Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Jesenski oddih na Krku! HUDA CENA za bivanje v novih sodobnih mobilnih hiškah!

50,00 €

# / 11
SAMO NA KUPONKO.SI

Jesenski oddih na Krku! HUDA CENA za bivanje v novih sodobnih mobilnih hiškah!

50,00 €

Popoln morski oddih v družinskem kampu Omišalj 5* v sodobnih, popolnoma opremljenih mobilnih hišicah v tretji vrsti od morja! V kampu so na voljo številne aktivnosti za otroke in odrasle. Vključen je tudi izlet na bližnjo plantažo smilja in brezplačna uporaba ležalnikov na plaži!

Odrasli boste lahko uživali na čudoviti plaži in si privoščili pijačo ali kosilo v bližnjih restavracijah, otroci pa bodo navdušeni nad otroškim igriščem v kampu!

KAMP OMIŠALJ*****

Popolnoma na novo urejen kamp se nahaja tik ob morju in se razprostira na 8 ha mediteranskega rastlinskega sveta. Znotraj kampa je tudi odlično opremljena trgovina, kiosk, na plaži pa si lahko z doplačilom privoščite tudi relax masažo. 

MOBILNA HIŠKA GOLD
Mobilne hišice Gold, s površjem 34,40 m2, se nahajajo v tretji vrsti ob morju. Namenjene so štirim odraslim osebam in dvem otrokom, starim do 12 let. V hiški sta dve ločeni spalnici s kopalnicama in bivalni del s kuhinjo. Vse hišice so kompletno opremljene ter imajo prostorno, nadkrito teraso. Vse mobilne hiške imajo tudi klimo.

PLAŽA
Prelepa gramozna plaža se razprostira vzdolž celega čudovitega zaliva Pušća. Ima urejena sprehajališča, ki so primerna za romantične sprehode ob šumenju valov in božanju morskih sapic .Plaža v kampu Omišalj ima s svojo naravno lepoto in zabavnimi vsebinami vse pogoje za sproščujoči oddih na plaži.

AKTIVNOSTI
V kampu Omišalj so zgradili teren za vadbo golfa po konceptu GOLF RANGE CONCEPT. GRC obsega igrišča za mini golf in teren za vadbo golfa, velik pa je 600-800 m2. Na voljo še mini golf, nogomet, košarka, tenis, odbojka ... Za otroke organizirana animacija in Kids Club, za otroke in odrasle pa številna športna tekmovanja in glasbeni večeri.

KULINARIKA (doplačilo)
Restavracija Maris – gastronomska oaza v mirnem in sproščenem ozračju se nahaja prav v srcu kampa. Na voljo raznovrstne specialitete in bogata ponudba vin. Na voljo tudi 2 Pool bara. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • novourejeni kamp Omišalj s sodobnimi mobilnimi hiškami
 • čudovit kamp se razprostira na 8 ha mediteranskega rastlinskega sveta
 • prelepa gramozna plaža se razprostira vzdolž celega čudovitega zaliva Pušća
 • na voljo odlična restavracija in dva Pool bara na plaži
 • vključen ogled plantaže rastline smilja
 • golf, nogomet, košarka, odbojka, animacije in glasbeni večeri
 • vključeno čiščenje, brisače in posteljnina
 • brezplačna uporaba 2 ležalnikov na plaži

Pestra dodatna ponudba

Wi-Fi

Družinam prijazno

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Tik ob morju, nedaleč od zgodovinskega mesteca Omišlja, v mirnem in košatem naravnem okolju, v zalivu Pušća se nahaja kamp Omišalj, ki se razprostira na 8 ha mediteranskega rastlinskega sveta. S Kopnega- prek Krčkega mostu; z morja- z ladjami v pristanišča ter s trajekti v pristanišče Valbiska; iz zraka- z letalom na letališče Reka poleg Omišlja – dobesedno, vse poti peljejo na Krk.

Preizkusite lahko številne kolesarske ali sprehajalne poti, v mestu Omišalj pa obiščite srednjeveški grad, župnijsko cerkev iz 13. stoletja, ostanke starokrščanske bazilike iz 5. stoletja ali ostanke rimskega naselja Fulfinum. Odpravite se lahko tudi na izlet do Plitviških jezer, obiščete Vrbnik, ki je eno izmed najslikovitejših mest na Krku, znano po abecedi glagolica, izjemnem vinu Vrbnička žlahtina in najverjetneje najožji ulici na svetu.

KAM NA IZLET?

 • Jama Biserujka: Jama je bila odkrita pred približno 100 leti in velja za podzemni biser otoka Krk. Podzemne galerije so polne slikovitih stalagmitov, kalcitnih stebrov in stalaktitov. Jama je za oglede odprta od aprila do oktobra.
 • Vrbnik: V glavnem izletniški kraj, ki privablja obiskovalce s svojo pestro zgodovinsko preteklostjo in čudovitimi razgledi na morje.
 • Košljun: Majhen otoček, od mesta je oddaljen okoli 750 metrov in do njega lahko pridete s taxi čolnom. Na otoku je muzej z etnografsko zbirko, kjer je na ogled bogata zbirka slik, kovancev, ikon, knjig, narodnih noš iz vsega otoka ter redkih izvodov inkunabul in glagolskih rokopisov. 
 • Vela Rika: edini stalni vodotok na jadranskih otokih, na katerem se nahajajo edini otoški slapovi na Jadranu: 7 in 12 metrov dolg slap Velababa in Veli Hlam ter izvir Žanac, ki leži ob cesti, ki se spusti do Drage Bašćanske.
 • Obzova: Najvišji vrh otoka Krk je dostopen z različnih smeri. Pogled iz vrha je čudovito doživetje. Najpogostejši izhodišči sta Treskovac (1.5 ure hoje) ali Draga Baška (2.30 ure hoje)
 • podajte se v mesto Krk, ki je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času, iz rimskih časov pa so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 • Baška: nahaja se na jugovzhodni obali otoka Krk. Zahvaljujoč legi, dolgi plaži in zapuščini je Baška izjemno privlačno mesto. Zaradi hribovitega sveta pa je najbolj primerna točka, od koder lahko zavijete na različne pohodniške poti.
 • raziskujte Malinsko, Punat in ostale priljubljene turistične lokacije s čudoviti plažami in mediteranskim rastjem.
 • raziskujte otoke Rab, Košljun ali številne prečudovite lokacije otoka Krk. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (137)