Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Hotel tik ob plaži! HUDA CENA za ALL INCLUSIVE počitnice z vključeno pijačo!

189,00 €

# / 15

Hotel tik ob plaži! HUDA CENA za ALL INCLUSIVE počitnice z vključeno pijačo!

189,00 €

Privošči si popoln oddih v hotelu, ki je od kristalnega morja oddaljen le 50 metrov. Uživaj v pestri celodnevni kulinarični ponudbi, se sprosti v savni ali skoči v notranji ali zunanji bazen s sladko vodo, ki je tik ob hotelu. Vključena je tudi pijača ob obrokih!

Hotel le 50 metrov od morja! Uživaj v notranjem ali zunanjem bazenu in savni.

HOTEL ZAGREB***

Hotel je sestavljen iz 152 sob in 9 apartmajev. Hotel se nahaja 300 metrov od centra mesta, v sklopu hotela pa se nahaja še bar, z doplačilom pa lahko uporabljate tudi telovadnico, igrišče za odbojko, mini golf, tenis, namizni tenis, vodne športe na plaži ali obiščete prodajalno spominkov.

SOBE
Dvoposteljne sobe so udobno opremljene, imajo lastno kopalnico, televizijo in so klimatizirane. Nekatere sobe so opremljene z balkoni, ki nudijo pogled na otok Pag.

PLAŽA IN ZUNANJI BAZEN
Hotel se nahaja tik ob čudoviti prodnati plaži. V bližini boste lahko našli tako skalnato, prodnato kot tudi betonsko plažo. Ima zunanji bazen velikosti 48m2 s sladko vodo.

WELLNESS IN SPA
Hotel ponuja sprostitev v notranjem bazenu velikem 88m2 in savni. Z doplačilom pa se razgibate v fitnesu. Izkoristite 25% popust na dodatno wellness ponudbo in si privoščite popolno razvajanje, ki jih nudijo njihove storitve.

KULINARIKA
Ali inclusive vključuje samopostrežni zajtrk, samopostrežno kosilo s pijačo in sladoledom in samopostrežno tematsko večerjo (istrska ali dalmatinska ali slavonska ali zagorska ali balkanska...) s solatnim bifejem. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • otroci brezplačno
 • namestitev le 50 m stran od morja
 • uporaba savne in notranjega bazena ter ugodnosti na vse wellness storitve
 • popolna mešanica gorskega zraka z Velebita in morske klime
 • možnost aktivnega preživljanja prostega časa
 • prijeten ambient, v katerem se boste popolnoma sprostili
 • all incusive vam ponuja popolno brezskrbnost glede prehranjevanje

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Preseneti boljšo polovico

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Zagreb se nahaja približno 300 metrov od centra mesta Karlobag in manj kot 50 kilometrov od nacionalnega parka Paklenica. 

KAM NA IZLET?

 • Nacionalni Park Paklenica: razprostira se na površini 3617 ha južnega pobočja Velebita. Ima dva veličastna kanjona, ki sta Mala Paklenica in Velika Paklenica. Kanjona imata veliko skalnatih in pečinastih formacij, mnogo jam ter pestro rastlinstvo in živalstvo. Najbolj veličastna navpična soteska, ki je poznana pod imenom Anića Kuk, je ena izmed najbolj priljubljenih terenov za alpiniste.
 • otok Pag: dobro poznan otok, kjer najdete prečudovite plaže, prijetna manjša mestec in prijazne domačine.
 • mesto Pag: krasno renesančno mesto morske soli in paške čipke. Mesto Pag odlikuje otoška umirjenost in prijaznost domačinov.
 • otočje Kornati: skupina 125 otokov, otočkov in morskih podvodnih grebenov v Zadarskem arhipelagu. Kornati ležijo jugovzahodno od Pašmana, med Dugim otokom in Žirjami. Celotno otočje se razprostira na površini 320 km² in ponuja mnogo priložnosti za izlete z ladjo ali čolnom.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)