k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 60% popusta na sproščene počitnice v bližini Dalmatinskega bisera Split!

od 56,00 €

Redna cena od 140,00 €

# / 7

Do 60% popusta na sproščene počitnice v bližini Dalmatinskega bisera Split!

od 56,00 €

Redna cena od 140,00 €

Namestite se v sodobnem hotelu v bližini priljubljenga mesta Split in naj vas vsako jutro prebudi svež vonj morja in okoliških borovcev. Uživajte ob pogledu na sončni vzhod ter si privoščite bogat in okusen zajtrk, ki je serviran v sobi. Raziskujte skrite kotičke naselja Podstrana ali pa se odpravite v okoliška obmorska mesta in se podružite s prijaznimi domačini. Okusite še slastno dalmatinsko kulinarko in si privoščite sproščene večerne sprehode po čudovitih ulicah Splita ali Trogirja.

Raziskujte skrite kotičke naselja Podstrana ali pa se odpravite v okoliška obmorska mesta in se podružite s prijaznimi domačini!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v The Residence Hotel**** v naselju Podstrana
 • posteljnina
 • končno čiščenje
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkirišče

THE RESIDENCE HOTEL****

The Residence Hotel**** se nahaja v naselju Podstrana in ponuja sodobno opremljene sobe in apartmaje. Hotel nudi tudi čudoviti razgled na vrt, morje in borovce. V toplejših časih pa je možno koristiti tudi njegov zunanji bazen. Hotel nudi tudi manjšo knjižnico in prostor za sproščanje ter prav tako trgovinico, ki je odprata 24 ur na dan.

SOBE
Dvoposteljne sobe so udobne in vsebujejo sodoben notranji dizajn. V njej najdemo zakonsko posteljo, zasebno kopalnico, talno ogrevanje, minibar in čudovito teraso z razgledom.

APARTMAJI
Hotel nudi vrsto raznolikih apartmajev. Najmanjši studio apartma nudi manjšo kuhinjo, spalnico, dnevni prostor in zasebno kopalnico. Malo večji enosobni apartmaji nudijo večjo kuhinjo in bolj prostorno dnevno sobo. Hotel se ponaša tudi z luksuzno verzijo Deluxe apartmajem, ki nudi še več prostora in udobja. Vsi apartmaji so sodobno opremljeni in nudijo tudi televizor, ogrevanje, wi-fi in privatni balkon ali teraso.

KULINARIKA
V hotelu srežejo bogat zajtrk, ki bo zadovoljil vsakogar željnega močnega in okusnega zajtrka. Zajtrk je serviran tudi v sobi. Možnost dobre Dalmatinske kulinarike pa vam ponuja mesto Podstrana, ki nudi veliko restavracij, ki so specializirane tako v dalmatinski kulinariki kot mednarnodni.

PODSTRANA IN OKOLICA
Okolje naseljda Podstrana nudi mnogo možnosti za nepozabljiv izlet po Dalmaciji. Odpravite se v priljubljeno mesto Split, ki stoji v tem predelu Hrvaške že 1700 let. Split je znan po svoji čudoviti arhitekturi, bogati zgodovini in odlični kulinariki. Ljubitelji narave se lahko odpravite na izlet po čudoviti okolici naselja Podstrana ali pa obiščete nacionalni park Krka. Lepote arhitekture doživite tudi v priljubljenem mestu Trogir, ki se nahaja slabih 30km od hotela. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nastanite se v prelepem hotelu
 • hotel ponuja možnosti sodobnih sob ali apartmajev
 • prebudite se v čudovita jutra z razgledom na morje
 • mesto Podstran nudi mirno in prelepo okolje za oddih
 • hotel je v bližini priljubljenega mesta Split
 • sprostite se v edinstveni hotelski knjižnici
 • čudovita točka za izlete po Dalmaciji

Odličen nakup

Pameten nakup

Prijazna postrežba

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

The Residence Hotel**** se nahaja v slikotivi pokrajini, ki je le kratek sprehod od plaže. Hotel ponuja udobne in sodobne sobe, knjižnico in majnšo trgovinico, ki je odprta 24 ur na dan. Hotel Okolica ponuja tudi čudovit pogled na vrt, borovce in morje. Hotel je v neposrednji bližini mesteca Podstran, kjer se nahajajo številne restavracije z lokalnimi dalmatinskimi specialiteteami. V bližini je tudi mesto Split.

KAM NA IZLET?

 • Mesto Podstran ponuja mnogo. Opazili boste prelepe tradicionalne kamnite hiše in mnogo restavracij, ki ponujajo okusno dalmatinsko kulinariko.
 • Okolica Podstrana nudi izjemen razgled in je več kot primerna za izlete.
 • Dioklecijanova palača: je uvrščena na Unescov seznam kulturne dediščine in je ena najbolje ohranjenih spomenikov rimske arhitekture v svetu. Od hotela je oddaljena 3,8 km. 
 • Splitska katedrala: znana je po portalu, delu Andrije Buvina, kiparja in slikarja iz 13. stoletja, enem najboljših primerkov romanskega kiparstva na Hrvaškem, ter po izrezljanih lesenih vratih, na katerih je predstavljeno 28 prizorov iz Jezusovega življenja.
 • Hrvaški pomorski muzej: Muzejski razstavni predmeti se nanašajo na pomorsko dediščino jadranske obale in segajo vse od prazgodovine do danes. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (215)