Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za nepozabni zimski dopust v bližini smučišča Gerlitzen!

od 128,00 €

# / 12

HUDA CENA za nepozabni zimski dopust v bližini smučišča Gerlitzen!

od 128,00 €

Vključene smučarske karte na smučišču Gerlitzen-Osojščica v prelepi Avstriji in brezplačni avtobusni prevoz do smučišča! Zagotovite si popolno zimsko doživetje v enem izmed najlepših smučišč na avstrijskem Koroškem. Smučajte v prelepem okolju in si oddahnite v družinskem hotelu z bogato tradicijo ter izvrstno kulinariko! Sprehodite se lahko tudi okoli prelepega, pozimi zamrznjenega jezera Ossiach pod goro Osojščico.

Vključene smučarske karte na smučišču Gerlitzen-Osojščica in brezplačni avtobusni prevoz do smučišča!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • bivanje v dvoposteljni sobi v hotelu Gasthof Zur Post *** v Gerlitznu
 • brezplačni avtobus, ki vodi do smučišča
 • brezplačna uporaba ogrevanega prostora za shranjevanje smučarskih čevljev 
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačni WiFi

HOTEL GASTHOF ZUR POST***

Družina Dorner in njihova ekipa že vrsto let vodijo hotel prav v središču Ossiacha - kot navdušeni gostitelji. Koroška prijaznost, družinsko vzdušje, dobra domača hrana in osebna postrežba so v središču pozornosti. Pravijo, da njihovi gostje preživijo počitnice, eden najpomembnejših časov, z njimi, zato se morajo še posebno potruditi. Povsem naravno je, da se vedno potrudijo, da bo ta čas čim bolj sproščujoč in raznolik, da se boste lahko spočiti odpeljali nazaj v vsakdan. Tako pravi gostiteljica Sabine Dorner.

Hotel je obkrožen z dobro znano koroško pokrajino. Poleti je le-ta bogato zelena in pozimi snežno pokrita. In tik za vogalom zažari Ossiacher See in privlačni smučarski raj Gerlitze Alpe.

Okoli Hotela Post dobesedno mine vse leto! Tudi za štirinožne prijatelje - ker so psi dobrodošli tudi v Hotelu zur Post.

SOBE
Hotel ima 54 sodobno opremljenih sob s tušem, ravno satelitsko televizijo, brezplačnim brezžičnim internetom in s panoramskim dvigalom. Na voljo so tudi družinske sobe. Minimalno število oseb v 3-posteljni in 4-posteljni sobi: min. 2 odrasla + 1 ali 2 otroka do 13,99. let.

KULINARIKA
V jedilniku hotelske restavracije najdete veliko različnih regionalnih specialitet - dopolnjujejo jih mediteranske specialitete in seveda lastni jedilniki za najmlajše obiskovalce. Ter seveda veliko sladkih dobrot za sladke zobe. Na krožniku je vse sveže - to je najpomembnejša skrb hotelskega kuharja, ki vas s svojo ekipo razvaja za kosilo in večerjo. 

SMUČIŠČE GERLITZEN/OSOJŠČICA
Smučišče Osojščica vam na 1.911 m nadmorske višine nudi 45 km odlično pripravljenih smučarskih prog, najmodernejše in udobne vlečnice in sedežnice ter široka in raznolika smučišča. Poleg tega vam vrhunska tehnologija zasneževanja omogoča panoramske smučarske užitke od novembra do aprila. Če radi vstajate zgodaj, se lahko že ob 8:15 peljete z žičnico Kanzel in med prvimi zavijugate po nedotaknjenih sneženih površinah.

Osojščica vam nudi vse, kar je potrebno za popoln družinski izlet za vas in vaše najljubše. S svojimi vrhunskimi smučarskimi progami velja za najboljšo smučišče za družine in je celo certificiran kot smučarsko središče za (ponovne) začetnike in družine z otroki. V šoli smučanja in deskanja Osojščica vas in vaše otroke pričakajo izvrstno usposobljeni učitelji in skrbniki. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zimski oddih v družinskem hotelu s pristno domačo kulinariko
 • hotel prijazen hišnim ljubljenčkom
 • vključene tudi smučarske karte
 • brezplačni smučarski avtobus, ki pelje do smučišča
 • primerno za družine z otroki
 • spustite se po zimskih strminah in se sprehodite okoli čudovitega jezera

Dolga veljavnost kupona

Podjetje s tradicijo

Družinam prijazno

Ekskluzivno

VEČ O PONUDNIKU

Obisk letovišča Ossiach pozimi obljublja preprosto več! Čudovita s snegom pokrita pokrajina, idealna za romantične sprehode ob jezeru Ossiach in na lokalni gori, Gerlitze-Osojščici, ponuja zabavo za vso družino: 60 km odlično urejenih pobočij na vseh ravneh z zajamčenim snegom od decembra vabi v april, da se zabavate na pobočju. Hotel ponuja tudi avtobus, ki se ustavi pred hotelom in smučarje odpelje vse do smučišča.

KAM NA IZLET?

 • pojdite z vodnikom na vodeno smučarsko turo po lokalnih gorah Villacheralpe, Gerlitzen in Dreiländereck in uživajte ob pogledu na Italijo in Slovenijo iz vrha gor
 • drsanje na zmarznjenem jezeru Ossiach
 • v bližini so na voljo tudi proge za tek na smučeh
 • obiščite SPA centre, ki se nahajajo v bližini in si zagotovite popolni zimski oddih: Warmbad Villach, St. Kathrein, Sports & Drautalperle
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (116)