Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 59% popust na gorski oddih v edinstvenih kočah v pastirskem slogu!

od 99,00 €

Redna cena od 240,00 €

# / 9

Do 59% popust na gorski oddih v edinstvenih kočah v pastirskem slogu!

od 99,00 €

Redna cena od 240,00 €

Pobegnite v raj, v gorske koče, narejene po vzoru pastirskih, ki so simbol Velike planine! Preizkusite se v kuhanju v kaminu na drva s pečico, seznanite se s pastirsko tradicijo in se podajte na raziskovanje okolice. Če si želite aktivnega oddiha, Velika planina nudi številne pohodniške in kolesarske poti, pozno jeseni pa vas bo že pričakal sneg. Vsekakor pa ne smete pozabiti poskusiti tipičnih sirov in drugih dobrot! Pogled na Kamniške Alpe zagotovo navduši prav vsakogar!

Visokogorska sprostitev! Naj vas prebudijo kravji zvonci in čist gorski zrak, vi pa se razvajajte v koči na idilični lokaciji.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • najem koče za do 5 osebe (2 odrasla in do 3 otroci) na Veliki planini
 • brezplačen najem ležalnikov
 • dobrodošlica ob prihodu
 • najem družabnih iger

koče na veliki planini

Koče se nahajajo na Veliki planini, na višini 1600 m blizu Zelenega roba in so najlažje dostopne z gondolo ter sedežnico. Koče so povsem obnovljene in luksuzno urejene. Na zunaj spominjajo na tradicionalne pastrirske bajte, njihova notranjost pa ponuja udobje gorske koče s posebnimi dodatki, ki jih na Veliki planini težko srečate: savna (z doplačilom), talno ogrevanje v kopalnici, kuhinja z indukcijsko ploščo ali štedilnikom na plin, topla voda tako v kopalnici kot v kuhinji ...
Gorske koče Encijan, Pehta, Resa in Zlatica so opremljene v tradicionalnem slogu. Koča Encijan je velika 15 m2 in lahko sprejme 4 osebe. Ostale koče so večje, 50-80 m2 in so primerne za 6-7 oseb. Vse koče so opremljene s spalnimi prostori in kopalnico s prho, umivalnikom in WC-jem. V osrednjem prostoru je kamin, v katerem lahko tudi kaj spečete, in kuhinja s štedilnikom na plin ali indukcijo. Ležišča so v mansardi s pogledom na Kamniške Alpe.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nastanitev v eni od najlepših koč v neposredni bližini Zelenega roba
 • uživanje v toplem planinskem soncu na terasi s klopmi in ležalniki
 • čudovit pogled na gore in Kamnik z okolico v daljavi
 • unikatne hiške, ki nudijo pravo udobje doma
 • možnost najema koče z vikinškim bazenom
 • možnost okrepčanja z lokalnimi mlečnimi dobrotami
 • raziskujte okolico s kolesom ali se odločite za pohode po bližnjh vrhovih
 • oglejte si muzej pastrirskega življenja in bližnjo kapelico

Dolga veljavnost kupona

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Koče se nahajajo na Veliki planini, na višini 1600 m blizu Zelenega roba in so najlažje dostopne z gondolo ter sedežnico. Turistično naselje so zgradili po načrtih arhitekta Vlasta Kopača leta 1964. Koče so narejene v edinstvenem slogu in po vzoru tipičnih pastirskih koč. V preteklosti so bile namenjene delavcem v podjetjih v Kamniku, po neodvisnosti Slovenije pa so skoraj vse koče prodali posameznikom.
Po dvajsetih letih je turizem na Planini znova zaživel in koče so spet namenjene turistom. Velika planina je popolna destinacija za vse, ki si želijo počitka, ki imajo radi gore, mir in tišino. Velika planina postane posebej čarobna v poznih jesenskih mesecih, ko zapade prvi sneg, ki običajno ostane vse do aprila. Do koč vas pripelje le ozka stezica skozi sneg, pred kočami pa vas pričakajo pravi snežni zameti. Čez zimo pa se Velika planina spremeni v pravi raj za mučarje. Velika planina je manjše smučišče, primerno za družine na višini med 1412 m in 1666 m. Ponuja 6 km smučarskih prog srednje zahtevnosti.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)