Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Aktiven oddih v naravi! HUDA CENA za bivanje z zajtrkom v čarobnem Bohinju!

od 10,00 €

# / 13
Izkoristi turistični bon
SAMO NA KUPONKO.SI

Aktiven oddih v naravi! HUDA CENA za bivanje z zajtrkom v čarobnem Bohinju!

od 10,00 €

V Pr Pristavc penzionu bo poskrbljeno za udobno namestitev, mirna okolica pa vam bo omogočila popolno zbistritev misli! Podajte se na sprehod ob Bohinjskem jezeru in se naužijte svežega gorskega zraka. Občudujte tudi naravni fenomen korit Mostnice ter slap Savica, katerega štejemo v najbolj priljubljene in obiskane atrakcije Slovenije. Izkoristite dodatni popust in se odpravite v priljubljeni Vodni park Bohinj!

Čudovita izhodiščna točka za pohodništvo, kolesarjenje in sproščanje v naravi! Vključena tudi pijača dobrodošlice: domače žganje ali liker.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • namestitev v dvoposteljni sobi Guest House Pr Pristavc v Bohinjski Bistrici
 • pijača dobrodošlice (domače žganje ali liker)
 • brezplačno parkirišče
 • brezplačen Wifi

Guest House Pr Pristavc

Penzion Pr Pristavc se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Poleg moderno opremljenih sob, ki so bile nedavno prenovljene,  ponuja še restavracijo, brezplačen brezžični internet na vseh površinah in brezplačno zasebno parkirišče.

SOBE
Za pare ponuja Pr Pristavc penzion dvoposteljno sobo z balkonom ali z lastno kopalnico. Obe sobi sta moderno opremljeni s prijetno leseno dekoracijo, LCD televizijo ter nudita pogled na gore ali pogled na vrt.

KULINARIKA
Vsak dan lahko začnete z zdravim zajtrkom, ki vključuje širok izbor hrane in pijače. Zajtrk je na voljo med 7 in 10 uro v Gostilni Pr Pristavc. Prvi zapisi gostilne s 150-letno tradicijo  segajo že nazaj v 19. stoletje, ko jo je zgradil njen prvi krčmar. Z doplačilom lahko poskusite še slastne obroke, ki jih vsak dan pripravijo odlični kuharji gostilne. Gostilna nudi tudi pester izbor odličnih pic, ki se pečejo v krušni peči na bukova drva.

VODNI PARK BOHINJ (z doplačilom)
Izkoristite 20% popusta na celodnevno kopalno karto in se odpravite v priljubljeni Vodni Park Bohinj. Vodni park se ponaša z notranjimi bazeni, whirlpooli, tobogani, divjo reko, glasbeno votlino za zaljubljence, dvema plezalnima stenama in kotičnkom za otroke. V vodnem parku je skupno 380 m2 vodnih površin, temperatura voda pa je 31°C, v otroškem bazenu in whirpoolih pa 34°C. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • bogata kulinarična ponudba v restavraciji s kar 150-letno tradicijo
 • pester izbor hrane in pijače za zajtrk
 • sprehodite se ob Bohinjskem jezeru ali obiščite Slap Savica
 • obkroženi z naravo in mirom se odpočijte in si napolnite baterije
 • dodatni popust na celodnevno kopalno karto v Vodnem parku Bohinju!
 • okolica ponuja vse od mirnega pohodništva do adrenalinskega doživetja
 • vključena tudi pijača dobrodošlice: domače žganje ali liker

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Preizkušen paket

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Guest House Pr Pristavc se nahaja v Bohinju na Gorenjskem, kar je odlično izhodišče za različne športne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje in ribolov.  Bohinj je skrivnosten kraj, kjer so kultura in običaji prebivalcev močno prepleteni s starimi poganskimi verstvi, pripovedkami in nenavadnimi doživetji. Da je vse to je vtkano v naravo in v pojave v njej, se lahko prepričate na krajših ali daljših sprehodih in gorništva v visokogorju Julijskih Alp.

Vodni park Bohinj je oddaljen le 4,2 km in obsega številna bazene in savne: atraktivni notranji rekreacijski in otroški bazen z igrali, dva whirpoola, dva tobogana, divja reka, številne masažne šobe, glasbena votlina in votlina za zaljubljence ter dve plezalni steni.

KAM NA IZLET?

 • Slap Savica: Tretja najbolj obiskana atrakcija v Sloveniji. Spektakularen slap, vklenjen v prepadne stene Komarče.
 • Korita Mostnice: Dva kilometra dolga in slikovita korita, polna zanimivih dokazov o ustvarjalnosti narave.
 • Bohinjsko jezero: odlična destinacija za družinski izlet, saj nudi raznolike aktivnosti po vseh okusih. Sprehod okoli jezera traja približno dve uri. 
 • Bohinj ponuja številne možnosti za pohode in kolesarjenje. Povzpnite se na Ajdovski gradec, Rudnico, Vodnikov razglednik, Vogar ali Studar, se nadihajte svežega zraka in občudujte ustvarjalnost narave.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (131)