k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 68% popust na družinski oddih v idiličnih apartmajih v Panonski vasi!

od 99,00 €

Redna cena od 310,00 €

# / 7

Do 68% popust na družinski oddih v idiličnih apartmajih v Panonski vasi!

od 99,00 €

Redna cena od 310,00 €

Poletne počitnice v naravi! Nepozabno doživetje v apartmajih Panonske vasi, ki s svojo starodobno podobo navdušuje, hkrati pa ponuja vse ugodnosti današnjega življenja. Pustite se razvajati naravi in se sprostite v bližnjih Termah 3000, ki so ene izmed najbolj priljubljenih slovenskih term! 

Udobni apartmaji, opremljeni v pristnem prekmurskem stilu v bližini ene izmed najbolj priljubljenih term pri nas!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • bivanje v apartmajih mansardnega tipa v Panonski vasi

 • brezplačno kopanje v Termah 3000 za otroke do 4,99. leta starosti
 • uporaba posteljnine in brisač
 • končno čiščenje
 • uporaba koles in žara
 • LCD televizija, klima
 • WiFi, Parkirišče

PANONSKA VAS

Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov Terme 3000. Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, kulinarična doživetja in razvajanja v termalnih vodah sosednjih term. Panonska vas je, tako kot celotna Panonska vas, zgrajena po prekmurskem izročilu. 

APARTMAJI
Apartma za 3-4 osebe v mansardi je odlična rešitev za manjše družine. Velikosti okrog 30 m2 nudi sobo z zakonsko in enojno posteljo, kuhinjsko nišo z mikrovalovno pečico, hladilnikom in jedilno mizo, ter kopalnico s prho in wc-jem.

KULINARIKA
Prave prekmurske počitnice lahko izkusite v Panonski vasi: Od prekmurskega zajtrka do kosila in večerje. Bograč, dodoli, prekmurska gibanica ... V kolikor želite prekmursko kulinariko okusiti v Panonski vasi, ki jo ponujajo za določene skupine, ki imajo celodnevne programe (duhovne vaje, meditacijo, telovadbo), se lahko v naprej dogovorite in pripravili vam bodo časovno določene obroke s posebnim načinom priprave, ki ga poznajo le redki kulinarični strokovnjaki v Sloveniji (Velja le ob vnaprejšnjem dogovoru in za skupine).

TERMALNI PARK TERME 3000
Obilje vodnih doživetij v 2 nadstropjih prenovljenega kopališča! V termalnem parku je 8 bazenov različnih velikosti, s temperaturo od 30 do 38 °C.
Zgornji del notranjega kopališča je namenjen počitku in sprostitvi. Osvežitev boste poiskali pri ledenem vodnjaku in natur bazenu s črno termo-mineralno vodo. V Ajdovi počivalnici boste počivali na blazinah, polnjenih z ajdovimi luščinami, ki pomirjajo, sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa. 
Spodnji del termalnega parka je kot nalašč za živahne in aktivne, za plavanje in čofotanje. Otroški bazen z drčo pa ponuja ogromno prostora za otroško igro in razposajenost. V termalnem parku sta tudi 2 tobogana (140 in 170 m) z zvočnimi in vizualnimi efekti. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • udobni apartmaji, opremljeni v pristnem prekmurskem stilu
 • v bližini Term 3000 Moravske Toplice
 • v bližini enega izmed največjih golf igrišč v Sloveniji
 • nepozaben razgled po prostranih prekmurskih poljih
 • popolne poletne počitnice v naravi

Odličen nakup

Podjetje s tradicijo

Za otroke brezplačno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Panonska vas je odlična izhodiščna točka za vse, ki si želite raziskati lepote Prekmurja. Leži v panonski nižini, sredi Prekmurja in je le minutko oddaljeno od Term 3000, slabih 9 km od Murske sobote in slabo uro od Madžarske meje. Prostrane ravnine ravnine vas bodo očarale.
Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

TERME 3000
V bližini se nahajo tudi Terme 3000, ki se ponašajo z ogromnim vodnim parkom in edinstveno črno termomineralno vodo, ki je edinstvena tudi v svetovnem merilu. Uporablja se kot pomoč pri zdravstvenih tegobah in v wellness storitvah. Proti doplačilu si lahko privoščite tudi medico-wellness storitve, ki ponujajo masaže z zelišči s prekmurskih livad, tematske in ajurvedske masaže, počivalnico s sepratijami, nego telesa in obraza, hotelske savne, masaže za lajšanje bolečin, kopeli z aromo in kromoterapijo, klasične lepotilne nege in preizkusite lastno kozmetično znamko Termn 3000 Thermalium.

TERME VIVAT
Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Bazenski kompleks Term Vivat obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 

KAM NA IZLET ?

 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi goszd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmancki kotiček kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite lahko zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja kjer so zbrani okusi buče, prekmurske gibanice, brezgovo presenečenje, kurkink okus po raju ter zlati traminec. 
 • Terme Vivat: iz globin termalnih vrelcev, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
 • Stolp Vinarium: Lendava, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. 
 • Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih.
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst, prav tako pa lahko orhideje tudi kupite.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (185)