k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

DRUŽINSKI PAKET! HUDA CENA za oddih s kopanjem, savnanjem in smučarskimi kartami!

194,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

# / 11
V IZTEKU

DRUŽINSKI PAKET! HUDA CENA za oddih s kopanjem, savnanjem in smučarskimi kartami!

194,00 €

prodani

Prodanih 20 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Namestite se v prijetnem mladinskem hotelu, ki je zasnovan v skladu z naravnimi danostmi okolice kot nizkoenergijska gradnja. Razvajajte se v bazenu Športnega centra Ravne na Koroškem in se spustite po belih strminah smučišča Poseka. Okrepčajte se v gostilni Lečnik, kjer sodelujejo z okoljskimi kmetijami in vam na krožnik prinašajo najboljšo lokalno hrano. Imajo tudi lastno mesnico, zato je meso vedno sveže. Pripravijo vam tako hladne kot tople predjedi, tradicionalne in lokalne specialitete.

Vključena smučarska karta za smučišče Poseka in kosilo ali večerja v gostilni Lečnik!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  2x nočitev z zajtrkom in 1 kosilom ali večerjo za do 4 osebe (2 odrasla in do 2 otroka do 14,99.let)

  • namestitev v štiriposteljni sobi v Mladinskem hotelu Punkl*** v Ravnah na Koroškem
  • 1x dnevna smučarska karta za do 4 osebe za smučišče Poseka
  • 1x večerja ali kosilo za do 4 osebe v gostilni Lečnik
  • 1x vstop v savne in bazen Športnega centra Ravne na Koroškem za 2 odrasli osebi
  • 1x vstop v bazen Športnega centra Ravne na Koroškem za 2 otroka 
  • posteljnina in brisače
  • brezplačen WiFi in parkirišče
  Preberi vse

  HUDA CENA

  194,00 €

  Vrnemo 0,97 €

Mladinski hotel Punkl

Punkl je prvi slovenski mladinski hotel, ki je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja.

SOBE
Hostel Punkl gostom ponuja 48 ležišč na površini 570 m2. Ležišča so organizirana v osmih fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami.

Na voljo so sobe Klobasa, Šnops, Mošt in Šartelj. Vse sobe merijo 17 m2 in imajo 4 ležišča ter lastne sanitarije.

WELLNESS ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu wellnessa je na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Na voljo sta tudi whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena so za odrasle na voljo nove savne (finska, turška, zeliščna in infra rdeča).

SMUČIŠČE POSEKA
Smučišče Poseka je popularno koroško smučišče, ki se razprostira na 8 hektarih na nadmorski višini od 432 do 587 metrov. Proge so dolge med 700 in 1000 metrov. Smučišče ima umetno zasneževanje in razsvetljavo. Poseka je matično smučišče domačega smučarskega kluba ASK Fužinar. Smučišče ima homologacijo FIS za slalom. Primerno je tako za začetnike kot tudi za izkušenejše smučarje. Nudimo smučarsko šolo in servis smuči.

KULINARIKA
V gostilni Lečnik sodelujejo z okoljskimi kmetijami in vam prinašajo najboljšo lokalno hrano. Imajo tudi lastno mesnico, zato je meso vedno sveže. Pripravijo vam tako hladne kot tople predjedi, tradicionalne in lokalne specialitete.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • prijetno in sodobno urejen hotel z ustrežljivim osebjem
 • kopanje v notranjem bazenu v zimskem in letnem času
 • dnevna smuka na smučišču Poseka
 • pestra ponudba v športnem centru za vse navdušene športnike
 • možnost souporabe družbenega prostora in opremljene kuhinje
 • brezplačno koriščenje WiFi in brezplačna uporaba računalnika
 • odlična gostilna Lečnik

Potrebna je rezervacija

Wi-Fi

Dobro počutje

Družinam prijazno

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv od 20.12.2018 do vključno 28.2.2019.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačna uporaba otroške posteljice

OBVEZNA DOPLAČILA

0,81 €/osebo za turistično takso

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija preko e-maila info@punkl.si ali telefonske številke 041 736 638 (PON–NED: od 07:00 do 15:00).

Pri rezervaciji prek e-maila je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon. Ob prihodu ga ni potrebno imeti s sabo, saj za prijavo zadostuje osebni dokument. Če ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Check-in: od 12:00, Check-out: do 10:00.

Hišni ljubljenčki dovoljeni, po predhodnem dogovoru.

VEČ O PONUDNIKU

Mladinski hotel Punkl je zasnovan v skladu z naravnimi in bioklimatskimi danostmi okolice. Je arhitekturno samosvoja nizkoenergijska gradnja. Gre za enega od številnih lesenih javnih objektov na Koroškem (Strojna, Radlje, Muta, Vuzenica). Čeprav je hotel namenjen predvsem mladim in družinam, so dobrodošli tudi organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj je v bližini kulturni center, ki nudi: veliko (gledališko) dvorano, malo (večnamensko) dvorano in galerijo. Hotel je priljubljen predvsem zaradi neposredne bližine Športnega parka Ravne (atletska steza, zunanji olimpijski bazen in notranji 25-metrski bazen za plavanje in sprostitev, wellness). V njegovi neposredni bližini se na Navrškem vrhu nahaja smučišče Poseka. 

Hotel gostom ponuja 48 ležišč. Ležišča so organizirana v 8 fleksibilno zasnovanih sobah, tako da lahko gostje prenočijo v 2-, 4- ali 8-posteljnih sobah z lastnimi sanitarijami. Ena od sob je posebej prilagojena tudi nastanitvi invalidov. Vse sobe in skupne spalnice so klimatizirane ter nudijo lesena tla. Sobe imajo zasebno kopalnico s tušem in sušilcem za lase, skupne spalnice pa nudijo dostop do skupnih kopalnic. Na voljo sta skupna kuhinja, skupen dnevni prostor in informacijski pult, kjer lahko kupite vozovnice. Na razpolago je miza za namizni tenis.

KAM NA IZLET ? 

 • Ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika, Koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo). Če imate radi avanture, se odpravite v podzemlje Pece s kolesi ali kajaki ali se podate na koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (259)

Ceneje ne najdeš nikjer!