Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Aktivne počitnice! HUDA CENA za najem mobilne hiške v nagrajenem kampu!

od 98,00 €

# / 14

Aktivne počitnice! HUDA CENA za najem mobilne hiške v nagrajenem kampu!

od 98,00 €

Uživajte v čudoviti mobilni hiški v izjemnem okolju, ki bo s slikovito naravo očaralo prav vsakogar. CampingIN Park Umag nudi več športnih igrišč za tenis, odbojko in nogomet ter številne zanimive aktivnosti za otroke. Odpravite se na sprehod po urejeni plaži ali pa se le spočijte in naberite nekaj vitamina D!

Preživite aktivne počitnice v idiličnem kampu, ki bo s slikovito naravo očaral prav vsakogar!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v kampu CampingIN Park Umag****
 • stroški elektrike, vode, plina in klime
 • pokrita terasa 24 m2, žar, miza in stoli na terasi, ležalniki
 • 1 brezplačno parkirišče/mobilno hišico (za 2. vozilo je potrebno doplačilo po ceniku kampa)
 • WiFi

CampingIN Park Umag****

CampingIN Park Umag**** je visokokakovosten in nagrajevan kamp na istrski obali Jadrana. Obkrožen je z bujnim zelenjem, nudi prostrane parcele, tu pa je tudi čudovit eko-park z avtohtonim rastlinjem. Ta naravna oaza nudi namestitev na parcelah, v mobilnih hišicah in v Superior hišicah. CampingIN Park Umag je okolju prijazen kamp s čudovito urejeno okolico. 

MOBILNE HIŠKE
Mobilne hiške so velike 24 m2 in se nahajajo na parceli velikosti 150 m2. Imajo eno spalnico z zakonsko posteljo in dodatno spalnico z dvema posteljama, popolnoma opremljeno kuhinjo z velikom hladilnikom z zamrzovalnikom (179 + 39 l) ter kopalnico s tušem. Vsaka hiška ima pokrito leseno teraso z mizo in stoli, velika vhodna panoramska vrata, klimatsko napravo in televizijo.

PLAŽA
Plaža v kampu CampingIN Park Umag je večinoma kamnita, del plaže pa je bil prenovljen in je prodnat z urejenimi mesti za vstop v morje. V zalivu je plaža betonirana z urejenim prostorom za sončenje, omogočen je tudi vstop v morje invalidnim osebam. Kamping parcele od plaže loči širši travnati pas, kjer je tudi možno sončenje ali pa igranje različnih iger. Del plaže je namenjen tudi kopanju kužkov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • namestitev v visokokakovostnem in nagrajenem kampu na istrski obali
 • družinska mobilna hiška le 50 do 100 m oddaljena od plaže
 • kamp nudi storitve za otroke od 8 mesecev dalje pa vse do najstniških let
 • obilica družinskih aktivnosti: zabavni programi, bazeni, športne aktivnosti
 • zabavno-izobraževalni eko park s prikazom istrskih znamenitosti
 • betonirana in naravna plaža z naravno senco, 3 km promenade ob morju
 • rekreirajte se na novo urejenih kolesarskih poteh od Umaga do Novigrada
 • pridruži se vam lahko tudi hišni ljubljenček, ki bo užival z vami

Pestra dodatna ponudba

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija TourISTRA je agencija s sedežem v Umagu, ki se ukvarja z namestitvami in potovanji po Istri. Dolgoletne izkušnje, odlična organizacija v podjetju in prizadevanje osebja jih dela tako uspešne.

Park Umag je po površini največji kamp v Istri in je kategoriziran s štirimi zvezdicami. Leži na zahodni obali Istre, le osem kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč, deset kilometrov oddaljenega od hrvaško-slovenske meje. Zaradi lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp CampingIN Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2017 prejel nagrado Superplatz. Nizozemski avtoklub ANWB je kamp uvrstil med Best Kids Camping - med 10 najboljših evropskih kampov s ponudbo otroške animacije.

KAM NA IZLET?

 • MESTO UMAG: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
 • ANTIČNI OSTANKI V KATORU: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
 • MESTNO OBZIDJE: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
 • SAVUDRIJSKI SVETILNIK: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.  
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (207)