Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 53% popust na oddih z romantično večerjo in izposojo MTB koles!

od 79,00 €

Redna cena od 168,00 €

# / 12

Do 53% popust na oddih z romantično večerjo in izposojo MTB koles!

od 79,00 €

Redna cena od 168,00 €

Hotel Triglav je bil popolnoma obnovljen in se nahaja v samem centru Dobrne. Prepustite se objemu zdravilne vode in neokrnjeni naravi. Otroci lahko uživajo na urejenih igriščih, skupaj raziskujte sprehajalne poti, uživajte v bogati ponudbi kulinarike, ki daje kraju pravi čar ter se odpravite v Terme Dobrna, kjer lahko izkoristite številne popuste! V paket vključena tudi brezplačna izposoja koles, da boste lahko obiskali čudovite naravne znamenitosti v bližini.

Vključena tudi brezplačna izposoja koles, da boste lahko obiskali čudovite naravne znamenitosti v bližini! Možnost razvajanja s popusti v Termah Dobrna.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Triglav*** v Dobrni
 • dobrodošlica v sobi
 • brezplačna izposoja pohodnih palic
 • brezplačna izposoja koles
 • brezplačna uporaba interneta
 • brezplačno parkirno mesto

HOTEL TRIGLAV***

Hotel Triglav*** pripoveduje staro zgodbo o ljudeh, ki z veseljem prihajajo in zadovoljni odhajajo – zgrajen je bil že leta 1932, leta 2014 pa v celoti obnovljen. Hotel ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov. Lahko se prepotite v fitnes studiu, lahko pa se lotite osvajanja katere od pohodniških ali kolesarskih poti.

SOBE
Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi. Za udobno in prijetno bivanje vam je na voljo 8 dvoposteljnih sob, 2 enoposteljni sobi, 4 triposteljne sobe in 1 večji apartma.

KULINARIKA
Tradicija, spoštovanje in ljubezen do gostinstva so razlogi, da so se ponovno odprla vrata hotela in gostilne Triglav. Njihovo poslanstvo je ohranjati jedi naših dedkov in babic. Triglav ima tri vrhove – njihova hišna kulinarika je simbolno povezana z njimi. Za kulinarično ponudbo, ki je ena od osnovnih razlogov za bivanje pri njih, skrbijo odlični kuharji, ki pripravljajo hrano po letnih časih in radi zaidejo tudi med domače pridelovalce – presenečeni boste nad njihovimi krožniki: tradicionalna hrana, pripravljena na sodoben način. Njihova prednost je hitro prilagajanje in serviranje obrokov na klasičen način, razen bogatih zajtrkov, ki imajo pridih domačega.

Nudijo dnevno sveže malice in kosila, vikend kosila, a la cart ponudbo, romantične večerje, izbrana vina slovenskih vinorodnih področij, domače sladice, kavo Illy in domače čaje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v družinam in parom prijaznem hotelu z zajtrkom in večerjo
 • brezplačna izposoja koles in pohodniških palic za aktivnosti na prostem
 • možnost kopanja in koriščenja wellnessa v bližnjih Termah Dobrna
 • uživajte v blagodejni klimi ter bogati naravni dediščini in svežem zraku
 • odpravite se na na Paški Kozjak s Planinskim domom in na Koško uro
 • izkoristite ogled zbirke starin Hiša kulturne dediščine Polenek
 • 200m stran se nahaja najstarejše delujoče termalno zdravilišče Terme Dobrna

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel in gostišče Triglav se nahaja v Dobrni in ponuja brezplačen brezžični internet, teraso in restavracijo.
Zdraviliški park s kostanjevo alejo in Kneippov vrelec zdravja, potoček Drenovec, ki s svojim tokom polni Dobrnico, jama Ledenica, ki je v preteklosti gosposki hladila pijačo, Hudičev graben, ki že z imenom vzburi domišljijo in adrenalin, šumeči slap Šumečnik, cvetoča dolina Daje, Žeblarjeva peč z urejeno plezalno potjo, gozdovi in travniki, ki vodijo na Paški Kozjak s Planinskim domom in Koška ura, po kateri so včasih vedeli, kdaj je čas za malico … se nesebično ponujajo, da jih odkrijete.

 

KAM NA IZLET?

 • Šmartinsko jezero: umetno po nastanku, v neposredni bližini Celja, sredi travnikov in gozdov, je priljubljeno med sprehajalci, rekreativci in športniki
 • Celje: oglejte si Celjski grad, domovanje nekdanjih celjskih grofov
 • jama Pekel: prostorne dvorane in ozke soteske
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (234)