ki leži v neposrednji bližini hotela in uživajte v blagem morskem vetriču. Po večerji opazujte še čudovit sončni zahod iz vaše sobe in se odpravite na teraso hotela ali pa na potepanje po Gradcu!

Odpravite se do plaže, ki leži v neposrednji bližini hotela in uživajte v blagem morskem vetriču!

HOTEL LAGUNA**

Hotel Laguna** je hotel paviljonskega tipa, ki se nahaja na mirnem območju, zunaj prometnih zastojev, le nekaj minut hoje od središča Gradac. Klimatizirana restavracija, tri teniška igrišča ki so osvetljeni in veliko parkirišče za goste. Hotel nudi tudi različne animacije, bližnje trgovine in teraso na kateri nudijo tudi dogodke z živo glasbo.

SOBE
Sobe se nahajajo v Depandansi A. Sobe merijo od 19-21m2. Sobe so sodobno opremljene in nudijo popolno udobje. Vsebujejo dvojne ali zakonske postelje z dodatnim ležiščem. Vse sobe imajo SAT/TV, balkon, zasebno kopalnica. Balkon nudi pogled na morje.

KULINARIKA
Hotel nudi okusen izbor hrane tako za zajtrk in večerjo. V polpenzion je vključena tudi pijača kot je točeno vino, pivo ali sok. 

PLAŽA
Hotel se nahaja v neposredni bližini plaže, saj je od nje oddaljen le slabih 10 m. Plaža je prodnata in je primerna tako za mlade kot družine. Nudi pogled na kristalno čisto morje. Ob čudoviti plaži se gostje lahko zabavajo tudi na smučanju na vodi, veslanju z vesli, pedalini, skuterjih na jet, veliko pa je tudi drugih objektov, ki pritegnejo pozornost otrok in odraslih.

GRADAC
Gradac se nahaja v starem ribiškem naselju na slikoviti makarski rivieri pod strmimi pobočji Biokova. Pod Biokovo se nahaja veliko starih zapuščenih vasi. Danes so te vasi, utelešenje stare dalmatinske arhitekture, povezane s peš in kolesarskimi potmi, ki vodijo skozi borov gozd in oljčni nasad. Gradac je končno mesto na čudoviti makarski rivieri, z eno najdaljših prodnatih plaž na Jadranu.
 
Najlepša plaža makarskega primorja je idealna za dolge sprehode in celodnevni počitek na soncu. Gradac ima edinstven položaj. Nahaja se na pol poti med Splitom in Dubrovnikom, v dosegu številnih naravnih lepot in raznolikosti. Baćinska jezera so oddaljena le 8 km, delta reke Neretve pa je približno 15 km. Obstaja naravni park z imenom Biokovo z urejenimi in markiranimi pešpoti in 12 km kolesarskih poti, ki radovedne vodijo skozi oljčne nasade in neokrnjeno naravo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobne in sodobno opremljene sobe
 • čudovit razgled na morje in okolico
 • bližina plaže
 • okusen zajtrk in večerja

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Wi-Fi

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Podgorka*** se nahaja v središču mesta Podgore v osrčju Dalmacije ob obmorskem sprehajališču in je od plaže oddaljen zgolj 1 minuto hoje. Podgora je turistična in naravna oaza za vaše stanjske počitnice. Mesto zaradi ugodne klime ponuja turizem čez celo leto.

KAM NA IZLET?

 • Sv. Jure: 1762 m, najvišja točka planine Biokovo in nacionalnega parka. 
 • Tučepi aritekturna dediščina: Cerkev Sv. Ante padovskega 1901, Cerkev Gospe rojstva 1703, Cerkvica Sv. Jurija 1311, Cerkev Katarine 1541 ter Cerkev Sv. Mihaela 1735. 
 • Baroči Grad družine Arnerić: v Blatu, ki izhaja iz renesančne dobe. 
 • Srednjeveške cerkvice v okolici Blata: Cerkev sv. Marije v Polju iz 1338 leta, Cerkev sv. Mihovila iz 1346 leta. 
 • Kumpamanjija: viteške igre, ki potekao vsako leto v mesecu aprilu v kraju Smokvice. 
 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km.
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (171)