Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 56% popust na oddih s polpenzionom in kopanjem v žvepleno termalni vodi!

od 152,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 14

Do 56% popust na oddih s polpenzionom in kopanjem v žvepleno termalni vodi!

od 152,00 €

Razvajajte se v znanih toplicah na severnem delu prelepe Hrvaške istre, obdane z neokrnjeno naravo, ki vas bo navdušila! Preizkusite bazen z žvepleno termalno mineralno vodo in odkrijte njene blagodejne učinke na telo. Vključena izposoja palic za nordijsko hojo! Možnost paketa z vključenim vstopom v finsko in turško savno in fitness. Popolne jesenske počitnice!

Vključeno neomejeno kopanje v bazenu in izposoja nordijskih palic za hojo! Možnost paketa z vključenim vstopom v savne in fitness.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v prenovljeni standard dvoposteljni sobi v Hotelu Mirna*** v Istrskih toplicah
 • zajtrk in večerja
 • neomejeno kopanje v zunanjem bazenu Wellness centra (tudi na dan prihoda in odhoda)
 • 1x najem nordijskih palic za hojo za 2 osebi
 • brezplačni WiFi na območju recepcije in bara
 • brezplačno parkirišče

Hotel Mirna***

SOBE
Velikost sob je 16 m2, opremljene pa so s centralnim gretjem, SAT TV-jem in telefonom. WiFi je dostopen v recepciji in aperitiv baru.

ŽVEPLENA TERMALNA VODA
Termalna voda v Istrskih toplicah vsebuje večje količine žvepla in natrija, klora, kalcija in drugih mineralov, ki blagodejno vplivajo na zdravje. Temperatura bazena je 32-34°C. Dejavnost žvepla v vodi in njegove radioaktivnosti v vodi delujejo protivnetno, blažijo bolečine, povečajo cirkulacijo in pospešujejo presnovo. Zaradi močnih terapevtskih lastnosti je priporočjivo, da se v takšni vodi kopate do pol ure dnevno.  

WELLNESS CENTER
Obsega 25-metrski notranji bazen, otroški bazen globine 35 cm, savne in relax room.

KULINARIKA
Hotel Istarske toplice nudi hotelsko restavracijo, v kateri kuharski mojstri pripravljajo dnevno sveže jedi iz lokalnih sestavin. V hotelu se nahaja tudi bar, kjer si lahko privoščite kavo, različne tople napitke in pestro ponudbo hladnih pijač.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • toplice z zdravilno in termalno vodo, ki blagodejno vpliva na zdravje
 • vključena izposoja palic za nordijsko hojo
 • možnost paketa z vključenim vstopom v finsko in turško savno in fitness
 • okušajte lokalna vina, rakijo in svetovno znane bele tartufe
 • bližina mestec Motovun in Grožnjan, ki sta vredna ogleda

Odličen nakup

Pestra dodatna ponudba

Razvajanje v dvoje

Za zdravje

VEČ O PONUDNIKU

Istarske toplice ležijo v severozahodnem delu istrskega polotoka. 35 km so oddaljene od Poreča, 10 km od Buzeta, le 40 km od italijanske meje in 10 km od meje s Slovenijo. Nahajajo se v nedotaknjeni naravi, stran od mestnih naselij. Naravna zdravilnost vode Istarske toplice loči od ostalih evropskih termalnih vrelcev in jih uvršča med prva 3 mesta v Evropi glede na kakovost vode in njene zdravilne učinke.

Med njihove storitve sodijo najrazličnejše oblike fizioterapije (hidroterapija, termoterapija, kinezioterapija ...), imajo pa tudi zobozdravstveno ordinacijo v polikliniki Sv. Stjepan. V centru lepote  nudijo širok spekter storitev za nego obraza, telesa, rok in nog, v njihovem wellness centru pa se boste lahko poslovili od vsakodnevnega stresa v bazenih, številnih vrstah savn, fitnesu in z raznovrstnimi masažami!

Poleg zdravilne vode je območje poznano tudi po ugodni klimi in nedotaknjeni naravi. V okolici najdemo številne označene steze za sprehode in planinarjenje, nekaj pa jih je primerno tudi za kolesarjenje.

KAM NA IZLET ?

 • Motovun: srednjeveško mesto s kamnitim obzidjem, ki je znano tudi po slovitem filmskem festivalu
 • Grožnjan: ali mesto umetnikov, saj je veliko slikarjev zapuščene stavbe, spremenilo v svoje slikarske ateljeje
 • Hum: najmanjše mesto na svetu
 • Tartufi: področje je posebno znano po belih tartufih, tukaj pa je bil najden tudi največji tartuf na svetu, ki je zabeležen v Guinessovi knjigi rekordov
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (130)