Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Krompirjeve na Krvavcu! HUDA CENA za tematski oddih s polpenzionom in wellnessom!

70,00 €

# / 11

Krompirjeve na Krvavcu! HUDA CENA za tematski oddih s polpenzionom in wellnessom!

70,00 €

Doživite nepozabne krompirjeve počitnice v objemu slovenskih gora, kjer boste uživali na najvišje ležečem hotelu v Sloveniji. Preživite vaš oddih v družbi navihanih škratov, ki rogovilijo po Krvavcu in prav po škratovsko nagajajo. Tematski večer ponuja edinstven program za vso družino. Lahko se odpeljete s kolesom v Bike Park, se zabavate v uporabi FUN room-a ali pa uživate v zdravilnih močeh savne!

Vključen zajtrk, prevoz s 4-sedežnico ter uporaba FUN room-a!

KRVAVEC

HOTEL KRVAVEC
Premišljeno oblikovana dvoposteljna soba z dvema ležiščema nudi udobje in prostornost s pridihom alpskega ambienta. Opremljena je v gorskem slogu, pohištvo iz masivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijeten počitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, povezava Wi-Fi).

SAVNE
V hotelu Krvavec***, v centru gorskega počutja sta na voljo finska ter infra rdeča savna. Savne pripomorejo k sprostitvi mišic, krepitvi imunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorij in boljšemu počutju. Izbirate lahko tudi med več vrstami masaž (z doplačilom). 

KROMPIRJEVE POČITNICE V DRUŽBI GORSKIH ŠKRATOV
Preživite krompirjeve počitnice v družbi navihanih škratov, ki rogovilijo po Krvavcu in prav po škratovsko nagajajo. Pomagajte pri iskanju in se zabavajte v nepozabnih počitnicah. Ste za? Kot se za vsakega škratologa (to so vsi, ki raziskujejo in preučujejo škrate ter druga pravljična bitja) spodobi, boste tudi vi deležni iskanja skritega zaklada, nabiranja krvavških biserov, iskanja škratovega brloga, razvozlavanja njegove pisave in vsega, kar priteče zraven mladim škratologom. Vse, ki bi radi obiskali škratovsko akademijo, vljudno vabijo, da se jim pridružijo od srede, 30. 10. 2019, do nedelje, 3. 11. 2019.

PROGRAM ZA KROMPIRJEVE

SREDA, 30. 10. 2019
POPOLDNE: Kreativna delavnica
ZVEČER: Risanka 

ČETRTEK, 31. 10. 2019
DOPOLDNE: Po poti Pastirskih škratov, ki jo vodi mladi škratolog Matjaž
POPOLDNE: Izrezovanje buč za Noč čarovnic
ZVEČER: Pripovedovanje zgodbic ob tabornem ognju 

PETEK, 1. 11. 2019
DOPOLDNE: Pohod na Dolge njive z mladim škratologom Matjažem
POPOLDNE: Nabiranje krvavških biserov ustvarjanje z barvami
ZVEČER: Peka kostanja na ognju 

SOBOTA, 2. 11. 2019
DOPOLDNE: Lov na skriti zaklad
POPOLDNE: Ustvarjanje iz naravnih materialov
ZVEČER: Škratovo rajanje 

NEDELJA, 3. 11. 2019
DOPOLDNE: Pustolovski park

FUN ROOM (soba zabave)
Zabave željni gostje se boste pozno v noč lahko zabavali v sobi za zabavo, kjer lahko predvajate lastno glasbo, se zabavate z ročnim nogometom, hokejem, pikadom in biljardom.

KABINSKA ŽIČNICA
Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključena souporaba finske in infra rdeče savne
 • prevoz s kabinsko žičnico je vključen v ponudbo
 • Fun room, kjer se lahko zabavate z ročnim nogometom, pikadom in biljardom
 • lokacija je idalno izhodišče za pestre aktivnosti
 • možnost pustolovskega parka, adrenalinskega spusta in Bike parka
 • odlična izbira za družinske aktivnosti

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Ekskluzivno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Krvavec*** je najvišje ležeči hotel v Sloveniji in obsega recepcijo, restavracijo, zunanjo teraso z barom in wellness. Sobe so opremljene v gorskem slogu, iz sob se vije čudovit razgled na okoliške vrhove Kamniško – Savinjskih Alp ter v dolino Kokre. Ob hotelu se nahaja tudi gorska Plaža Krvavec, ki je priljubljena točka za razvajanje ob domačih kulinaričnih dobrotah in vrhunskim razgledom na okolico.

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na planini, predstavlja idealno izhodišče za vse sezonske aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb.

DOSTOP S KABINSKO ŽIČNICO
Dostop do namestitev je s kabinsko žičnico, avto parkirajo na parkirišču pri spodnji kabinski postaji (na željo pa se lahko do hotela tudi zapeljejo, po predhodnjem dogovoru s hotelom).

KULINARIKA
V prijetnem gorskem vzdušju restavracije Krvavec vas bodo razvajali z domačimi dobrotami s planine. Čez dan se lahko okrepčate v samopostrežni restavraciji Krvavec, ki je posebna tako zaradi svoje prostornosti, okusne domače kulinarike, kot zaradi vrhunskega razgleda. Restavracija Krvavec je idealna tudi za zaključene družbe, praznovanje raznih jubilejev in dogodkov. Kulinarika, postrežena v Restavraciji Krvavec, temelji na priljubljenih jedeh, ki so tipične za planinsko in slovensko področje. Svež gorski zrak pa pripomore k še boljšemu okusu.

KAM NA IZLET?

 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo. 
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (196)