Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na popolne počitnice v apartmajih v osrčju Prekmurja!

od 89,00 €

Redna cena od 0,00 €

# / 11

Do 50% popust na popolne počitnice v apartmajih v osrčju Prekmurja!

od 89,00 €

Doživite idilo v Moravskih Toplicah! Prekmurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja. V domačih gostilnah lahko poleg vrhunskega vina poskusite kulinarične posebnosti in specialitete regije. Za popolno sprostitev pa so v bližini Terme 3000 in Terme Vivat, ki bodo zagotovo popestrile vaše počitnice.

Domačnost, neokrnjena narava ter bližina vodnega raja Terme 3000 in Terme Vivat vas bodo prevzeli!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Apartmajski hiši Moravske toplice
 • uporaba posteljnine, brisač, pralnega stroja
 • končno čiščenje
 • brezplačna uporaba kolesarnice
 • brezplačno parkirno mesto
 • dvigalo v hiši
 • brezplačen WiFi

apartmajska hiša Moravske toplice

Apartmajska hiša Moravske Toplice se nahaja na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. Nudijo 6 prostornih apartmajev, ki so raznoliko in vrhunsko opremljeni, ter 2 prijetna studia, v katerih se boste počutili diskretno in udobno. Še posebej je prijazna invalidnim osebam (dvigalo v hiši, parkirni prostor) in kolesarjem (kolesarnica).

APARTMAJI IN STUDII
Obsegajo dnevni prostor s kuhinjo s kompletno opremo (hladilnik, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica), spalnico in kopalnico s tuš kabino (pralni stroj, sušilec za lase, brisače, sobna kozmetika, komplet prve pomoči). Apartmaji so opremljeni s satelitsko LCD-televizijo, telefonom, radijem in domofonom. Imajo tudi teraso s pogledom na prekmursko ravnico.

 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v modernih in prostornih apartmajih na mirni lokaciji
 • možnost kopanja v Termah Vivat z zdravilno belo in črno termalno vodo
 • možnost razvajanja v Svetu savn Term Vivat, Vulkaniji in Bukovnici
 • obiščite grajski kompleks Grad ali se sprehodite ob Bukovniškem jezeru
 • povzpnite se na najvišji razgledni stolp Vinarium Lendava v Sloveniji
 • odlična ideja za družinske počitnice ali miren oddih v dvoje
 • razvajajte svoje brbončice s slastnim obrokom v lokalnih gostilnah

Domačim živalim prijazno

Dobro počutje

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Apartmajska hiša Moravske Toplice je hiša v kateri boste doživeli prijeten dopust v osrčju Prekmurja. Moravske Toplice se ponašajo z bogatim naborom možnosti za aktiven oddih. V okolici  je označenih 117 kilometrov poti za nordijsko hojo, rekreativnih poti in tematskih poti. Zavarovana območja narave na Goričkem so odlična priložnost za odkrivanje naravne in kulturne dediščine regije, po celotni pokrajini pa se vije Pomurska planinska pot.

TERME 3000
Popolnoma prenovljeno notranje termalno kopališče se razteza v dveh nivojih – spodnji del je namenjen živahnim in aktivnim, z veliko prostora za otroško igro in razposajenost. Če si boste želeli oddahniti od živžava, se lahko umaknete v natur bazen in se potopite v črno termo-mineralno vodo. Pred tem se lahko sprehodite po bosonogi poti, ki bo s štirimi različnimi podlagami, ki delujejo kot akupresurna masaža stopal, blagodejno in sproščujoče vplivala na vaše telo.

TERME VIVAT
Nahajajo se v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških, poslovnih in športnih storitev. Dopolnjuje jo edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda, ki prihaja iz globin vrelcev Term Vivat. Notranji del bazenskega kompleksa zajema rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. 

KAM NA IZLET?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vilirium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)