k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za vstopnico za Pustolovski park in kar 6 dodatnih aktivnosti!

od 18,50 €

# / 9
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za vstopnico za Pustolovski park in kar 6 dodatnih aktivnosti!

od 18,50 €

Odpravite se v Poletni park Krvavec, ki ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem! Čaka vas pustolovski park na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poleg tega pa še kar 6 aktivnosti - spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo. 

Zabava za vso družino! Poleg pustolovskega parka še spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo.

Poletni park Krvavec

Poletni park Krvavec z aktivnimi doživetji ponuja možnost igre, aktivnega preživljanja prostega časa in celodnevne zabave na prostem. Namenjen je mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam. 

PUSTOLOVSKI PARK
Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon med seboj povezuje drevesa med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

PLEZALNI STOLP
Plezalni stolp obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.

TRAMPOLIN
Skakalec na trampolinu dosega višino, ki omogoča atraktivne poskuse in visoke skoke. Zabava je toliko večja, saj ima skakalec pogled na celotno Tiho dolino.

SLACKLILNE
Atraktiven poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost zagotavlja obilico zabave, je popolnoma varna in razvija motorično gibalne spretnosti.

FRIZBI GOLF
Različna igralna polja, podobna golfskemu igrišču. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi. Odlična zabava za celo družino!

LOKOSTRELSTVO
Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

SPUST S TUBO
Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.

KABINSKA ŽIČNICA
Prevoz do Poletnega parka ali izhodišča za pohodništvo in kolesarjenje je pravo doživetje. Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • pustolovski park v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd
  • spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo
  • vključena tudi povratno vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
  • odlična priložnost za aktivno preživet prosti čas na svežem gorskem zraku
  • namenjeno mladim, individualnim rekreativcem oz. skupinam ter družinam

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Rekreacijsko turistični center Krvavec se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem in je od glavnega mesta, Ljubljane, oddaljen le 25 km.Urejena brezplačna parkirišča za avtomobile se nahajajo neposredno ob spodnji postaji kabinske žičnice, le korak od vstopa na kabinsko žičnico, ki vas popelje na Krvavec.

BIKE PARK
V neposredni bližini se nahaja Bike park Krvavec, ki se ponaša s 27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse okuse in stopnje kolesarskega znanja. Obenem ponuja največjo višinsko razliko v spustih med Bike parki v Sloveniji. V letu 2017 je Bike Park Krvavec vključen tudi v GravityCard, ki združuje 16 vodilnih evropskih Bike parkov. Ljubitelji spustov imajo na voljo kar 16km gravitacijskih poti.

POHODNIŠTVO
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.

JADRALNO PADALSTVO
Krvavec je zelo priljubljeno vzletišče za jadralno padalstvo, saj je blizu Ljubljane in je hitro in enostavno dostopno. Visoka lega vzletišča omogoča dolge spuste, posebna prednost pa je dostop s kabinsko žičnico. Krvavec nudi zelo dobre pogoje za jadranje, zato je priljubljen tudi za tandemske polete in odlična izbira za prvo izkušnjo z jadralnim padalom.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (206)