Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Hiška na drevesu! HUDA CENA za romantičen oddih z vključenim zajtrkom!

od 179,00 €

# / 14

Hiška na drevesu! HUDA CENA za romantičen oddih z vključenim zajtrkom!

od 179,00 €

Idilična lokacija sredi gozda! Obiščite prenovljeno posest Na Škaluc, s čudovitim pogledom na neokrnjeno naravo. Prespite v luksuzni leseni hiški, v krošnjah več desetletnih bukev, pol ducata metrov visoko nad zemljo. Dan začnite s pravim slovenski zajtrkom, ob bogato založeni mizi z lokalno pridelanimi dobrotami iz bližnjih kmetij. V neposredni bližini hiške pa se nahaja tudi zunanja finska savna na drva in zunanji bazen, ki v kombinaciji z bivanjem v zares luksuzni eko hiški v krošnjah zagotavlja pravo doživetje Narave. Vabljeni »v udobno naročje neokrnjene narave, « kot rečejo na Škaluc!

Luksuzna lesena hiška, v krošnjah več desetletnih bukev. Neomejena uporaba zunanjega plavalnega bazena in 2-urna zasebna uporaba savne!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev na posestvu Na Škaluc
 • samopostrežni zajtrk
 • neomejena uporaba zunanjega plavalnega bazena
 • 1x 2-urna zasebna uporaba zunanje finske savne s pečjo na drva
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

Posestvo Na Škaluc***

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, se nahaja posestvo Na Škaluc. Z decembrom 2018 so otvorili edinstven, butični wellness, ki je nastal v doslej še edini originalni stavbi Škaluca, 126 let starem kozolcu toplarju.

EKO HIŠKE NA DREVESU
Hiška je narejena iz popolnoma naravnih materialov, ki pa ima vseeno vse moderne pritikline, ki jih dandanašnji človek pričakuje. V notranjosti vas pričaka star hrastov pod, stene pa so obdelane z naravno glino oziroma ilovico. Seveda je hiška tudi ogrevana. V bivalnem delu s pečjo na lesne pelete, v kopalnici pa prijeten občutek zagotavlja vgrajeno talno gretje. Ob posebej mrzlih dneh dodatno toploto zagotavlja še električni radiator. Kopalnica je majhna, a razkošno opremljena.

FINSKA SAVNA
Se nahaja v sklopu podeželskega wellness. Posebnost finske savne je, da jo greje peč na drva, ki poleg mehke toplote drv, oddaja pritajeno svetlobo plamena. Prasketanje drv s pogledom skozi panoramsko okno, odkoder vam pogled sega na pomirjujočo zelenilo okoliškega hribovja, zagotavlja v tišini savne popolno relaksacijo in sprostitev duha.
Ko je vročine dovolj, izstopite skozi steklena vrata v pokrito počivališče, z udobnima gugalnikoma v prostor s tušem, s toplo in hladno vodo, odtod pa na odprto teraso, kjer vas pričaka masažni bazen, z vodo ogreto na prijetnih 38C. Vaš mir ob pogledu na zvezdno nebo lahko zmotijo le jeleni, ki se v mraku večkrat pasejo v obori zgolj lučaj stran.

PANORAMSKI WELLNESS
Projekt, ki so ga izvedli v letu 2018 in nosi komercialno ime ”Wellness na vrhu”, ker leži na najvišji razgledni točki posestva Škaluc. Pritličje wellnessa je v celoti ogrevano s talnim gretjem. V pritličju se nahajajo turška/parna savna z zvezdnim nebom, panoramska zeliščna savna, večfunkcijski tuš ter toalete. Največja atrakcija je plavalni hidromasažni bazen dimenzije 650/250 cm. Whirlpool ima dva ločena prekata. Manjšega z ležalnim in sedežnim delom z globino vode 80 cm, ter večjega, ki z delovanjem črpalk s protitokom omogoča plavanje in globino vode 140 cm. Počivališče wellnessa v medetaži nudi izjemen razled na hribovito okolico neokrnjene narave, v isti etaži se nahaja IR savna, katere južna stena je prav tako zasteklena.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivajte v luksuzni hiški na drevesu
 • odlična priložnost za romantično razvajanje sredi čudovite pokrajine
 • privoščite si zajtrk iz lokalno pridelane hrane in romantično večerjo
 • sprostite se v finski savni
 • ohladite se v zunanjemu bazenu
 • razvajajte svoje brbončice pri chefu Marku Pavčniku na Gradu Tabor Laško
 • kopajte se in uživajte v Thermani Laško ali Rimskih Termah
 • prepustite se udobnemu naročju neokrnjene narave

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preizkušen paket

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. 
Nekdanje veliko in trdno posestvo Na škaluc je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo. V objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja, vabi in sprejme vse, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.

REKREACIJA
Razgibana pokrajina pohodnikom kar sama usmerja korak na katerega od sosednjih hribov, do katerih vodijo dobro uhojene in označene poti, ki se vlečejo po slemenih sem ter tja. Ljubitelje vrtenja pedal bo zapeljala katera od odlično označenih in vzdrževanih kolesarskih poti, ki se prav v bližini posesti srečajo in spet razidejo v vse smeri. Taka prijetna družinska, ki jo z malo truda zvozi vsakdo. Ali pa vas bo zavedel znameniti Laško krog, namenjen zahtevnejšim in dobro pripravljenim kolesarjem. Ne skrbite, če vam bo na pol poti zmanjkalo sape, bomo prišli po vas z avtomobilom in vas skupaj z dvokolesnim prijateljem odpeljali nazaj Na škaluc.

KAM NA IZLET ?

 • Thermana Laško: kopanje v termalni vodi v notranjih bazenih in jacuzzijih.
 • Domačiji Slapšak: ogled rudnika premoga.
 • Vesenjak v Laškem: domačija v Laškem, ki nudi jezdenje konjev.
 • Muzej Laško: v starem mestnem jedru Laškega, kjer si lahko ogledate stalne razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (193)