k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za zimski oddih v Bohinju s popustom za smučanje in kopanje!

84,00 €

# / 11

HUDA CENA za zimski oddih v Bohinju s popustom za smučanje in kopanje!

84,00 €

Svež gorski zrak in idilična pokrajina. Vzemite si čas zase in se odpravite na kratek oddih v dvoje ali z družino. Penzion v objemu gozdov bo poskrbel za mir, udobje in okusno kulinariko, vsem željnim treninga pa nudi tudi fitnes. Bohinj svojim obiskovalcem ponuja pester izbor aktivnosti, med katerimi se zagotovo najde prava za vsak okus!

Brezplačna uporaba fitnesa, popust za smučarske karte na Soriški planini in vodni parku Bohinj!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • brezplačna uporaba fitnesa
 • 20 % popusta za karte na smučišču Soriška planina
 • 30 % popusta za Vodni park Bohinj
 • brezplačen Wi-Fi
 • brezplačno parkirišče

PENZION RESJE

Gostišče in penzion Resje*** se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, ki se nahaja na Gorenjskem, na severu Slovenije, v neposredni bližini Triglavskega narodnega parka, ki nudi obilo priložnosti za izlete.

SOBE
V penzionu je na voljo 14 lično urejenih sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Večina sob je opremljenih z LCD-televizijo s satelitskimi programi. Vsaka soba ima novejšo kopalnico s tušem, večina sob pa ima tudi direktni izhod na balkon, od koder je čudovit pogled na bohinjske gore in gozdove.

KULINARIKA
Restavracija se nahaja v isti stavbi kot sobe, tako da ste od vašega zajtrka oddaljeni le nekaj korakov v copatih. V opoldanskem času nudijo kosila, popoldan in zvečer pa postrežejo jedi po naročilu. Za kosilo ali večerjo lahko poskusite tradicionalne slovenske in mednarodne jedi v družbi slovenskih vin. Gostilna Resje ponuja vse od hladnih predjedi, juh, glavnih jedi, ribjih jedi in solat. Na svoj račun pa bodo prišli tudi vaši najmlajši, ki jim gostilna nudi prav posebna menija, poskrbijo pa tudi za zaključene družbe. Njhove jedi so sestavljene iz dnevno svežih sestavin, zato se jedilni list spreminja skladno s sezono. Glavni zvezdi kuhinje sta hladna dimljena postrv in ješprenček.

SMUČIŠČE SORIŠKA PLANINA
Smučišče Soriška planina se nahaja na nadmorski višini 1287-1550 m in v skupni površini meri 25 ha. Majhen, a prijazen smučarski center z ugodno lego smučišča, ki nudi dobre snežne razmere tako v zimskih kot v zgodnjih pomladnih mesecih. Na voljo so tri vlečnice in dvosedežnica Lajnar s katerih lahko dostopade na slalomsko, veleslalomsko in smuk progo. Proge so primerne družine z otroki pa tudi za rekreativce. Skupna dolžina prog je 7 km, od tega je 1 km težkih prog, 4 km srednjih in 2 km lahkih prog. Primerno je za treninge in večja tekmovanja ter ima homologirano progo za FIS tekmovanja. Soriška planina nudi tudi lepo urejeno tekaško progo Jelovica in sankaško progo.

VODNI PARK BOHINJ
Vodni park Bohinj se ponaša z atraktivnim notranjim rekreacijskim bazenom in otroškim bazeno, dvema whirpooloma in številnimi masažnimi šobami. Običajna temperatura vode v rekreacijskem bazenu je 31 °C, v otroškem in whirlpoolih pa 34 °C in temperatura zraka 31 °C.
Nudi tudi finsko, turško, infrardečo in bio-finsko savno.
V wellnessu so na voljo masažne kabine in turška savna, kjer se lahko prepustite sprostitvenim tretmajem in jih združite s savnanjem. Pri izvajanju neg uporabljajo premium blagovni znamki Pevonia in Afrodita.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • oddih v prijetni stari vasici v domačem ambientu gostišča
 • bližina Bohinjske gore in Dolina Sedmerih triglavskih jezer
 • popust na smučarsko karto na smučišču Soriška planina
 • uživajte v tradicionalni slovenski kulinariki
 • popust za uživanje v vodnem parku Bohinj
 • raziskujte lepote Bohinja
 • na voljo brezplačno parkirišče

Dolga veljavnost kupona

Potrebna je rezervacija

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Gostišče se nahaja v majhni vasici s približno 100 prebivalci, na nadmorski višini 668 m, daleč stran od vrveža sodobnega turizma. Tu lahko začutite utrip vaškega življenja in vonj svežega gorskega zraka. V vasi je ekološka kmetija, kjer vam lahko postrežejo z odlično skuto ter bohinjsko specialiteto –sirom mohantom. Osrednji del vasi tvori cerkev sv. Ahaca, ki je bila posvečena ravno leta 1492, ko je Krištof Kolumb odkril Ameriko.

KAM NA IZLET ?
V vasi se je v Ahčičovi hiši rodil čebelar Jan Strgar, ki je sicer živel in deloval na Bitnjah (možen ogled zunanjosti, kjer je pritrjena spominska plošča). Tradicijo čebelarjenja sedaj nadaljujejo na domačijah pri Nacku in pri Kramarju.
Ne spreglejte stare Kobalove kmečke hiše, kjer so na fasadi ohranjene baročne freske z letnico 1777. Okoli oken je okvir iz naravnega kamna, ki je uporabljen tudi na v loku narejenem vhodu z letnico 1887 v sredini.
Na Nemškem rovtu lahko pozimi celo drsate. Občasno hudourniško jezero nastane ob velikem deževju nedaleč od vasi ob cesti, ki pelje na Jelovico. V kotanji se nabere toliko vode, da nastane majhno jezero (600 m dolgo, 200 m široko in globoko do 10 m), ki pa nato povsem presahne, saj nima nobenih dotokov.
Mimo Nemškega rovta pelje cesta do smučišča Soriška planina, ali dalje čez prelaz v dolino Bače do Podbrda. Ta pot je zaradi izjemne narave.

Le 10 km stran se nahaja Triglavski narodni park:

 • edini narodni park v Sloveniji
 • poimenovan po najvišjem slovenskem vrhu
 • prvo biosferno območje v Sloveniji
 • označene parkovne poti
 • vodeni izleti
 • izobraževalne delavnice
 • varna prenočišča v objemu neokrnjene narave
 • pokriva 840 km² - 4 % slovenije
 • 7000 različnih vrst živali in 19 vrst endemičnih rastlin
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (239)