Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do HUDA CENA na družinski oddih v idiličnih apartmajih v Panonski vasi!

79,00 €

# / 7

Do HUDA CENA na družinski oddih v idiličnih apartmajih v Panonski vasi!

79,00 €

Oddidite na počitnice v naravi! Nepozabno doživetje v apartmajih Panonske vasi, ki s svojo starodobno podobo navdušuje, hkrati pa ponuja vse ugodnosti današnjega življenja. Pustite se razvajati in se sprostite v bližnjih Termah 3000, ki so ene izmed najbolj priljubljenih slovenskih term! Gurmani pa bodo lahko prišli na svoj račun na slavnostni Martinovi pojedini ob spremljavi glasbene skupine Tropik.

Udobni apartmaji, opremljeni v pristnem prekmurskem stilu v bližini ene izmed najbolj priljubljenih term pri nas!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • bivanje v apartmajih mansardnega tipa v Panonski vasi
 • brezplačno kopanje v Termah 3000 za otroke do 4,99. leta starosti
 • uporaba posteljnine in brisač
 • končno čiščenje
 • LCD televizija, klima
 • WiFi, Parkirišče

PANONSKA VAS

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov Terme 3000. Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, kulinarična doživetja in razvajanja v termalnih vodah sosednjih term. Panonska vas je, tako kot celotna Panonska vas, zgrajena po prekmurskem izročilu. 

APARTMAJI
Apartma za 3-4 osebe v mansardi je odlična rešitev za manjše družine. Velikosti okrog 30 m2 nudi sobo z zakonsko in enojno posteljo, kuhinjsko nišo z mikrovalovno pečico, hladilnikom in jedilno mizo, ter kopalnico s prho in wc-jem.

KULINARIKA
Prave prekmurske počitnice lahko izkusite v Panonski vasi: Od prekmurskega zajtrka do kosila in večerje. Bograč, dodoli, prekmurska gibanica ... V kolikor želite prekmursko kulinariko okusiti v Panonski vasi, ki jo ponujajo za določene skupine, ki imajo celodnevne programe (duhovne vaje, meditacijo, telovadbo), se lahko v naprej dogovorite in pripravili vam bodo časovno določene obroke s posebnim načinom priprave, ki ga poznajo le redki kulinarični strokovnjaki v Sloveniji (Velja le ob vnaprejšnjem dogovoru in za skupine).

TERMALNI PARK TERME 3000
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih prenovljenega kopališča! V termalnem parku je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C.
Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. 
Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. V termalnem parku sta tudi 2 tobogana (140 in 170 m) z zvočnimi in vizualnimi efekti. 

MARTINOVA VEČERJA
-predjed: kostanjeva kremna juha z jurko
-glavna jed: zapečena Martinova gos na posteljici rdečega zelja, domači mlinci zabeljeni z ocvirki, piščančji trakci s sezamom Dödöli v smetansko čebulni omaki 
-solata
-sladica: jesenska pavlova tortica

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobni apartmaji, opremljeni v pristnem prekmurskem stilu
 • v bližini Term 3000 Moravske Toplice
 • v bližini enega izmed največjih golf igrišč v Sloveniji
 • nepozaben razgled po prostranih prekmurskih poljih
 • popolne poletne počitnice v naravi

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000). Naselje sestavlja sedem, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, kulinarična doživetja in razvajanja v termalnih vodah sosednjih term. V okolici se nahajajo tudi številne znamenitosti, kot je Otok ljubezni, rotunda iz 14. stoletja, dvorec Rakičan, grad Grad na Goričkem ter stolp Vinarium.

BAZENI VIVAT
Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks Term Vivat obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 

WELLNESS
Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih Kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobremu počutju in lepoti telesa in duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, negami telesa, terapijami z ribicami garra rufa, anticelulitnimi in shujševalnimi programi.

GOLF IGRIŠČE LIVADA – Najdaljše igralno polje v Sloveniji
Posebnost Golf igrišča Livada je igralno polje številka 9, ki je najdaljše v Sloveniji. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami. Golf igrišče Livada je tako primerno za začetnike kot za izkušene golfiste.

KAM NA IZLET?

 • Pustolovski park Bukovniško jezero: V parku, ki se nahaja ob čudovitem Bukovniškem jezeru, je skupaj 58 elementov, od tega 7 unikatnih. Najdaljša plezalna pot ima razpon kar 27 metrov. Park ima prilagojene programe glede na starostne skupine in zmogljivosti.  
 • Bukovniško jezero: Jezero in čudovit gozd, ki ga obdaja nudi domovanje številnim živalim na ogled pa nudi tudi okoli 300 različnih rastlinskih vrst. V premeru 450 metrov okrog izvira je odkritih in označenih 26 zdravilnih točk. Bukovniško jezero s svojimi sprehajalnimi potmi je odličen izlet v naravo.
 • Doživljajski park Vulkanija: Spoznajte zadnji bruhajoč vulkan, ki je ustvaril vulkansko pobočje Smrekovec, na območju današnje Slovenije pri Gradu na Goričkem in doživite njegov izbruh. 
 • Grad - največji Grad na Slovenskem: Grajsko poslopje, s 365 sobami, spada med najobsežnejše fevdalne komplekse na Slovenskem. Na poti poleg kulturno-zgodovinskih in naravnih znamenitosti spoznate tudi prijazne domačine, ki bodo ponudili rokodelske izdelke, goričke kulinarične dobrote ali drugo ljudsko izročilo.
 • Kmečki muzej Pristava: Prikazuje 600 let vaške zgodovine in 500 let družinske zgodovine. Ogledate si lahko kmečko izbo s pečjo in ostalimi družinskimi predmeti, ki ponazarjajo kmečko življenje 19. stoletja.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (181)