Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktivni oddih z brezplačnim ski busom in drsanjem ob hotelu!

od 124,00 €

# / 9

HUDA CENA za aktivni oddih z brezplačnim ski busom in drsanjem ob hotelu!

od 124,00 €

Popoln zimski predah le za vaju ali celo družino! Doživite zabavno drsanje na drsališče, ki je tik ob hotelu in uporabite brezplačni ski bus na Vogel ali Soriško planino ter si privoščite nepozabljivo smuko. Po aktivnem dnevu se sprostite na balkonu in spijte pijačo dobrodošlice, ki bo nedvomno prijala ob čudovitem razgledu okoliške zimske idile.

Ski bus do Vogla ali Soriške planine, možnost hrambe smučarske opreme! Dodatne ugodnosti na pestre hotelske ponudbe!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi z balkonom v Hotelu Tripič***
 • samopostrežni zajtrk za 2 osebi
 • pijača dobrodošlice 
 • uporabe hrambe za smučarsko opremo 
 • brezplačni ski bus na Vogel in Soriško planino 
 • uporaba drsališča ob hotelu
 • brezplačni žični internet in Wi-Fi 
 • brezplačno parkirišče

HOTEL TRIPIČ***

Manjši družinski hotel v Bohinju, s skupno 17 sobami s 3 zvezdicami, s sejno sobo za do 30 udeležencev, dvema restavracijama za do 150 oseb, veliko pokrito poletno teraso in brezplačnim internetom. Brezplačno vam je na voljo veliko osvetljeno parkirišče, ki je primerno tudi za avtobuse. Garaža za motorje in kolesa ter shramba za smuči sta brezplačni. 
Hotel Tripič*** že 32 let s prijaznim in profesionalnim pristopom razveseljuje obiskovalce. So prejemniki številnih priznanj in pohval za kakovost izelkov in storitev, med drugimi tudi Zlato plaketo Občine Bohinj.

SOBE
Dvoposteljna soba meri 19 m2 in vsebuje spalnico z dvema ležiščema, raztegljiv enosed, balkon, kopalnico s tušem ali kadjo (WC, sušilec za lase), kabelsko TV, 32″ LCD TV, telefon in priključek za žični Internet.

KULINARIKA
V sklopu nočitve z zajtrkom, pol- ali polnega penziona nudijo gostom bogat samopostrežni zajtrk. Kosilo ali večerjo si, z doplačilom, lahko izberete po a la-carte jedilnem listu, pripravijo lahko samopostrežni bife ali pa več menijev na izbiro (odvisno od števila gostov v hotelu).
Restavracija je prejemnica zlate plakete na področju kakovosti izdelkov in storitev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogat samopostrežni zajtrk in pijača dobrodošlice
 • brezplačni ski bus, hramba smučarske opreme in uporaba drsališča
 • pestra dodatna ponudba in dodatne ugodnosti
 • odlična lokacija za aktivno preživljanje počitnic
 • pestra dodatna kulinarična ponudba
 • hotel z dolgoletnimi izkušnjami in prijazno osebje

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Družina Tripič že 32 let razvaja svoje goste na lokaciji v Bohinjski Bistrici. Leta 1986 sta lastnika kupila posest in znano Trojarjevo vilo, jo prenovila in odprla Penzion Tripič, ki pa se je leta 2010 preimenoval v hotel – Družinski hotel Tripič. 
So prejemniki številnih pohval in priznanj na področju kakovosti dela, izdelkov, storitev in na področju obrti ter podjetništva, ena izmed njih pa je tudi Zlata plaketa Občine Bohinj, ki jo je hotel prejel leta 2010. 
V hotelu se nahajata dve restavraciji za do 150 oseb, sejna soba za do 30 udeležencev, hotel ima veliko pokrito teraso, veliko osvetljeno parkirišče in brezplačni internet. 
Ta družinski hotel svoje goste že leta razveseljuje s prijazno in profesionalno postrežbo, pestro turistično ponudbo in udobjem. 

RESTAVRACIJA
Tradicija gostilne in picerije Tripič sega v leto 1986, ko sta zakonca Vera in Krsto iz znane Trojarjeve vile zgradila objekt s 5 sobami in gostilno z 80 sedeži ter picerijo z 40 sedeži. Danes so svojo kulinarično ponudbo razdelili med malo in veliko restavracijo, ki skupno sprejmeta do 150 oseb. Pestra kulinarična ponudba zadovolji še tako zahtevne goste, prijazna postrežba pa poskrbi za kar najprijetnejši obisk. Postrežejo vam z jedmi domače bohinjske kuhinje, hišnimi specialitetami, vegeterjanskimi in tudi brezglutenskimi jedmi. Ponujajo ugodne menije za skušine, organizirajo poroke, zabave in srečanja ter priskrbijo glasbo in animacijo.

RIBOLOV
Ribolovna sezona v Bohinju je od 01.03. in od 26.3. do 14.11. V hotelu Tripič prodajajo ribolovne dovolilnice, kupite pa lahko tudi nekaj ribiške opreme, muhce, ... V ledeniškem Bohinjskem jezeru živijo avtohtona jezerska postrv, menek in klen. Neavtohtona je jezerska zlatovčica, ki že prevladuje v jezeru in pomeni dobro pripravljena najboljšo specialiteto.
V Savi Bohinjki najdete potočno postrv, šarenko in lipana.
Ribolov v Savi Bohinjki in Bohinjskem jezeru je dovoljen le z ribolovno dovolilnico, ki jo kupite na recepciji Hotela Tripič. Obstajata dva načina ribolova: lovi-spusti ali lovi-vzemi.

SMUČIŠČA
V neposredni bližini se nahaja smučišče Kobla, ki vam nudi tri zaporedne dvosedežnice in tri vlečnice. Izbirate lahko med 6 km dolgo družinsko progo ali pa izberete smučišče za začetnike.
Smučarski center Vogel leži v Triglavskem narodnem parku nad Bohinjskim jezerom in je z skupno 22 km težkih in lahkih prog, eno izmed izredno priljubljenih smučarskih centrov. 
Smučišče na Soriški planini je prav tako priljubljeno smučišče ljubiteljev snežnih strmin. Na voljo imate skupno 7 km prog različnih težavnostnih stopenj in 5 km tekaških prog.

ZIMSKE ŠPORTNE AKTIVNOSTI
Zima v Bohinju vam nudi številne športne aktivnosti. Od alpskega smučanja, teka na smučeh, turnega smučanja, sankanja, nočnega sankanja, ki je vsakoletno organiziran z Vogarja, pa do drsanja na zaledenelem jezeru ali na umetnih drsališčih. 

KAM NA IZLET?

 • Bohinjsko jezero: od hotela oddaljen približno 6 km in je največje stalno in naravno jezero v Sloveniji.
 • Muzej, hiša Toma Godca: nahaja se v v Bohinjski Bistrici, hiša bohinjskega športnika in revolucionarja, arheološka razstava, usnjarski muzej, mali vojni muzej soške in alpske fronte 1915-1917.
 • Planina Vogar: Severno od Bohinjskega jezera se dviguje strm greben, v katerem bo vsak obiskovalec Bohinja hitro opazil Vogar, najbolj vzhodni vrh. Ta je zaradi planinskega doma, Kosijev dom in lepega razgleda priljubljena izletniška točka. 
 • V okolici se nahajajo številni slapovi Savica, Grmečica, Mostnica in slapovi Ribnice. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (214)