Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Gremo na morje! HUDA CENA za poletni oddih z zajtrkom na splitski rivieri!

od 99,00 €

# / 8

Gremo na morje! HUDA CENA za poletni oddih z zajtrkom na splitski rivieri!

od 99,00 €

Izkoristite priložnost in si oglejte historični Split in njegove znamenitosti v glavni turistični sezoni! Zagotovite si popolni morski oddih v lepi Dalmaciji, v hotelu za katerega gostje trdijo, da ima izjemno lokacijo. Miren in sproščujoč oddih v bližini hrvaškega morja ter veliko priložnosti za izlete in oglede Splita ter Dalmacije!

Izkoristite priložnost in si oglejte historični Split in njegove znamenitosti v glavni turistični sezoni!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nastanitev v dvoposteljni sobi s pogledom na morje v hotelu Pax*** v Splitu
 • brazplačna uporaba fitnesa
 • brezplačno parkirno mesto
 • brezplačen WiFi

Hotel Pax***

Hotel se nahaja tik pred centrom, le nekaj minut stran od plaže, bolnišnic (KBC Firule in Križine) in zanimivih krajev, kot so Bačvice in Dioklecijanova palača. Duhovno vez ima s francoskim samostanom, na katerem se tudi nahaja sam hotel Pax.

SOBE
Sodobna dvoposteljna soba s pogledom na morje na plaži Trstenik je zvočno izolirana in okusno zasnovana soba s televizijo z ravnim zaslonom, zasebno telefonsko linijo, delovno mizo in kopalnico v sobi. Lezite nazaj in počivajte v mirnem okolju ali zaključite pomembna dela brez prekinitev. Recepcija je na voljo 24/7. Pranje in likanje po naročilu.

PLAŽA
V bližini so plaža Bačvice, plaža Jezinac, plaža Kastelet, malo dlje pa še plaža Bene in plaža Kasjuni.

KULINARIKA
Hrvaška in dalmatinska kuhinja ter gastronomija sta v svetu dobro znani. Od tradicionalnih rib do mesa ter zelenjave in sadja - imajo vse. Ekstra deviško oljčno olje je zaščitna znamka številnih jedi in je koristno za zdravje, zato se v hotelu pogosto uporablja. Upoštevajo vsako željo gostov in tako ponujajo možnost klasičnih, vegetarijanskih ali celo veganskih obrokov. Sem spada tudi zajtrk, ki je zelo personaliziran. Na voljo je tudi prilagodljiv čas zajtrka v sinhronizaciji s prijavo in odjavo. Sreča gostov je v hotelu na prvem mestu in to odražajo skozi vsak vidik hotelske izkušnje, restavracija pa je eden glavnih vidikov.

Prostorne sedežne garniture upoštevajo vse vremenske razmere, tako da boste našli udobne sedeže tako znotraj kot zunaj hotela. V notranjosti so številni odprti koncepti, pa tudi manjši, bolj zasebni prostori. Zunanji bivalni prostor je odprtega tipa, obkrožen z čudovitim vrtom oljk.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobna soba s pogledom na morje
 • morski oddih v Dalmaciji
 • možnost ogleda historičnega Splita izven glavne turistične sezone
 • mirna lokacija v bližini centra mesta
 • odlična ideja za izlet

Odlična ideja za darilo

Prijazna postrežba

Varen nakup

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Pax ni v strogem zgodovinskem središču Splita. In to je dobra stvar. Split je prežet z življenjem in aktivnostjo. V hotelu so se odločili poiskati lokacijo, ki je od središča oddaljena nekaj minut, kar omogoča mirnejše počitnice. to je najljubši del Splita; glede na neodvisne ocene gostov.

Hotel se nahaja v samostanu, v neposredni bližini cerkve Svetega Otkupitelja. Tako je tudi idealno izhodišče za romarje na romanju. Split je zgodovinsko katoliško mesto, hotelsko osebje pa upošteva posebne potrebe romarskih skupin in posameznikov z zgodnjo odjavo in različnimi drugimi potrebami.

KAM NA IZLET?

 • Dioklecijanova palača - obiščite palačo, zgrajeno med leti 295 in 305 za upokojenega rimskega cesarja, kot kombinacija razkošne vile in rimske vojaške utrdbe
 • oglejte si prelepo historičnoi mestno jedro in začutite pestri utrip mesta
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (148)