Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

DRUŽINSKI PAKET! HUDA CENA za oddih s kopanjem, savnanjem in smučarskimi kartami!

165,00 €

# / 11

DRUŽINSKI PAKET! HUDA CENA za oddih s kopanjem, savnanjem in smučarskimi kartami!

165,00 €

Namestite se v prijetnem mladinskem hotelu, ki je zasnovan v skladu z naravnimi danostmi okolice kot nizkoenergijska gradnja. Razvajajte se v bazenu Športnega centra Ravne na Koroškem in se spustite po belih strminah smučišča Poseka. Popolni družinski oddih s smučanjem, kopanjem in savnanjem. Na voljo sta tudi whirlpool in čofotalnik za otroke!

Vključena smučarska karta za smučišče Poseka in namestitev v prijetnem mladinskem hotelu!

Mladinski hotel Punkl

Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Hostel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami.

Na voljo so sobe Klobasa, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

WELLNESS ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu wellnessa je na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Na voljo sta tudi whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena so za odrasle na voljo nove savne (finska, turška, zeliščna in infra rdeča).

SMUČIŠČE POSEKA
Smučišče Poseka je popularno koroško smučišče, ki se razprostira na 8 hektarih na nadmorski višini od 432 do 587 metrov. Proge so dolge med 700 in 1000 metrov. Smučišče ima umetno zasneževanje in razsvetljavo. Poseka je matično smučišče domačega smučarskega kluba ASK Fužinar. Smučišče ima homologacijo FIS za slalom. Primerno je tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene smučarje. Nudijo smučarsko šolo in servis smuči. Trenutno obratuje celotno smučišče.

KULINARIKA (doplačilo)
V bližini se nahajata dve koroški gostilni, in sicer Gostilna Lečnik ter Gostišče Delalut, kjer se lahko okrepčate z dobro in kvalitetno hrano. V gostišču Delalut in v gostilni Lečnik lahko izbirate med bogato ponudbo lokalne koroške hrane in mednarodnih specialitet.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijetno in sodobno urejen hotel z ustrežljivim osebjem
 • kopanje v notranjem bazenu v zimskem in letnem času
 • dnevna smuka na smučišču Poseka
 • pestra ponudba v športnem centru za vse navdušene športnike
 • možnost souporabe družbenega prostora in opremljene kuhinje
 • brezplačno koriščenje WiFi in brezplačna uporaba računalnika
 • odlična gostilna Lečnik

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Mladinski hotel Punkl je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Gre za enega od številnih lesenih javnih objektov na Koroškem (Strojna, Radlje, Muta, Vuzenica). Hotel je priljubljen predvsem zaradi neposredne bližine Športnega parka Ravne (atletska steza, zunanji olimpijski bazen in notranji 25-metrski bazen za plavanje in sprostitev, wellness). V njegovi neposredni bližini se na Navrškem vrhu nahaja smučišče Poseka. 

KAM NA IZLET ?

 • ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika
 • v bližini vas čaka tudi koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo)
 • Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
 • Kužno znamenje Gornikov križ:iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
 • Brusnikova hiša: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
 • podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline
 • v bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (119)