k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za termalni oddih v petičnih hiškah v Prekmurski vasi Ajda****!

od 137,00 €

# / 11

HUDA CENA za termalni oddih v petičnih hiškah v Prekmurski vasi Ajda****!

od 137,00 €

Očarljive hiške z modernim pridihom za katere navdih so arhitekti črpali iz tipične prekmurske hiške cimprače, ponuja vso udobje modernih domovanj, vam pa popoln oddih. Sprostite se lahko v prenovljenih zunanjih in  notranjih bazenih Term 3000 ali savnah, fitnesu in hotelskih bazenih Hotela Ajda****. Za piko na i pa bodo poskrbeli s kulinaričnimi dobrotami hotelske restavracije Hotela Ajda.

Oddih v novem naselju hišic! Vključeno neomejeno kopanje v prenovljenih notranjih bazenih Term 3000 in savnanje v 4 različnih savnah!

Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000

NAMESTITEV
Nove, prostorne in udobne hišice za tri osebe z ležiščem širine 180 cm, francoskim ležiščem širine 140 cm v zgornjem nadstropju ter dodatnim ležiščem s širino 80 cm. V hišici (35,5 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna in jedilna miza, dodatno ležišče in kuhinjska niša. Pred hiško je tudi urejena terasa.

TERMALNI PARK TERME 3000
Termalni park nudi 3127,30 m2 plavalnih površin v 3 zunanjih in 2 notranjih bazenih ter zunanji in notranji otroški bazen. 9 bazenov s filtrirano termalno ali natur črno mineralno vodo, zunanji skakalni bazen s skakalnico, 2 zunanja družinska tobogana in 1 notranji tobogan. Za zabavo so vam na voljo travnik štrka Vikija z otrokškimi igrali, peskovnikom, skakalnim gradom in trampolini, tobogan Kamikaza, s katerega se z 22 metrov spustite v prosti pad, tobogan Aqualoop s polnim obratom kjer so pospeški večji, kot v dirkalnem avtomobilu, tobogan Boom z zvočnimi in vizualnimi efekti in zip lone Štorkljin let nad zunanjimi bazeni. 

BAZENI V HOTELU AJDA
Črna termomineralna voda iz Term 3000 je najtoplejša v Sloveniji. Kopanje v njej pozitivno vpliva na celoten organizem. Hotel Ajda ponuja zunanji pokrit bazen s črno termomineralno vodo, 2 jacuzzija, otroški bazen s toboganom in igrali ter plavalni bazen.

HOTELSKE SAVNE IN WELLNESS AJDA
Hotelske savne (2 finski, 2 turški, 1 infrardeča in 1 laconium savna) v Hotelu Ajda so na voljo samo hotelskim gostom. Do Medico-wellness centra Thermalium je za udobje gostov speljan pokrit hodnik. Medico-wellness center Thermalium ponuja številne storitve za izboljšanje počutja. Njegova posebnost je wellness s zelišči z okoliških livad, katerih moč lahko občutite tudi v kozmetiki Panonski travnik.

KULINARIKA HOTEL AJDA
Prekmurska kulinarika je preprosta, a polnega okusa in iz sestavin, ki jih ponuja lokalno okolje. Tipične sestavine so ajda, bučno olje in zaseka, v sladicah pa pogosto tudi mak. Gostje Hotela Ajda bodo v prekmurskih jedeh lahko uživali prav pri vsakem obroku v samopostrežni restavraciji Ajda. Kraljico sladic, prekmursko gibanico, pa vsak dan svežo pripravljajo v slaščičarni Cafe Praline. Najmlajše goste čaka program jedi Slastno in zdravo – najbolj priljubljene otroške jedi, pripravljene na bolj zdrav način.

KOPALIŠČE LIVADA
Kopališče Livada je v sklopu hotela in nudi umirjeno in ekskluzivno izkušnjo. Nudi notranji in zunaji termalni bazen bazen s črno termomineralno vodo in 2 otroška bazena s toboganom.

ZA OTROKE: Štrk Viki – pogumni predstavnik Prekmurja
Štorklje so zaščitni znak Prekmurja. Mali Štrk Viki, fantovski predstavnik svoje vrste, uteleša to, kar si želijo biti vsi otroci – veliki in pogumni. Štrk Viki s svojimi štrkastičnimi aktivnosti otroke uči poguma pri raziskovanju okolja, obenem pa jih zabava na sproščen, prekmurski način. Skozi pravljice jim pričara lokalni čar Prekmurja, razlaga o lokalnih legendah in razloži vse male skrivnosti prekmurskih ravnic.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogat zajtrk in večerja v restavraciji Hotela Ajda
 • brezplačen vstop v kopališče Livada
 • neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000
 • neomejeno kopanje v hotelskih bazenih v hotelu Ajda****
 • vstop v savne in fitnes hotela Ajda
 • jutranja gimnastika in vodna aerobika ob glasbi 2x dnevno
 • presenetite drago osebo z razvajanjem

Odličen nakup

Dobro počutje

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Otroke in mlade po srcu navdušuje doživljajski bazenski kompleks Term 3000, ki po svojih doživetjih slovi daleč naokoli. Odlikujejo jih številne vodne dogodivščine, številni bazeni, vodne masaže, manjši tobogani in tobogan s prostim padom. Značilna črna termomineralna voda Term 3000 ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Terme 3000 - Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. 

GOLF IGRIŠČE LIVADA – Najdaljše igralno polje v Sloveniji 
Le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišču Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice. Posebnost Golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Poleg golfa so na voljo tudi druge športne aktivnost, kot so plavalni bazeni, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, izposoja koles, fitnes, jutranja telovadba, vodna gimnastika, nordijska hoja in igre na bazenu.

WELLNESS
Wellness center Thermalium je največji v tem delu Evrope. V bogati ponudbi raznovrstnih storitev izstopajo tiste, katerim je dodan ščepec Prekmurja – bučno olje, med, zelišča panonskih travnikov. Imajo tudi svoj Thai center z najsodobnejšo ponudbo tajskih masaž in anti-stresnih tretmajev. Začutite poživljajoče učinke pilinga z zelišči s prekmurskih livad, ki vsebuje materino dušico, sončnično olje in kokosovo olje, morsko sol, limonsko travo.

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (296)