k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Aktiven odklop v naravi! HUDA CENA za bivanje z možnostjo zajtrka v Bohinju!

od 9,90 €

# / 12
SAMO NA KUPONKO.SI

Aktiven odklop v naravi! HUDA CENA za bivanje z možnostjo zajtrka v Bohinju!

od 9,90 €

V Pr Pristavc hostlu in penzionu bo poskrbljeno za udobno namestitev, mirna okolica pa vam bo omogočila popolno zbistritev misli. Podajte se na pohod ob Bohinjskem jezeru in se naužijte svežega gorskega zraka. Občudujte tudi naravni fenomen korit Mostice ter slap Savice, katerega štejemo v najbolj priljubljene in obiskane atrakcije Slovenije. Izkoristite še dodatni popust in se odpravite v priljubljeni Vodni park Bohinj!

Lokacija je tudi čudovita izletniška točka za pohodništvo in ostale jesenske in zimske aktivnosti!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 20% popust na celodnevno kopalno karto v Vodnem parku Bohinj
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen WiFi

Pr Pristavc hostel in penzion

Pr Pristavc hostel in penzion se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Poleg moderno opremljenih sob ponuja še restavracijo, brezplačen brezžični internet na vseh površinah in brezplačno zasebno parkirišče.

PRIVATNE SOBE V PENZIONU
Za pare ponuja Pr Pristavc penzion dvoposteljno sobo z balkonom ali z lastno kopalnico. Obe sobi sta moderno opremljeni s prijetno leseno dekoracijo ter nudita pogled na gore ali pogled na vrt. 

SKUPINSKE SOBE V HOSTLU
Pr Pristavc hostel ponuja 3 sobe s skupinskimi spalnicami, ki so namenjene večjim ali manjšim skupinam. Skupinska spalnica za 4 osebe ponuja 4 enojne postelje ter lastno kopalnico. Je najmanjša izmed skupinskih sobi in šteje 14m2. Spalnica za 6 oseb meri 40m2 in ponuja enojne postelje na 3 pogradih ter lasten jedilni kot. Največja spalnica meri 40m2, vsebuje 10 enojnih postelj in nudi še balkon, jedilnico in omaro. Skupinske sobe nudijo še pogled na vrt ali na gore. 

KULINARIKA
Vsak dan lahko začnete z zdravim zajtrkom, ki vključuje širok izbor hrane in pijače. Zajtrk je na voljo med 7 in 10 uro v Gostilni Pr Pristavc.

Prvi zapisi gostilne s 150-letno tradicijo  segajo že nazaj v 19. stoletje, ko jo je zgradil njen prvi krčmar. Z doplačilom lahko poskusite še slastne obroke, ki jih vsak dan pripravijo odlični kuharji gostilne. Gostilna nudi tudi pester izbor odličnih pic, ki se pečejo v krušni peči na bukova drva. 

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Vodni park Bohinj se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogata kulinarična ponudba v restavraciji s kar 150-letno tradicijo
 • pester izbor hrane in pijače za zajtrk
 • sprehodite se ob Bohinjskem jezeru ali obiščite Slap Savica
 • obkroženi z naravo in mirom se odpočijte in si napolnite baterije
 • okolica ponuja vse od mirnega pohodništva do adrenalinskega doživetja

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Guest House Pr Pristavc se nahaja v Bohinju na Gorenjskem, kar je odlično izhodišče za različne športne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje in ribolov.  Bohinj je skrivnosten kraj, kjer so kultura in običaji prebivalcev močno prepleteni s starimi poganskimi verstvi, pripovedkami in nenavadnimi doživetji. Da je vse to je vtkano v naravo in v pojave v njej, se lahko prepričate na krajših ali daljših sprehodih in gorništva v visokogorju Julijskih Alp.

Vodni park Bohinj je oddaljen le 4,2 km in obsega številna bazene in savne: atraktivni notranji rekreacijski in otroški bazen z igrali, dva whirpoola, dva tobogana, divja reka, številne masažne šobe, glasbena votlina in votlina za zaljubljence ter dve plezalni steni.

KAM NA IZLET?

 • Slap Savica: Tretja najbolj obiskana atrakcija v Sloveniji. Spektakularen slap, vklenjen v prepadne stene Komarče.
 • Korita Mostnice: Dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave.
 • Bohinjsko jezero: odlična destinacija za družinski izlet, saj nudi raznolike aktivnosti po vseh okusih. Sprehod okoli jezera traja približno dve uri. 
 • Bohinj ponuja številne možnosti za pohode in kolesarjenje. Povzpnite se na Ajdovski gradec, Rudnico, Vodnikov razglednik, Vogar ali Studar, se nadihajte svežega zraka in občudujte ustvarjalnost narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (238)