Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za zabavno 3-4 urno canyoning avanturo po soteski Jerečice ali Grmečice!

53,90 €

# / 8

HUDA CENA za zabavno 3-4 urno canyoning avanturo po soteski Jerečice ali Grmečice!

53,90 €

Plavaj, skači, raziskuj skrite kotičke narave in pospeši svoj srčni utrip do maksimuma! Izkušena ekipa bo poskrbela za varnost, zabavo in zadovoljstvo. V spomin prejmeš slike in video dogodivščine, vključena pa je tudi izposoja vse potrebne opreme, ter prevoz z Bleda do soteske ter nazaj. 

Doživi nor adrenalinski dan! Vključena izposoja opreme, prejmeš pa tudi povezavo na spletno stran, kjer te bodo čakale slike iz izleta!

SOTESKANJE

Canyoning (soteskanje) je najpopularnejša aktivnost Outdoor Slovenia. Primerna je za vse, ki želite popestriti svoj obisk Bleda s pravo dozo adrenalina. Raziskovali boste skrite kotičke narave, se spuščali po naravnih toboganih na dnu soteske, skakali v tolmune, se spuščali po vrvi in še mnogo več.

Spust po strugi alpskega hudournika je posebno doživetje. Soteskanje je skupno ime za več različnih športnih prvin združenih v eno adrenalinsko aktivnost: vključuje pohod po gozdnih stezicah do vstopnega mesta, skakanje v vodo z različnih višin, plavanje skozi tolmunčke pod strmimi stenami soteske, drsenje po strugi navzdol ter spuste v globino s pomočjo vrvi in plezalnih tehnik.

Opomba: Soteskanje je varna aktivnost in primerna za se osebe starejše od 10 let in višje od 140cm. Za soteskanje ne potrebujete predhodnih izkušenj, dovolj je le znanje plavanja. Otroci mlajši od 16 let morajo biti v spremstvu odrasle osebe

POTEK CANYONINGA

Zbor na zbirnem mestu, prevoz s kombijem na lokacijo. Sledi preoblačenje v opremo, ki si jo izposodite pri Outdoor Slovenia in kratek pohod do vstopne točke. Po končanem spustu skozi sotesko se vrnete do kombija, preoblečete v lastna oblačila in se odpeljete nazaj na zbirno mesto.
Zbirno mesto je na Grajski ulici 21, Bled.
Canyoning se izvaja vsak dan ob 8:45 ali 14:00 uri.
Obvezna oprema: kopalke, brisača in steklenica vode.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nor adrenalinski dan v okolici Bleda
  • plavaj, skači, raziskuj skrite kotičke narave
  • izkušena ekipa bo poskrbela za tvojo varnost, zabavo in zadovoljstvo
  • poskrbljeno je tudi opremo in prevoz do mesta dogodivščine
  • prejmeš povezavo preko katere lahko naložite fotografije in videoposnetke
  • preseneti ljubo osebo ali se odpravi na dogodivščino s prijatelji

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Ekipa mladih entuziastov, ki obožujejo adrenalin je srce Outdoor Slovenia. Njihov namen je približati in pokazati skrite kotičke Slovenije vsem, ki ste tega željni. Izkušeni vodniki poskrbijo za vašo varnost na vsakem koraku avanture in hkrati poskrbijo, da se ob tem neizmerno zabavate ter ste ob zaključku maksimalno zadovoljni. Ponujajo zunanje aktivnosti kot so canyoning, rafting, vožnje s kajaki, paragliding, avanturistični dan po Sloveniji, šolo smučanja in deskanja na snegu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (191)