k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na družinski oddih z vključenimi smučarskimi kartami!

od 69,00 €

# / 9

HUDA CENA na družinski oddih z vključenimi smučarskimi kartami!

od 69,00 €

Družinski oddih z rekreacijo po napornih praznikih, bo kot nalašč za sprostitev vaše družine. Spočijte se, nadihajte svežega zraka sredi narave, se podajte na uživanje v zimskih radostih na strmine smučišča Dole in dodobra izkoristite vsak trenutek vaših družinskih počitnic. Smučišče z umetnim zasneževanjem, nudi ugodne snežne razmere za smučarje začetnike ter tudi za tiste, že utečene smukače. 

Karte za dnevno in nočno smučanje za odrasle in otroke na smučišču Dole!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Gostišču Celestina - 9 km od smučišča Dole
 • turistična taksa za bivanje za 2 odrasli osebi in enega otroka do 7,99. leta
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

GOSTIŠČE CELESTINA

NAMESTITEV
Gostišče Celestina, ki lahko sprejme do 90 gostov hkrati, je že od nekdaj priznano kot dobro, prijazno, gostoljubno in kvalitetno.
Če želite, lahko v gostišču ostanete dlje časa, saj so vam na voljo prenočišča, okolica pa ponuja kopico zanimivosti in možnosti za izlete.

GOSTILNA
Gostišče Celestina v svojo kulinarično ponudbo vključuje tako slovenske tradicionalne jedi kot tudi svoje lastne recepte. À la carte ponudba zagotavlja, da je hrana sveže pripravljena in tako okusnejša. Med tradicionalnimi jedmi slovenske kuhinje najdete na primer: domačo šunko s hrenom, domačo salamo, sirove štruklje in prekmursko gibanico. Ljubiteljem rib priporočajo postrv "à la Celestina", ki je sveže ulovljena in pripravljena na poseben način. Poleg postrvi si lahko izberete kalamare ali žabje krake. Nudijo vam tudi druge jedi po naročilu. Tako na jedilniku najdete več vrst zrezkov, gurmani lahko posežejo po žrebičkovem in pljučnem fileju, ljubitelji divjačine pa si lahko izberejo srno v omaki s kruhovimi cmoki in brusnicami. Poskrbljeno je tudi za vegetarijance, katerim so na voljo vegetarijanski krožnik, sirovi štruklji, gobe z jajci, jurčki na žaru in še kaj. Med sladicami najdete sladoled in sadno kupo, domačo gibanico, palačinke ter pohorsko omleto.

SMUČIŠČE DOLE
Obsega 4 ha površine z dolžino prog 1 km, ki so v celoti razsvetljena za nočno smuko. Od leta 2009 ima smučišče Dole pri Litiji zgrajen sodoben sistem umetnega zasneževanja. Možnost smučarske rekreacije, organizacije športnih dnevov, rekreativnih tekmovanj (šolskih, sindikalnih…), možnost treningov za rekreativce z merjenjem časa, možnost najema smučišča za organizacijo treningov ali tekmovanj, organizacija šole smučanja in tečajev smučanja, sankaška proga (dolžina 100 m), tekaška proga (dolžina 2 km).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična ideja za sprostitev po praznikih z vašo družino
 • dnevno in nočno smučanje na smučišču Dole
 • tekaška in sankaška proga v sklopu smučišča
 • presenetite družino z družinskimi počitnicami
 • družinski smučarski oddih v mirnem okolju
 • preživite kakovosten čas z vašimi otroci

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Na Valvazorjevem trgu v Litiji pod okriljem Zavoda za kulturo, mladino in šport ter Občino Litija obratuje Turistično informacijski center Litija.

Širi informiranost obiskovalcev, povezuje turistične ponudnike znotraj občine in širše ter promovira lokalne rokodelske izdelke.
V ta namen je vzpostavljena butična trgovinica, kje si lahko ogledate in kupite unikatne izdelke primerne za darila zase, bližnje ali goste iz tujine.

KAM NA IZLET ? 

 • Na bližnjem hribu Malič je vzletišče za jadralne padalce DJP Metulj in  DJP Albatros. Oddaljenost ca. 5 km. Pristanete lahko tik zraven hotela, kjer ste nastanjeni.
 • Smučišče Celjska koča je oddaljeno le 8 km in je zelo primerno za družine z majhnimi otroci. V ponudbi imajo tudi atraktivno bobkart stezo, ki obratuje v zimskem in letnem času. Večje smučišče Rogla je oddaljeno 40 km.
 • Izlet v Olimje, v najlepšo evropsko vasico, in si oglejte samostan. Med bivanjem lahko spoznate dobrote kozjanskega podeželja in se sprehodite po lepi naravi.
 • Ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 km oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev, domačijia v neposredni bližini hotela nudijo možnost rekreativnega jahanja tako za otroke kot tudi odrasle pod nadzorom. 
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (222)