Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za najem mobilnih hišk na idiličnem kvarnerskem otoku Lošinj!

od 229,00 €

# / 12
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za najem mobilnih hišk na idiličnem kvarnerskem otoku Lošinj!

od 229,00 €

Kamp Rapoća*** in Kamp Lopari*** sta idealna destinacija za vse, ki si želite aktivno preživetih počitnic, a tudi sprostitve. Oba ponujata številne športne aktivnosti in animacijo za otroke, bolj pogumni pa lahko preizkusite tudi adrenalinske vodne športe. S seboj lahko vzamete tudi hišnega ljubljenčka, saj je je v Kampu Lopari del plaže namenjen prav njim. Obiščete lahko muzej Apoksiomen, ki je posvečen 2000 let stari bronasti skulpturi grškega atleta.

Peljite družino na počitnice! Otok Lošinj je idealna destinacija za vse, ki si želite aktivnega dopusta.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v SUPERIOR mobilni hiški v Kampu Rapoća*** ali Lopari*** na Lošinju
 • posteljnina in brisače
 • končno čiščenje

Kamp Rapoća*** in kamp Lopari***

KAMP RAPOĆA
Kamp se nahaja na začetku otoka Lošinj, na severni strani kraja Nerezine. Prostoren in dobro opremljen kamp je idealen za počitnikovanje do 500 oseb v lastnih šotorih, prikolicah, kamperjih, mobilnih hiškah in apartmajih. Kamp Rapoća krasita lep zvonik in samostan iz 15. stoletja. Postavitev kampa pod hribom Osoršćica (588 m) omogoča ljubiteljem narave nepozabne sprehode in panoramska doživetja lošinjskega arhipelaga. V bližini se nahaja zgodovinsko mestece Osor (4 km), ki je zanimiv izlet v preteklost.
Severovzhodna stran kampa je po celotni dolžini obdana s prodnato in deloma skalnato plažo. V samem kampu se nahaja caffe bar, trgovina s prehrambenimi izdelki, pekarna, prodajalna spominkov, menjalnica in internetna točka. Najmlajšim obiskovalcem kamp nudi lepo urejeno otroško igrišče, odraslim pa je na voljo igrišče za odbojko na pesku na sami plaži.

 

KAMP LOPARI***
Kamp se nahaja med zgodovinskim mestecem Osorjem in ribiškim mestom Nerezine, tik ob morju in ob vznožju hriba Osoršćica. Naravno je poraščen z mediteranskim rastlinjem, številni kamniti suhi zidovi pa ga delajo enkratnega in pristnega na celem Jadranu. Med sprehodom po kampu srečamo številna zelišča, drevje in rastline, ki rastejo na otoku, kar ustvarja občutek povezanosti z naravo in sprostitev v iskanju novih in nepozabnih motivov, doživetij in vonjev. Skrb za čistočo in ohranjanje naravnih lepot, ima svoje mesto v vsakem kotičku tega kampa.
Ponudba hrane in pijače se v kampu Lopari nahaja v prijetnem vzdušju istoimenske a la carte restavracije, v kateri lahko poskusite številne otoške ribje in mesne specialitete. Prijazno osebje v restavraciji vam bo z veseljem priskočilo na pomoč pri izbiri tradicionalnih jedi in pijače, da bi lahko v popolnosti doživeli otok in njegove darove. Večerna sprostitev na terasi, ob zvokih glasbe in petju čričkov, polepša vsakršno bivanje. V trgovini boste našli vse potrebno, s čimer boste vaše počitnice ukrojili po svojih željah in navadah.

MOBILNE HIŠKE
Mobilne hiške v Kapu Rapoća*** in Mobilne hiške v Kampu Lopari*** so idealne za 4 do 6 oseb. Imajo 2 spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, jedilnico, kopalnico s tušem, satelitsko televizijo, klimo in teraso. Na voljo je tudi parkirišče. Mobilne hiške v Kampu Lopari*** imajo tudi balkon.

PLAŽA
V kampu Lopari je 800 m dolga prodnata plaža v bližini mobilnih hišk, v kampu Rapoća pa je plaža skalnata in delno prodnata, v neposredni bližini kampa pa je tudi plaža, ki je namenjena psom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • sodobno opremljene comfort mobilne hiške za vso družino
 • nahajajo se le 2 minute hoje od plaže
 • oba kampa vsebujeta vso potrebno infrastrukturo: trgovino, restavracijo, bar ...
 • otrokom so na voljo igrišča, odrasli pa lahko najamete kolo (v kampu Lopari)
 • ogledate si lahko tradicionalne pomorske zemljevide, kompase in amfore
 • v muzeju Apoksiomen boste lahko sledili zgodbi grškega atleta v devetih scenah
 • tako boste v celoti doživeli Aposkiomna in tudi samo destinacijo otoka

Pestra dodatna ponudba

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Kamp Rapoća*** in kamp Lopari*** se nahajata na začetku otoka Lošinj, na severni strani kraja Nerezine. Lošinj je izjemno priljubljen hrvaški otok ki ima kar 260 sončnih dni na leto in je eden izmen najbolj sončnih krajev na Hrvaškem. Lošinj ima več kot 125-letno tradicijo zdraviliškega turizma. Zaradi kombinacije blage sredozemske klime, iglastih gozdov in morskega zraka, je Lošinj idealen kraj za okrevanje duše in telesa. 

KAM NA IZLET?

 • Otok se ponaša z bogato zgodovino, obiščete lahko muzej Apoksiomen z antičnim bronastmi kipom atleta, visok 192 cm, ki so ga našli na morskem dnu med otočkom Vele Orjule in otokom Lošinjem. Kip je bil iz morja dvignjen 27. aprila 1999. in je do sedaj edini večji bronasti kip najden na vzhodni obali Jadrana. Predvideva se, da je kip pristal v morju v začetku 1. stoletja, kamor so ga vrgli med hudim neurjem zaradi nevarnosti pred potopitvijo ladje ali kot daritev bogovom za varno vožnjo skozi osorski kanal do neke bogate destinacije na severu Jadrana.
 • Bogata kulturna dediščina je otoka je prisotna na vsakem koraku. Cerkvice, samostani, renesančne zgradbe, bazilike in antični ostanki se nahajajo povsod na otoku. V galeriji Fritzi v Malem Lošinju je shranjena izredno bogata umetniška zbirka hrvaških umetnikov, darilo prof. Andra Vida in Katarine Mihičić in zbirko tujih evropskih umetnikov, darilo Giuseppea Piperate. Muzejsko galerijski prostor Kula v Velem Lošinju priča o pomorski tradiciji otoka. Stalna razstava ima nalogo predstaviti zgodovino Lošinja, s posebnim poudarkom na lavno pomorsko preteklost. Razen stalne razstave je zagotovljen tudi prostor za občasne likovne in muzejske razstave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (220)