Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za aktivni oddih v neposredni bližini vodnega parka Bohinj!

od 236,00 €

# / 12

HUDA CENA za aktivni oddih v neposredni bližini vodnega parka Bohinj!

od 236,00 €

Popolna sprostitev v enkratni okolici narave in prekrasnih gora v Hotelu Tripič v Bohinjski Bistrici. Obišči slap Savico in ostale znamenitosti, saj je lokacija idealno izhodišče za mnoge izlete in športne aktivnosti! Ne spreglej še dodatnega popusta na kopalne karte in se odpravi v Vodni park Bohinj. 

Vključen bogat samopostrežni zajtrk in popust v Vodnem parku Bohinj!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitec v dvoposteljni sobi 2+1 z balkonom v Hotelu Tripič*** v Bohinjski Bistrici
 • brezplačno bivanje za otroka do 5,99. leta v postelji s starši
 • bogat samopostrežni zajtrk
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL TRIPIČ***

Manjši družinski hotel v Bohinjski Bistrici, s skupno 17 sobami s 3 zvezdicami, dvema restavracijama za do 150 oseb, veliko pokrito teraso in brezplačnim internetom. Brezplačno vam je na voljo veliko osvetljeno parkirišče, ki je primerno tudi za avtobuse. Garaža za motorje in kolesa je brezplačna. Hotel Tripič*** že 32 let s prijaznim in profesionalnim pristopom razveseljuje obiskovalce. So prejemniki številnih priznanj in pohval za kakovost izelkov in storitev, med drugimi tudi Zlato plaketo Občine Bohinj.

SOBE
Dvoposteljna soba meri 19 m2 in vsebuje spalnico z dvema ležiščema, raztegljiv enosed, balkon, kopalnico s tušem ali kadjo (WC, sušilec za lase), kabelsko TV, 32″ LCD TV, telefon in priključek za žični internet.

KULINARIKA
Gostom v restavraciji nudijo bogat samopostrežni zajtrk. Kosilo ali večerjo si z doplačilom lahko izberete po a la-carte jedilnem listu, pripravijo lahko samopostrežni bife ali pa več menijev na izbiro (odvisno od števila gostov v hotelu). Restavracija je prejemnica zlate plakete na področju kakovosti izdelkov in storitev.

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Izkoristite dodatni popust in se odpravite v Vodni park Bohinj. Vodni park se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičnkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogat samopostrežni zajtrk in soba z balkonom
 • pestra dodatna kulinarična ponudba in dodatne ugodnosti
 • odlična lokacija za aktivno preživljanje počitnic
 • hotel z dolgoletnimi izkušnjami in prijazno osebje
 • slikovite sprehajalne, pohodniške ali kolesarske poti

Odličen nakup

Prijazna postrežba

Družinam prijazno

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Družina Tripič že 32 let razvaja svoje goste na lokaciji v Bohinjski Bistrici. Leta 1986 sta lastnika kupila posest in znano Trojarjevo vilo, jo prenovila in odprla Penzion Tripič, ki pa se je leta 2010 preimenoval v hotel – Družinski hotel Tripič
So prejemniki številnih pohval in priznanj na področju kakovosti dela, izdelkov, storitev in na področju obrti ter podjetništva, ena izmed njih pa je tudi Zlata plaketa Občine Bohinj, ki jo je hotel prejel leta 2010. 
V hotelu se nahajata dve restavraciji za do 150 oseb, sejna soba za do 30 udeležencev, hotel ima veliko pokrito teraso, veliko osvetljeno parkirišče in brezplačni internet. 
Ta družinski hotel svoje goste že leta razveseljuje s prijazno in profesionalno postrežbo, pestro turistično ponudbo in udobjem. 

KAM NA IZLET?

 • Bohinjsko jezero: od hotela oddaljen približno 6 km in je največje stalno in naravno jezero v Sloveniji.
 • Muzej, hiša Toma Godca: nahaja se v v Bohinjski Bistrici, hiša bohinjskega športnika in revolucionarja, arheološka razstava, usnjarski muzej, mali vojni muzej soške in alpske fronte 1915-1917.
 • Planina Vogar: Severno od Bohinjskega jezera se dviguje strm greben, v katerem bo vsak obiskovalec Bohinja hitro opazil Vogar, najbolj vzhodni vrh. Ta je zaradi planinskega doma, Kosijev dom in lepega razgleda priljubljena izletniška točka. 
 • V okolici se nahajajo številni slapovi Savica, Grmečica, Mostnica in slapovi Ribnice. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (137)