k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 73% ceneje na SPA & wellness oddih s polpenzionom v deželi Petra Klepca!

od 99,00 €

Redna cena od 360,00 €

# / 14

Do 73% ceneje na SPA & wellness oddih s polpenzionom v deželi Petra Klepca!

od 99,00 €

Redna cena od 360,00 €

Oddih za romantično razvajanje ali družinsko pustolovščino. Zabavajte se v adrenalinskem parku, na Paintballu ali pa se podajte na lov za zakladom Petra Klepca. Privoščite si sprostitev v SPA in wellness centru in se odpravite na nočni pohod z baklami ob reki Kolpi. Popolna priložnost za predah od vsakdana!

Privoščite si pustolovski ali sproščujoč oddih v objemu narodnih parkov. Brezplačno bivanje za otroke do 5. leta!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v Hotelu Kovač*** ali hotelski depandansi***
 • samopostrežni zajtrk in menu večerja z 4 vhodi (juha, glavna jed s prilogami, solata, sladica) v restavraciji Peter Klepec
 • neomejen vstop v SPA & wellness Kovač
 • 1x najem koles za 2 osebi
 • 1x lokostrelstvo za 2 osebi
 • 1x nordijska hoja za 2 osebi
 • brezplačen Wifi
 • brezplačno parkirišče

HOTEL KOVAČ***

Hotel Kovač*** in Hotelska depandansa***  se nahajata v bližini reke Kolpe, obdana z narodnimi parki predstavlja odlično izhodišče za raziskovanje jam ter hrvaške obale. Depandansa je bila v letu 2009 prenovljena. Na voljo so dvoposteljne in družinske sobe za 2+2 osebe. Vsaka soba ima televizijo, telefon, internet, minibar, kopalnico s prho.

ŠPORTNI CENTER
Športni center sestavlja adrenalinski park, 2 teniški igrišči, team building poligon, lokostrelski poligon, paintball poligon, igrišče za odbojko, v neposredni bližini pa tudi igrišče za košarko in mali nogomet. Poleg tega v centru nudijo kar najrazličnejše programe, kot so na primer izleti z rafti ali kanuji, športni ribolov, orientacijski teki itd. Vsi izleti in programi so primerni za posameznike, družine, skupine, šole, podjetja, saj jih prilagajajo glede na starost in zmožnost skupine. Imajo lastno opremo in vodnike z izkušnjami in licencami.

SPA & WELLNESS KOVAČ
V sklopu wellnessa se nahaja plavalni bazen velikosti 20x6,5 metra. Bazen je primeren tudi za neplavalce. V bazenu se nahaja tudi protitočno plavanje in podvodna masaža. Temperatura vode v bazenu je 28-30 °C. Bazen poseben čar pridobi s podvodno razsvetljavo, ki se vključi ponoči in ustvari romantično vzdušje. Poleg bazena stoji masažna kad (jacuzzi) za 6 oseb, v kateri je kar 100 šob. V masažni kadi je 100 šob, ki vas prijetno zmasirajo. V wellnes centru lahko obiščete tudi različne savne.

KULINARIKA
Notrnjost restavracije hotela je urejena v etnostilu Petra Klepca. V restavraciji vam je na voljo 110 sedežev, poleg klasičnih jedi pa vam nudijo še jedi značilne za njihove kraje kot so jelenove salame, patirski lonec (divjačina, teletina, govedina) za sladico po borovničev zavitek, skutina pita po babičino ali okusna čokoladna torta. Poleg vsega vam v restavraciji ponujajo domači kruh, ki ga pečejo večkrat dnevno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • adrenalinski park, paintball, cosmoball
 • sprostitev v savnah in neomejeno kopanje
 • najem koles, lokostrelstvo in možnost nordijske hoje
 • večerni pohod z bakljami
 • dodatne ugodnosti za otroke
 • notranjost restavracije hotela urejena v etnostilu Petra Klepca
 • bogat samopostrežni zajtrk in večerja
 • popust na aktivnosti, ki se izvajajo v hotelu
 • hišni ljubljenčki so dovoljeni

Dolga veljavnost kupona

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Kovač*** v Osilnici v bližini reke Kolpe je obdan z narodnimi parki in predstavlja odlično izhodišče za raziskovanje jam ter hrvaške obale. Narodni park Risnjak je hrvaški narodni park in se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine. Leta 1997 so park razširili na 6400 hektarjev, tako da je danes na območju parka tudi izvir reke Kolpe.

KAKO DO NAS
Najboljša pot do nas iz Ljubljanske smeri: Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka (pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica
Najboljša pot do nas iz Primorske smeri: avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-Osilnica

KAM NA IZLET?
Obiščite pragozd Krokar, ki je kraljestvo bukve. Vendar je ekosistem stalno spreminjajoče se ravnovesje med tlemi, klimo in neštetimi živimi organizmi - od mikroskopsko majhnih do medveda in dreves, ki so zagotovo najpomembnejši del pragozda, ogrodje in najdebelejša koža življenja v visokokraškem gozdu.
V Osilniški dolini se je iz davnine ohranilo vseh sedem cerkva, vsaka ima nekaj posebnega, značilnega. Najstarejša cerkev, ne samo v dolini, temveč tudi na sv. Egidij v ribjeku kočevskem, je cerkev sv. Egidija v ribjeku. Glavni oltar nosi letnico 1681.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (188)