Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in kopanjem v morskem parku Laguna Bernardin!

od 66,00 €

# / 8
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za oddih s polpenzionom in kopanjem v morskem parku Laguna Bernardin!

od 66,00 €

Sproščujoč oddih v objemu mile klime in mediteranske narave. Hotel Vile Park je družinam prijazen hotel, ki povezuje 5 vil z vključno 216 sobami. Vključeno neomejeno kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo v morskem parku Laguna Bernardin in možnost neštetih rekreacijskih aktivnosti na svežem morskem zraku! 

Vključeno neomejeno kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo in možnost neštetih rekreacijskih aktivnosti!

Hotel Vile Park***

Hotel Vile Park*** je del hotelskega naselja St. Bernardin, ki se nahaja med Piranom in Portorožem. Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa. Povezuje jih prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

SOBE
Sobe so opremljene v istrskem stilu, in merijo 22 m2. Vsebujejo zakonsko posteljo v izmeri 160 x 210 cm in vključujejo kabelsko televizijo, telefon, pisalno mizo, kopalnico s tušem in sušilec za lase.

MORSKI PARK LAGUNA BERNARDIN
Morski park Laguna Bernardin v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. Laguna Bernardin se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju. V zimskem času je morska voda v bazenih ogrevana na 29 do 31 °C, v whirlpoolih na 34 do 36 °C, zrak pa na 30 °C.

KULINARIKA
Zajtrk in večerja sta v Hotelu Histrion, od koder je tudi neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin, Wellness Laguna in Casino Bernardin. Pri bazenu je tudi bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. Gostje hotela si jutranji zajtrk privoščijo v glavni restavraciji, ki se nahaja v prvem nadstropju hotela. V pritličju hotela je restavracija Taverna Mediteran, ki slovi po okusnih italijanskih jedeh, pripravljenih po izvirnih receptih, še posebej po jedeh z žara. Navdušila vas bo bogata izbira pic in testenin, s katerimi vam bomo postregli v zimskem vrtu ali na terasi z razgledom na morje.

REKREACIJSKE AKTIVNOSTI
Hotelski resorti v Portorožu, Izoli in Strunjanu so odlična izhodišča za izvajanje različnih športnih aktivnosti tako za rekreativne kot aktivne športnike. Od kolesarjev, tekačev, pohodnikov, navdušencev vodnih športov, za vsakogar se nekaj najde. Prednosti so igrišča v bližini kompleksov, hoteli nudijo prilagojene pakete za aktivne, dva kolesarjem prijazna hotela. Ugodna klima, prijetno ozračje, razgibano zaledje so idealni za izvajanje vseh oblik aktivnosti na prostem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v vilah, ki jih povezuje prijetna nakupovalna ulica
 • prost vstop v ogrevan notranji bazen z morsko vodo
 • oddih v objemu mediteranskega podnebja s čudovitim razgledom na Strunjan
 • v sobah dovoljeno bivanje vaših hišnih ljubljenčkov
 • odlična izhodišča za izvajanje različnih športnih aktivnosti tako za rekreativne
 • opremljena igralnica z različnimi igrali, igračami, videoigricami, risankami...

Za otroke brezplačno

Dobro počutje

Družinam prijazno

Namestitev ob morju

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Vile Park*** spada pod St. Bernardin Resort in se nahaja med Piranom in Portorožem, kjer je živahno skozi celo sezono. Portorož je znano turistično mesto na slovenski obali. Je priljubljen kraj za oddih, zabavo in tudi delo. Turistično naselje med Piranom in Lucijo leži v zalivu z lepo oblikovanim flišnim gričevjem v ozadju, ki ga varuje pred mrzlimi vetrovi.

RESTAVRACIJE IN BARI V OKOLICI
Vabljeni na gurmansko izkušnjo v St. Bernardin Resort, Strunjan Resort in San Simon Resort. Da bo raziskovanje in razkrivanje novih okusov še bolj zanimivo so za Bernardin Resort pripravili zgibanko, ki služi kot čudovito orodje za odkrivanje kulinaričnih kotičkov, ki jih morda še ne poznate. Promenada okusov z najlepšimi razgledi vas vabi na nepozabno doživetje, namenjeno vašim brbončicam.

KAM NA IZLET?
Slovenska obala ponuja številne zanimive možnosti za prijetno izkoriščene popoldneve. Raziščite nočno življenje v Portotožu, razvajajte brbončice s prvovrstno mediteransko kulinariko v Bernardinu in odkrijte skrivnosti čudovitega Pirana.

 • Nočno življenje v Portorožu: zabava poteka v barih na plaži, brbončice pa si lahko razvajate v elitnih restavracijah, ki s svojo avtentično visoko kulinarično ponudbo navdušuje. 
 • Bernardin: je turistični kraj, kjer se na 25 hektarjih med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji razprostira letovišče.
 • Krajinski park Sečoveljske soline: Sestavljene so iz več kanalov, kristalizacijskih in izparilnih bazenov. 
 • Bioenergijski park Salinera: nahaja se med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer se nahaja še 12 energijskih točk. Energijske točke, ki so sestavni del parka, pozitivno vplivajo na izboljšanje psihičnega in fizičnega počutja posameznika.
 • Fiesa: je manjši zaliv, ki se nahaja med Piranom in Strunjanom. Zanimiva je po svojih dveh sladkovodnih jezerih, od katerih je manjše naravno in večje umetno. 
 • Krajinski park Strunjan: Park, ki ga na severni strani krasi 80 metrov visok flišni klif z naravnim morskim obrežjem, se preko prisojnih in obdelanih pobočij spušča proti jugu vse do doline potoka Roja, morske lagune in še delujočih solin. 
 • Strunjanski Križ: Od romarske cerkve Marijinega nebovzetja vas pot vodi do strunjanskega Križa, ki stoji že od leta 1600 in na robu klifa bedi nad vsemi morskimi popotniki. 
 • Tunel ozkotirne železnice: Obiskovalec Strunjana se lahko sprehodi po različnih mikavnih pešpoteh. V kratkem času lahko prehodi ali se zapelje s kolesom skozi tunel bivše železnice - Parenzane, ki je povezovala Trst s Porečem do Portoroža.
 • Ščepec solin: Strunjanske soline so najsevernejše in najmanjše soline v Sredozemlju, v katerih se sol po tradicionalnem postopku pridobiva že več kot 700 let.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)