Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

City-break na Dunaju! HUDA CENA za oddih v hotelu s poslikavami Gustava Klimta!

80,00 €

# / 9

City-break na Dunaju! HUDA CENA za oddih v hotelu s poslikavami Gustava Klimta!

80,00 €

Avstrijska prestolnica vas vabi, da si ogledate to čudovito in raznoliko mesto ob Donavi, od koder so Habsburžani vladali tudi našim deželam. Raziščite cesarsko mesto v hotelu z detajli znanega slikarja Gustava Klimta. Sprehodite se po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga in okusite imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek.

Vključeno darilo dobrodošlice - steklenica vina! Obiščite znameniti muzej voščenih lutk Madame Tussauds ali najstarejši živalski vrt na svetu!

Klimt Hotel Wien***

Klimt Hotel*** na Duanju je s svojo lokacijo idealna destinacija za turiste ter popotnike, ki želijo raziskovati znamenitosti Dunaja in okolico. Na voljo je 26 sodobno opremljenih sob. V hotelu so poslikave znanega slikarja Gustava Klimta, pred hotelom pa je park in s soncem obsijana terasa, kjer se lahko sprostite. Tramvajska postaja, s katero se lahko odpeljete v središče prestolnice je le 3 minute hoje stran. 

SOBE
Dvoposteljne sobe so velike 22 m2 in imajo lastno kopalnico s kadjo ali prho, WC in sušilcem za lase. Sobe so zaradi velikih oken zelo svetle, v sobi pa je še pisalna miza in pa satelitska televizija.

KULINARIKA
V hotelskem baru vam vsako jutro postrežejo z okusnim bogatim samopostrežnim zajtrkom. Zajtrk vključuje tradicionalno dunajsko pecivo, zajtrk pa si lahko privoščite tudi na sončni terasi pred hotelom. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • raziščite cesarsko mesto v hotelu z detajli znanega slikarja Gustava Klimta
 • mirna lokacija hotela primerna za vse turiste in popotnike
 • le 3 minute hoje stran od tramvajske postaje, ki vas popelje v središče
 • sprehodite se po centru od trga Marije Terezije do Štefanovega trga
 • okusite imenitno in slavno torto sacher ali pravi dunajski zrezek
 • najstarejši živalski vrt na svetu, ki so ga Habsburžani ustanovili leta 1752

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotela A&O Prague Metro Strizkov in A&O Prague Rhea sta del hotelske verige A&O Prague. Oba se nahajata tik ob železniški postaji, zato ste v središču Prage v 10-15 minutah. Ponujata udobno opremljene sobe, zjutraj pa vas postrežejo z odličnim zajtrkom. 

KAM NA IZLET?

 • izleti, peš ekskurzije po Pragi in plovba po reki Vltavi s kosilom ali večerjo na ladji so zelo priljubljeni
 • odpravite se lahko tudi na panoramski 2-urni ogled Prage, na katerem boste iz luksuznega odprtega panoramskega avtobusa občudovali najbolj znane spomenike Starega in Novega Mesta
 • ogledate si lahko Praški grad ter židovsko četrt Josefov
 • ogledate si lahko številne znamenitosti, med najzanimivejše in najbolj obiskne zagotovo sodi znameniti grad Hradčani iz 14. stoletja
 • v okolici so tudi številni muzeji (Dvořákov muzej, Smetanov muzej, Muzej stare češke umetnosti na Praškem gradu, Narodni tehnični muzej, Praški židovski muzej, Narodni muzej in mnogi drugi)
 • v decembru lahko obiščete čudovite adventne markete
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)