k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 58% popust na aktivni zimski oddih z vključeno romantično večerjo!

od 69,00 €

Redna cena od 158,00 €

# / 13

Do 58% popust na aktivni zimski oddih z vključeno romantično večerjo!

od 69,00 €

Redna cena od 158,00 €

Hotel Triglav je bil popolnoma obnovljen leta 2014! Nahaja se v samem centru Dobrne in omogoča enostaven dostop do vseh naravnih in kulturnih znamenitosti kraja, ki so v zimskem času naravnost čudovite! Prepustite se objemu zdravilne vode in neokrnjeni naravi. Otroci lahko uživajo v urejenih igriščih, skupaj raziskujte sprehajalne poti in uživajte v bogati ponudbi kulinarike, ki daje kraju pravi čar!

Vključena romantična večerja in brezplačna uporaba nordijskih palic!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Hotelu Triglav***
 • brezplačna uporaba nordijskih palic
 • brezplačna uporaba interneta
 • brezplačno parkirno mesto

HOTEL TRIGLAV***

Hotel Triglav*** pripoveduje  staro zgodbo o ljudeh, ki z veseljem prihajajo in zadovoljni odhajajo – zgrajen je bil že leta 1932, leta 2014 pa v celoti obnovljen. Hotel ima vse, kar potrebuje vsak pravi hotel za udoben počitek in prijetno počutje svojih gostov. Lahko se prepotite v fitnss studiu, na igriščih za tenis in odbojko, lahko pa se lotite osvajanja katere od pohodniških ali kolesarskih poti.

SOBE
Vse sobe so zračne, moderne in tople, vsaka ima kopalnico s tuš kabino in sušilcem za lase, prostorno garderobno omaro, televizijski sprejemnik in brezplačno brezžično omrežje, da boste svoje prijetne trenutke lahko delili z drugimi. Za udobno in prijetno bivanje vam je na voljo 8 dvoposteljnih sob, 2 enoposteljni sobi, 4 triposteljne sobe in 1 večji apartma.

KULINARIKA
Tradicija, spoštovanje in ljubezen do gostinstva so razlogi, da so se ponovno odprla vrata Hotela in gostilne Triglav. Njihovo poslanstvo je ohranjati jedi naših dedkov in babic. Triglav ima tri vrhove – njihova hišna kulinarika je simbolno povezana z njim. Za kulinarično ponudbo, ki je ena od osnovnih razlogov za bivanje pri njih, skrbijo odlični kuharji, ki pripravljajo hrano po letnih časih in radi zaidejo tudi med domače pridelovalce – presenečeni boste nad njihovimi krožniki: tradicionalna hrana, pripravljena na sodoben način. Njihova prednost je hitro prilagajanje in serviranje obrokov na klasičen način, razen bogatih zajtrkov, ki imajo pridih domačega.
Nudijo 
dnevno sveže malice in kosila, vikend kosila, a la cart ponudbo, romantične večerje, izbrana vina slovenskih vinorodnih področij, domače sladice, kavo Illy in domače čaje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bivanje v družinam in parom prijaznem hotelu z zajtrkom in večerjo
 • možnost kopanja in koriščenja wellnessa v bližnjih Termah Dobrna
 • kolesarite ali se podajte na pohod
 • odpravite se na na Paški Kozjak s Planinskim domom in na Koško uro
 • izkoristite 2-urni pohod z lokalnim vodičem in ogled zbirke Kozolec
 • uživajte v blagodejni klimi ter bogati naravni dediščini in svežem zraku
 • brezplačna izposoja koles in nordijskih palic za aktivnosti na prostem
 • 200m stran se nahaja najstarejše delujoče termalno zdravilišče Terme Dobrna

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Razvajanje v dvoje

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel in gostišče Triglav se nahaja v Dobrni in ponuja brezplačen brezžični internet, teraso in restavracijo.
Zdraviliški park s kostanjevo alejo in Kneippov vrelec zdravja, potoček Drenovec, ki s svojim tokom polni Dobrnico, jama Ledenica, ki je v preteklosti gosposki hladila pijačo, Hudičev graben, ki že z imenom vzburi domišljijo in adrenalin, šumeči slap Šumečnik, cvetoča dolina Daje, Žeblarjeva peč z urejeno plezalno potjo, gozdovi in travniki, ki vodijo na Paški Kozjak s Planinskim domom in Koška ura, po kateri so včasih vedeli, kdaj je čas za malico … se nesebično ponujajo, da jih odkrijete.

TERME DOBRNA
Kar neverjetnih 600 let tradicije in kraji, ki človeka prevzamejo do te mere, da se želi vrniti. Dobrna je zagotovo kraj, kamor se boste radi vračali. Terme Dobrna že vrsto let navdušujejo s svojo sodobnostjo in tako se Dobrna ponaša z enim izmed najkvalitetnejših zdravilišč pri nas. V letih 1900 je imelo Zdravilišče zelo velik sloves. Sem so zahajali pomembni ljudje, med njimi je bil leta 1907 tudi nemški pisatelj Karl May, ki je v miru in tišini Dobrne iskal navdih za svoja dela in je med bivanjem tukaj zapravil celotno premoženje. Terme Dobrna do obiskali tudi Ludvik Bonaparte, Ban Jelačić in škof Anton Martin Slomšek.

KAM NA IZLET
Obiščite lahko Hišo kulturne dediščine – zbirka Polenek je točka, do katere boste brez težav prišli peš – pot vas bo peljala skozi Terme Dobrna, kjer lahko takoj za Vilo Higiea na desni opazite galerijo nabožnih slik ter mašnih oblačil in pripomočkov Kapelica. V bližini se nahaja nekdanji topliški kozolec, kjer si boste lahko ogledali številne predmete, orodja in stroje, ki so jih v preteklosti ljudje uporabljali pri svojem vsakdanjem življenju.
Tudi izletniška kmetija Pri Minki je primerna za prijeten sprehod, še zlasti, če vam družbo delajo otroci. Do nje boste prispeli po isti poti kot k Hiši kulturne dediščine. Obiščite turistično kmetijo Soržev mlin, kjer sta zanimivost kmetije zgodovinski mlin in žaga, ki delujeta še danes.
V bližini se nahaja še Kulturno središče evropskih vesoljskih tehnologij KSEVT Vitanje. Na razcepu Žalec-Velenje se lahko ljubitelji sira usmerite proti Žalcu, kjer vas v bližnji Galiciji z veseljem pričakuje Kmetija Podpečan. V bližini Celja pa vam bližnji Vojnik ponuja vpogled v kulturno in sakralno zgodovino – graščina Tabor, Cerkev sv. Florijana in Župnijska cerkev sv. Jerneja ter Cerkev Marije sedem žalosti, in več sto let stare “krajane”, 600-letni črni gaber, 300-letni Grilčev hrast ali 250-letna Sejkova lipa. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)